SkaM^ Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Internēta visi gudri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Es ar tādām muļķībām nenodarbojos ,ja būtu rakstījis, tad tas būtu kaut kas sakarīgāks, nevis tikai vieni lohi otri labie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 pārprati, es to prasīju niku pizdītājam Muhamed Ali. nee ke4up, sevi neuzskatu par gudru šaja jomā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecis2k7 Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 (edited) Godīgi sakot viss šis chernis iesākās ar to , kad Staļins nāca pie varas ar savu "Mega " plānu , izšaut/izsūtīt visus Krievijas intelģences pārstāvjus , lai viņs varētu savu idiotismu borēt atsaldētiem tomātiem , kuru atvases nav daudz ko gudrākas. Var redzēt , ka Vladimirs Putins ir apveltīts ar talantu idiotismā , tik stulbu prezidentu , nu jau ministru prezidentu Krievijai sen nav bijis, 3 lielākie idiotu TOP3 Staļins,Nikita Hruščvevs un topu noslēdz Putins, šādu prezdinetu var vienīgi tikai iedalīt "kreisie", kuri Putinu ir izbāzushi cauri savam slepenajam dienestam , kad vēl pastāvēja PSRS , kur visiem viņu krutajos "bootcampos" borēja iekšā pilnīgu idiotismu + savu izkropļoto marksismu. Medvejevs ir lelle , ko operē Putins. Putins ar šo gājienu ir pierādijis , ka viņš ar galvu sen vairs nedomā. Vienīgi runājot par šo konfliktu ir skaidrs , ka NATO , vai jebkādas citas institūcijas neiejauksies šajā konfliktā , jo Eiropa baidās no Krievijas , un visiem gribās dzivot siltā dzīvokli , ēst siltu ēdienu. Krievija šādi var atļauties darīt , jo Krievu gāzes vads ir kā vēna Eiropai. Vienīgi , kas vēl kaut ko var iespaidot ir ASV, bet ar tirliņu Bušu priekšā nekas nenotiks. Optimālākais variants šajā konfliktā ir vērst ekonomiskas sankcijas pret Krieviju. Morāle ir tāda , ka no Krievijas vienmēr ir jauzmanās arī Latvijai , jo tajā valstī valda pilnīgs bardaks, un Latvija ar visu savu dalību "NATO" , nevar būt 100% droša , ka Krievija nesāks pēkšņi šaut uz Baltijas valstu pusi. Ko Krievija iegūst no ekonomiskā viedokļa ir nafta un inflācijas krišanās mazliet. <<<<<< ESMU LELLE DARI AR MANI KO GRIBI. Saeima īpašā paziņojumā ārkārtas sēdē nosodīja Krievijas militāro uzbrukumu Gruzijai un izteica līdzjūtību bojā gājušo tuviniekiem. Par paziņojuma pieņemšanu nobalsoja 64 deputāti, pret bija četri un viens atturējās. Balsojumā nepiedalījās "Saskaņas centrs" frakcijas deputāti, kas iepriekš bija pametuši zāli. ^^ Lūk arī atsaldētie tomāti te pat Latvijā... The US defence chief has warned relations with Russia could be damaged for years if Moscow does not step back from "aggressive" actions in Georgia. But Robert Gates said he did not see a need for US military force in Georgia. Piebeigšu šo visu ar teicienu : " Krievs paliek krievs!" No offence Izsaku līdzjūtību visiem Gruzijas pusē bojā gājušiem un viņu tuviniekiem ? Hivemind Edited August 15, 2008 by vecis2k7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 inv. Tu vienreiz beiksi man piepisties? Tu pats būtu tas gudrais . Un nē,es to tekstu nerakstiju. 1. Pats esu 1/2 krievs tāpēc tādu sūdu nerakstītu jo man arī tad būtu jānosprākst Hive +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 1. Pats esu 1/2 krievs tāpēc tādu sūdu nerakstītu jo man arī tad būtu jānosprākst Hive +1 Labi, labi. Tu vienkārši runā tik pārliecinoši par stāvokli Gruzijā, itkā pats tur būtu bijis. Tāpēc gribēju dzirdēt pāris faktus no tavas puses, kāpēc esi tik pārliecināts. piis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 (edited) Tāk padomāsim. A) Krievija ir miera uzturētāji gruzijā ok. Tur kautkādi iekšējie kari notiek, ok. C) Drīz Gruzija klūtu par NATO valsti ok. 1. Caur/gar gruziju gāja kautkāds gāzes or naftas vads. Ja krievija dabūtu to daļu viņiem atkal no tā būtu pelņa 2. Iekšējo nemieru nebija, paši gruzīnu civiliedzīvotāji un olipieši saka (kur vidū ir no abām pusēm) 3. Diezva krievi grib lai no visām pusēm pie vārtiem stāv ienaidnieks PIIS Edited August 15, 2008 by Muhamed Alli Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Ar ko tu gribi teikt no visām pusēm. Pēc manām ģegrāfijas zināšanām es tev ieliktu -3 balles. Teorētiski Krievi ir ielenkti no 3 pusēm jeb, ziemeļiem kur pāri pa okeānu ir Kānāda, rietumi - Eiropa un austrumi - Aļaska jeb ASV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 (edited) un kas būs ja gruzija bus @ nato a? :> es tev ieliktu -10 literatūrā btw tu šogad tikai sāksi mācities geogrāfiju? p.s man ģeogrāfijā 7 kautgan učene mani mata galā negrib redzēt un uz pusi no stundām es neeju Edited August 15, 2008 by Muhamed Alli Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaskuSeperatists Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Gruzija vēl ilgi nebūs NATO sastāvā. Padomājiet loģiski, neviens negrib smērēties ar kautkādu Gruziju, kurai pūrā ir divi autonomie apgabali (Abhāzija un D. Osetija), kuri pieprasa neatkarību. Lai tiktu iekš NATO, Gruzijai ir pašai jāatrisina sava maziņā problēmiņa. Visoptimālākais variants, manuprāt, ir Gruzijai atzīt Abhāzijas un D. Osetijas neatkarību, lai Krievi aizrijās, taču problēma ir tā, ka alkatīgais Saakašvilli negrib laist vaļā daļiņu no sava melnā zelta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 rīt, Svētdien 16 Augustā, LNT rādīs kautkādu apkopojumu par Gruzijas un krievijas karu Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Muhamed ali, Face un viņiemlīdzīgie, esiet, lūdzu, tik laipni un labāk palasiet, ko gudrāki cilvēki te raksta, nav ko bezjēgā pļūtīt Eu, a kā jums liekas par to Krievijas "atkāpšanos"? Nu, ka Krievijas bruņutransporta konvojs ķipa iemauc dziļāk Gruzijas teritorijā, lai, citēju : "..organizē kaut kādu koridoru saviem spēkiem". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Gruzija taču vēlas iestāties NATO, bet NATO neuzņem valstis, kurām ir nenoslēgti teritoriālie līgumi, no vienas puses Gruzijai karš bija nepieciešams, lai to jautājumu atrisinātu. No otras puses kapēc tā Krievija tik izsmisīgi lien Gruzijas teriotorijā? Irāka v2? Tikko noskatijos in rīl filmēto, nu paši civilie, kas tajā rajonā dzīvo apgalvo, ka paši gruzīņi iebraukuši ar tanku līnijām un sākuši laist ložu grēdas pa ēkām pēc tam to norakstot uz krievu rēķina, pat 2 amerikāņi teica, ka vainīgie ir gruzīņi, bet amerikāņi jau ir gruzīņu atbalstītāji, diez vai melo. Bet visi jau zin, ka ir makijāžs, respektīvi paši krievi uzvelk gruzīņu formas un aiziet, Čečenijā jau viņi to izmēģināja, kapēc gan to neizdarīt arī šajā gadijumā? Tas daudz ko atvieglo. Bet kam īsti ticēt? Fakts pret faktu, neredzēšu - neticēšu ne vienam ne otram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
calens Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Hivuci, bļēē, tā vien šķiet, ka to tekstu esi kautkur nokopējis, lai paspīdētu te ar pelēko Liekās, ka tu esi tikai rakstījis to, kas ir rakstīts treknrakstā, tādi padumji teksti Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Atšķirībā no tevis Epix vismaz uzrakstīja kaut ko pa tēmu nevis lieki iespamoja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 viedi vārdi, tiešām. principa pēc: Latvija ir gatava nosūtīt savus novērotājus un miera uzturētājus tiklīdz būs panākts mandāts starptautiskai misijai. Zatlers un Bušs vienojās, ka nepieciešama stingra nostāja 19. augustā paredzētajā NATO ārkārtas ārlietu ministru sanāksmē, ņemot vērā NATO Bukarestes samita lēmumus, kur sabiedrotie panāca vienošanos, ka Gruzija būs NATO dalībvalsts. Not my website. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Vispār man baigi riebjas ka ceļ augšā vecus topikus tomēr man sagribējas te kaut ko iedirst.... Es patiešām apbrīnoju cik kreivi var būt debīli un cik labi viņi prot sagrozīt faktus. Šis raksts ( http://www.apollo.lv/portal/news/73/articles/136362 ) to pilnībā pierada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Es patiešām apbrīnoju cik kreivi var būt debīli un cik labi viņi prot sagrozīt faktus. Šis raksts ( http://www.apollo.lv/portal/news/73/articles/136362 ) to pilnībā pierada. kur tu redzi sagrozītus faktus? Tiesa viņi ir pasniegti brutāli vienkāršotā veidā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 (edited) Daljeeji ronam piekriitu, taadi vaardi var paartiet arii kaadaa darbiibaa un nez vaj taa darbiiba buus taa labaakaa... EDIT:TB ROY.. kaads close sho topic Edited September 9, 2008 by Kuilis Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Kuli, ja topiks tika atjaunots un tēma ir atjaunota un veidojas diskusija(iespējams), kāda velna pēc būtu jāslēdz ciet topiks? beidz vienreiz moderu tēlot, tāpat nespīd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 http://www.blockrussia.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimka62 Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 A juus vispar zinat to ka gruzija novaca vairakus tukstoshus osetieshus un vel pa zinam radija vel ka krievu karavirs gaja boja aizsargajot CNN kanala operatoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Ļauj man minēt - tu to dzirdēji Krievijas ziņu pārraidē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimka62 Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Nee pa CNN es redzeju to par to operatoru un youtube redzeju kaut kada kanala parraidi par gruziju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now