JordeX Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Esu parnacis no citiem serveriem uz gignu gribeju tikai visiem pateikt Chaw Varda mani elgars, esu gandriz 19 gadus vecs, un patik spelet cs, paretam iedzert un uz kadu klubu aizbraukt Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Chaw, elgar! Nekad vairs netaisi šādus topikus, labi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 (edited) aaa, jā. Ja jau sanāca netīšām uztaisīt doublepostu, tad uzprasīšu - mošk kāds zin, nafig man tagad 1x piespiežot mouse1 kompī notiek doubleklikšķis. Edited August 22, 2008 by n00ke Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Tas ir gļuks, man citreiz ar. Chau elgars, neticu ka tev 19 gadi, moš 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JordeX Posted August 22, 2008 Author Report Share Posted August 22, 2008 (edited) chau, ja butu izlasijis kartigi pirms sacis spamot, tad arii saprastu ka veel naw 19 un es vnk sasveicinos ar visiem... P.S tas naw gluks, kka to varej izlabot, bet kartigi neatceros kaa... Edited August 22, 2008 by JordeX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 čau lol_kubā_xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Atver dajebkuru folderi un Tools>Folder Options. Pie General varēsi uzlikt tā kā bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Čau, viss ok, tikai lūūūdzu neraksti "v" vietā "w". Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Hello! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 labi es arī! Hi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 (edited) Sveiks! Tas ir gļuks, man citreiz ar. Chau elgars, neticu ka tev 19 gadi, moš 9 smile.gif Tev pašam ar vairāk kā 7 nedotu. Jo pats nekas cits kā liels spameris neesi... Kā arī dažu brīdi liekas, ka tādu dauni kā tu otru neatrast. Ilgi jau šo vēlējos pateikt. Tā kā tas ir darīts, tad beidzot ir vieglāk. Edited August 22, 2008 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 yo! nespamo daudz.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 gribeju tikai visiem pateikt Chaw Varda mani elgars, esu gandriz 19 gadus vecs, un patik spelet cs, paretam iedzert un uz kadu klubu aizbraukt Kur tu dzīvo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narkotika. Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Pec tavas rakstīt prasmes neliekas ka tev 19 gadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 (edited) Nu 19 toč tev nav ja neesi vien beidzis tikai kādas 6. klases, tad varētu noticēt... Es šaubos, ka 19 gadīgs raksta bez garumzīmēm un ar superīgajiem interneta vārdiem kā "Chaw" tas vien liecina, ka tev nav 19... Ā, jā topika jēga! Chawvīņāā... Edited August 22, 2008 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
JordeX Posted August 22, 2008 Author Report Share Posted August 22, 2008 ciemos brauksi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JordeX Posted August 22, 2008 Author Report Share Posted August 22, 2008 Ā, jā topika jēga! Chawvīņāā... ipashi atiistiitajiem teiksu velreiz ! izlasi pashu 1. postu!!!! ja ir raxtits GANDRIZ 19, tad tas nenozime ka ir 19, 19 man paliks pec menesha! + ja izlasiji kartigi 1. postu, un nodomaji ka ir 19, tada gadijuma cik klases esi pabeidzis pac ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 jordex, es jau tagad saku ata, jo sitada gara turpinot tu banu norausi atri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Visiem lieliska iespēja pasmapot čau. omg Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 CHAW CHAW Chau! Pirmais jautaajums kas man radaas - kapeec tu paarnaaci no taa "cita" servera, vai nobanoja tevi pa chiitiem? Galvenais nechiito un domaa ko raksti forumaa tad visam vajadzeetu buut ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JordeX Posted August 22, 2008 Author Report Share Posted August 22, 2008 Galvenais nechiito un domaa ko raksti forumaa tad visam vajadzeetu buut ok! serveri no kura atnacu es veljoprojam esmu admins, vnk gribas paspelet serveri ar aktivaku forumu, bet 1. nejau es te saku DIRSTIES un kadu te pa dauni saukt u.t.t .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 (edited) Big Fail. Vareji vairak, ka 2 teikumus uzrakstit, ar visam pieturzimem un parejo hujnu. KA,gribesu,ta,bus. coll?NAV BLe garumzimju uz sa pc, ejat darst. Jaaaaa, laikam latvija skolas sistema ir galiga pakalaa. :/ Edited August 23, 2008 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Nē, pajautāju, lai plašāka informācija. Kurā skolā mācies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJUURIKS RUPONS Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 čaw xDDDDDDDDDDDDDD, tev par prieku Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 (edited) ФФФ, jв! Lielais pieturzоmju speciвlists ierunвjвs. Es, protams, nesaku, ka katram, kurр piereмistrзjas forumв, vajadzзtu rakstоt iepazорanвs topiku, bet nahuj uzreiz jвlecвs? Varbыt puika sakarоgs pacans, a, jыs, lielie papas, kuriem no 1'500 postiem 2 ir normвli, uzreiz savus kritizзtвju pimpjus izvelkat. Иau, JordeX, kв jau moby teica, mзмini nerakstоt kв pokemons (taj skaitв nelietot entвs pieturzоmes aiz teikumiem), tas ir mazliet kaitinoрi. Edit : Posta sвkums bija mзrнзts SkaM virzienв. 2. Edit : JordeX, ErnandO posts ir perfekts piemзrs, kвds izskatвs posts, pзc kura tevi uzskatоs par dauni. Edited August 22, 2008 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts