Type-RS Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Bet tas High-Kick tāds labs izskatijās Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Piekrītu MeGaPiiLei + prieks par to, ka beidzot ASV basketbola izlase parādija, ka ir labākie :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ader Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Daudzi jau bija teikuši, "ASV finālā sagraus spānijas izlasi.." nemaz tā nebija, spēle bija vienlīdzīga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 eee es nekur nevaru atrast to video SKJEPMESHANAA Plizi iemet kads iekshaa,kaa Kovals met Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=lluwu2QajCQ Edited August 26, 2008 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted August 26, 2008 Author Report Share Posted August 26, 2008 pitkamaaki smuki nokrita metot šķēpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 (edited) Viņam tizla taktika metot šķēpu krist uz zemes, un vēl mes uz augšu, kkā dīvaini, bet labi met džeks. EDIT: Džeks neprecīsi nokrīt un salauž kādu no pirksties, tad viņam pizdec ir. Edited August 26, 2008 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=lluwu2QajCQ lAI GANA kvalitete sudiga un gribejas konkreti kaut ko jedzigu redzet,bet vienalga LIELS PALDIES par vismaz shadu VIDEO,jo citu atrast nespeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 Nav par ko, saprast jau var.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fleshka Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 Par to,kad Pikemeki bus 1vietā nebij šaubas,bett pārsteigts biju par Kovala metienu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 Pitkemeki nebija primais lol, Norvēģis pirmais bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Torkilsens bija 1mais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 (edited) Es atļaušos uzcelt šo topiku ar video: Ceru, ka tas te jau nebija ielikts... Vismaz es neatceros, ka bija... Slinkums tagad pārlasīt visas 15 lapas.... EDIT. Es tagad aizdomājos vai tas vispār notika Pekinas olimpiādē... Nu nekas, bet kaut cik *pa tēmu* ir. Edited August 29, 2008 by Kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 (edited) Es pis ar tēvu tā rēcām... 1.53min viņa peldējums olimpiskais rekords pie 0.43sekundēm.. . tas notika sidnejā Edited August 29, 2008 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurjers Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Visiem zinātājiem u nezinātājiem.. Metiens ar kritienu ir ņemts no Somu šķēpmetējiem/treneriem. Ja nēsat metuši šķēpu, tad nestādieties priekšā tas ir labi, vai slikti. Tas tiek izmantots, lai dalībnieks nepārlidotu pāri līnijai. Kovals ieskrējās lēnāk, tāpēc arīnebija tāds ātrums, bet Vasilevskis ieskrējās ar daudz lielāku ātrumu tapēc arī viņš gribot nevarētu pieremzēt. Cerams ka apskaidroju kādu .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now