gudrais Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 man sročna vajag filmu! kāds varbūt zinās. filmas latviskais nosaukums ir "Baiļu sala". kāds varbūt zina anglisko nosaukumu un/vai linku kur var nokačāt? apraksts: meitenes aibrauc uz sanatoriju, kura atrodas uz salas. viņas tiek nogalinātas vai sagūstītas. tur sliktā ir mūķene ar nazi! kr4 viana no šausmenēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Filma, kur mūķene 1. daļā galināja cilvēkus ar šķērēm un 2. daļā ar ja nemaldos šķēpu? Sen atpakaļ pa tv3 rādīja, ja tā ir īstā, vecāki neļāva tad tādu gabalu skatīties. Anyway, tā ir vācu filma, ne asv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gudrais Posted August 22, 2008 Author Report Share Posted August 22, 2008 jā jā sitā ir tā pati! tikai man pašlaik vajag 1. daļu un orģinālo nosaukumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Fuj tādas filenes skatīties... peee Link to comment Share on other sites More sharing options...
gudrais Posted August 22, 2008 Author Report Share Posted August 22, 2008 es te nepraīju kkādas tavas domas par šo filmu! Man vajag viņas nosaukumu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Pirmo daļu manuprāt sauca ''Kliedz'' vai kautkā tā latviski. Jap, vācu filma. A vaitad pirmajā daļā arī tā bija mūķene? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 magicalx tu sajauc filmas =D Kliedz ir pavisam cita filma, kurai angliskai nosaukums ir Scream, kas nekādīgi nav saustīta ar "baiļu sala" Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 (edited) Varbūt nosaukumu nepareizi pateicu, bet filmu manuprāt domāju to pašu. ķip pirmajā daļā, tādā diezgan krāsainā tērpā tērpies čalis ar šķērēm un vēl visādi pa vienam nogalina jauniešus kuri ir ieslēgušies kautkādā ēkā un taisa tusiņu. Otrajā daļā ļaunais ir mūķene, darbība risinās uz salas un viņa tur novāc jaunas maitenes utt. Abas gājušas pa TV3. Domāji, ka es domāju šito? --> http://www.scream-movie.com/ Edited August 22, 2008 by magicalx Link to comment Share on other sites More sharing options...
gudrais Posted August 22, 2008 Author Report Share Posted August 22, 2008 nuu es nezinu vai tai filmai kuru es domāju vsp ir 2 daļas, bet kr4 vāsu filma, latviskais nosaukums "baiļu sala". un sižets laikam notiek kkādā takā laikam pilī - vecmodīgā. un tad kkur tur uz salas arī bija bāka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 (edited) Domāji, ka es domāju šito? --> http://www.scream-movie.com/ Tā noteikti nav tā filma. Ja tulko pa tiešo tad jābūt ''Island of anxiety'' Edited August 22, 2008 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 http://www.amazon.de/Schools-Out-Die-Insel...t/dp/B0000D14LH Link to comment Share on other sites More sharing options...
gudrais Posted August 23, 2008 Author Report Share Posted August 23, 2008 (edited) pld erix! liekas ka ir! manis pēc var vērt topiku ciet! Edited August 23, 2008 by gudrais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now