PliKaiS Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Tātad vēlētos, lai man pievieno csdmā xb. Pubā man viņš ir, bet csdmā nav. Šodien jau bļaustījās, lai kāds ienāk csdmā un pabano, bet es neko nevarēju palīdzēt. Ceru, ka sapratāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Skaidra lieta, ka noderees! Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 atbalstu cik es ar neesu gajis csdma lai vnk izbanot receklis Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Lai tak tiek tas xb .) REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 vajag jau vinju, vajag! admini ieksh csdm diezgan reti ir onlainaa(cik daudz nu es redzu), tapeec veelviens korinjsh naaks tikai par labu... rec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Principā jau CSDMa xb, manuprāt, var likt visiem PUB xb pārvaldošajiem adminiem, kas izsaka tādu vēlmi, jo CSDMu nosargāt no čīteriem ir grūtāk dēļ mazākas adminu aktivitātes serverī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 (edited) Monkey D. Luffy vajag atpakal uz csdm .) ,vienigais risinajums .) Edited August 12, 2008 by KlumpaHLTV Link to comment Share on other sites More sharing options...
salms Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
realINGO Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Neesmu tevi redzējis, ar kādu niku tu spēlē ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted August 13, 2008 Author Report Share Posted August 13, 2008 Tu to man? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 (edited) domaajams ka arii man tiek dota iespeeja izteikt savi viedokli ^^ es ljooti ceru tad nju luuk!!! taa kaa es miilu csdm , un speeleeju paarsvaraa tikai pa naktiim, tad varu droshi pateikt tikai to pashu ko allworth, naktii gign adminu dabuut rokaas ir nereaali, kam ir xb uz abiem serveriem... kur nu veel runaat par bezjeedziigi lielajaam mapeem, ja speelee 4-8 cilveeki no maniim ReC, BET _jeega tev no xb, ja serverii esi reti manaams? -a' varbuut _es tur esmu paaraak maz lai tevi redzeetu? Edited August 13, 2008 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted August 13, 2008 Author Report Share Posted August 13, 2008 spēlēju pārsvarā un gandrīz tikai pubā, bet daudzreiz tiešām xb csdmā ir vajadzīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 +1 allworth'a idejai. REC arī no manis, vismaz situācijās, kad cilvēki no CSDM nāk uz PUB sūdzēties par čīteru esamību serverī, būs vēl kāds, kas varēs aiziet uz turieni un visu nokārtot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted August 13, 2008 Author Report Share Posted August 13, 2008 REC arī no manis, vismaz situācijās, kad cilvēki no CSDM nāk uz PUB sūdzēties par čīteru esamību serverī, būs vēl kāds, kas varēs aiziet uz turieni un visu nokārtot. tieši uz šī iemesla balstos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 +1 alwim, jo atceros, ka man ar nebija xb uz csdm, kad tiku pie xb uz puba. pats spēlēju reti, bet ja pasauc, ieeju un nobanoju, kas gan notiek ļoooti reti. biežāk trimda pa naktīm epix, kurš reportē čīterus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 100 % rec, na csdme chit3rov uzhasno mnogo kak ne zajdu tak objazatelno odin ban budet ! zadaj im zharu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 saliku visu to pašu, kas pubā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts