Koshkers Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Nu taa, radaas man iedvesma uzrakstiit nelielu dzejoli par puisi no laukiem kursh devaas uz lielo Riigu -------------------------------------------------- -=Puisis no laukiem=- Es esmu puika no taaliem laukiem, Man eediens tiek pasniegts uz koka traukiem. Visi sheit spanjo par lielo Riigu, Kameer knapi var atljauties sev paari chiibu. Reiz noleemu doties uz sho sapnju vietu, Tikai nezinaaju es vienu lietu. Man nebija ne jausmas kaa lai tur tiek, Ne cik naudas lai kjeshaa liek. Man bij' onkulis ljoti zinosh, Tik vinjsh gultaa gulj jau mirstosh. Jautaju kaa lai tieku uz Riigu veesaa mieraa, Shis teica lai kaapju autobusaa lielaa. Taa nu es kaapu autobusaa ar dreboshaam kaajaam. Devos prom no miiljaam lauku maajaam, Apseedos es miikstaa solaa, Pie sevis domaaju kaa es lieliishos skola. Autobus traucaas kaa zibens, No seedeeshanas man jau saap dibens. Te peekshnji atopos es Riigaa skaljaa, Tur dizhas maajas katraa malaa. Skaots man pretii naak kaada tantiite leena, Aiz vinjas cilpo tumsha eena. Zhigli taa tantiites maku tver, Visu naudu no taa araa ber. Aiz stuura mani kaads baals gjiimis sauc, Baltu puuderi tas man degunaa sprauc. Palika man ap sirdi silti. Atnjeemu tam visu puuderi ar vilti. Taa nu gaaju es pa ielu lielu Ostiidams sho briinum vielu. Te peekshnji dzirdu riepu kviecineu. No muguras sanjemu es speeciigu triecienu. Attopos es slimniicaa jaukaa, Mamma man blakus ar tikusi kutkaa. Pikta taa uz mani skataas, Saprotu ka vinja grib lai es maajaas kratos. -------------------------------------------------- Nu kaa patika ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 cik miilji, gluzhi vai jaunais rakstnieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 pilniigs lol. Liimenis apmeeram taapat kaa man kad es otrajaa klasee dzejoljus rakstiiju bet nu tad man nebija interneta (lasi: biju absoluuti neizgliitots visaas nepiecieshamajaas dziives jomaas). bet nu ideja neslikta Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 piekriitu macho, ka ideja ir laba, bet vajag atskanjas pielabot un mazliet "dzejiskaak" rakstiit, ja nee liekas, ka tas ir staasts, kursh samests pa daudzaam rindaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 sweet koshkers updeitojies kopsh z-sveetkiem, riimes labaakas sanaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 au Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted January 12, 2005 Author Report Share Posted January 12, 2005 au Tell me about it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 AU AUstralia AU American University AU Arithematic Unit AU Astronomical Unit AU Aurum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Aurum Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Nu koshka kura klase tu macies? man kkur majas metajas dzjolis no 7 klases par milestibu un tas bija labaks neka sis! bet ideja ir OK , tik pusi vaidzetu nomainitt! moz japameklee savs dzjoslis pa maaju ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted January 12, 2005 Author Report Share Posted January 12, 2005 Cmon, es zinu visu to shitu par teelainiem izteiksmes liidzekjiem, vienkaarshi grbeejaas uzrakstiit kautko ar atskanjaam un aatri, ja piepuuleetos buutu smukaak, bet ir kaaa ir ar taam puuleem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Interesanti Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 nu jaa ljoti jauki. paaris vietaas gan taadu iistu atskanju nav, dereetu izlabot, bet ideja tieshaam ir laba Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Cmon, es zinu visu to shitu par teelainiem izteiksmes liidzekjiem, vienkaarshi grbeejaas uzrakstiit kautko ar atskanjaam un aatri, ja piepuuleetos buutu smukaak, bet ir kaaa ir ar taam puuleem tu zini tadu teicienu ----> viss labs , kas ilgi naak !!! ( vai ka tamlidzigi)??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted January 12, 2005 Author Report Share Posted January 12, 2005 tu zini tadu teicienu ----> viss labs , kas ilgi naak !!! ( vai ka tamlidzigi)??? Jaa gan blje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 labs ir tas suuds,kursh ilgi naak Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 ilgi un sapigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 blle juus 2 paideri, rawen un -ha-, zb nodrst ne par ko. vot es piemeeram taadu "dzejoli" nevareetu tik vienkaarshi uzrakstiit, man vajadzeetu ritiigi ilgu laiku, lai kautko uzmeikotu. a juus te kautko spamojat par suudiem. already. vai arii ieliekat savus spiidoshos garadarbus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 ok shas uzbiitoshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 tu zini tadu teicienu ----> viss labs , kas ilgi naak !!! ( vai ka tamlidzigi)??? a zini taadu teicienu ka spamo lielaakoties speeciigi daunji ar noslieci uz fataalu kretiinismu un parasti tas rezulteejas ar neglaabljamu sodu? Nee? Nezkaapeec neesmu paarsteigts. Rawen ja tu kaut suudu zinaatu par suudiem tad vareetu runaat. Bet! TU NEZINI. Tas ko tu tagad iepljuutii podaa ir kaukaada neveseliiga nieciiba ziidainju suuda kraasaa kursh ne tuvu nav cieniigs vaarda "suuds" apziimeejumam. vieniigo ko shinii gadiijumaa vareetu nosaukt par suudu ir tas ko tu tur tagad "uzbiitosi" Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 blle juus 2 paideri, rawen un -ha-, zb nodrst ne par ko! vai arii ieliekat savus spiidoshos garadarbus... Pirmkart !!! ir zinama robeza starp kritiku un nodirssanu !!! ( no sakuma bija kritika , bet tad kad rawen pateica par to sudu busanu , tad vienkarsi nenoturejos no smiekliem !!! ) Otrkart !!! EDD par saviem spidosajiem garadarbiem .... es sonedelj pameklesu savejo 7 klases dzejoli ,ja atradisu tad ieliksu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 un jaunais dzejnieks Koshkers ir dzimis ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 es sonedelj pameklesu savejo 7 klases dzejoli ,ja atradisu tad ieliksu !!! aha, dzhekinjsh tagad seezh maajaas un drudzhaini meegjina sacereet suudu, kas parspeetu koshkera dzejoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 mees nemirsim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
angry Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 notieki pashlaik sacer veel kaadu dzejoliiti lai citus iepriecinaatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts