Jump to content
GIGN Forum

Cuil.com


Miedzinjsh
 Share

Recommended Posts

:D Visi vnm saka ''pameklē googlē'' , ''es googlee samekleeshu'' u.c es pajautaju 2 no skype kas ir cuil,vinji teica ka muzikas grupa :khehehe:

paldies, ka saglabā idiota statusu.

iečekoju to lapu. Inčīgi izskatās. Noteikti kaut kad izmantošu, kad kaut kas būs jāmeklē, moš noder.

Link to comment
Share on other sites

par gaumi nestrīdas, par gaumi smejas. Kas attiecas uz darbošanos, tad es teiktu, ka ir diezgan noderīgs, jo atšķirībā no googles nemet pirmo ārā vispopulārāko, bet gan visattiecīgāko, kas dažreiz man ir nepieciešams.

Link to comment
Share on other sites

Tas cuil.com manuprāt ir smukāks, dizaina ziņā, bet takā tā ir jauna lapa, tad būs grūti dabūt daudz cilvēkus, kas lietos viņu, salīdzinot ar google. Google ir lielākā meklēšanas lapa pasaulē un viņu pārsist būs grūti, ņemot vērā to, ka google`i ir vēl daudz visādas huiņas: Google maps, Google mail utt.

Un ja kkur es lasīju, ka tajā cuil ir vairāk lapu ko meklēt nekā google, tad tās ir muļķības. Varbūt tā arī ir, bet tur nevar atrast daudz to, ko var atrast google un otrādāk.

Pamēģiniet ierakstīt tajā cuil wuc.lv (sorry par spam), atradīs kko ne par tēmu :D

Link to comment
Share on other sites

An offline-reader for Mediawiki contents using the Mozilla framework and integrate a full-text search engine. This software allows for example to read offline Wikipedia. Download Kiwix

Lūk, caur cuil.com atradu, kur var mani nokačāt :Dhttp://sourceforge.net/projects/kiwix/

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...