Jump to content
GIGN Forum

Nakts Sargs


Epix
 Share

Recommended Posts

Labdien visi gignieši!

Tad nu tā, mēģināsu izklāstīt visu pēc kārtas kas un kā, kapēc es šeit kaut ko rakstu.

Griežos pie jums ar savu kandidatūru. Piesaku sevi uz nakts sarga vakanci, jo bombiju cs es pārsvarā naktīs(...- 5:00) vai arī agri no rītiem(8:00-...), bet nu pa dienām šad tad jau arī uzšauju.

Protams nevienam neesmu uzbāzies ar lūgumiem mani rekomendēt, teikt labus vārdus, tas varētu arī būt iemesls kapēc nevaru nosaukt konkrēto rekomendējošo adminu, es varu tikai minēt iespējamo jums zināmo adminu ar kuru +/- ir izvedojies normāls kontakts kā cs spēlētājiem - bot1k.

Nedaudz konkrētāk par tiesībām, kuras vēlos lūgt, pirmā būtu xvote, būtība līdz pulkstens 2:00 parasti pielietot viņu nav vajadzības, bet pēcāk jau spēlētāju rindas paretinās un vajag, ko mazāku uzlikt, lai saglabātu kaut kādas pozitīvas emocijas spēlētāju vidū. Kā otro vēlamo komandu vēlos lūgt xban, jā, es jau rēķinos, ka ne visi mani zin, ne visiem ir kaut kāda uzticība manai čīteru atpazīšanas prasmei, bet tomēr man ir sanācis būt serverī tādos brīžos, kad ir kāds ar čītiem un visiem bezpalīdzīgi uz to jānoskatās vai jāpamet serveris tapēc iekļauju šo opciju arī. Īsumā par opcijām tas arī viss, ja ir jautājumi protams jautājiet.

Te būs arī mans online laiks - http://cs.gign.lv/player.php?id=10116 , taču esmu izbrīnīts , ka tur minētas tikai 37 stundas, jo uzturos gignā apmēram 3 gadus noteikti, ko arī pēc reģistrētā nika var paskatīties kāds no galvenajiem adminiem(foruma reģistraciju nav jāņem vērā, jo īsto niku nolēmu reģistrēt šeit tikai nesen) un savulaik atceros, ka pāri 100h noteikti bija vismaz, statistikas lapu apmeklēju, drīzāk jau neapmeklēju nemaz tapēc arī pamaniju to tikai tagad.

Gribu vel paziņot to, ka esmu izrādijis arī aktivitāti čīteru ķeršanā gan šeit ( http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=9480&st=255 ), gan irc, gan adminčatā iekš cs, ko es diemžēl dokumentēti pierādīt nevaru, tikai, ja kāds admins pats to šeit pieminēs.

Protams niks man ir reģistrēts un būs, kur uzlikt opcijas, ja gala rezultātā tādas man tiks pieškirtas.

Esmu adminējis cs.kso.lv, cs.balticservs.lv(esmu admins veljoprojām), cs.apollo.lv(ne ar šādu niku), cs.pentagon.lv

Tad nu tā, laikam daudz maz esmu izstāstijis par visu, izlemjat jūs.

Paldies, ka uzklausijāt.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Iesākumam...

http://cs.gign.lv/player.php?id=10116 , taču esmu izbrīnīts , ka tur minētas tikai 37 stundas, jo uzturos gignā apmēram 3 gadus noteikti, ko arī pēc reģistrētā nika var paskatīties kāds no galvenajiem adminiem(foruma reģistraciju nav jāņem vērā, jo īsto niku nolēmu reģistrēt šeit tikai nesen)

Jā, tu viņu nolēmi reģistrēt tāpēc, ka vecajam bija 100% warn un viņš no foruma tika izrubīts. Tāpat arī lieliski atceros kā alvis tevi no kso nobanoja un tu atnāci bojāt nervus cilvēkiem šeit.

protams, drausmīgi iespējams, ka tu tagad esi īsts jaukumiņš un pa ~pusgadu esi dikti traki mainījies :))

Link to comment
Share on other sites

Nu, ja Epix ļoti saņemās, tad pat ir pieciešams (lai nerastos nepārvarama vēlme viņu nobanot :) ), bet brīžiem dara tādas stulbības, ka bail. Aksesam noteikti nerekomendēju, jo esmu diezgan drošs, ka drīz parādītos sūdzības, un tiesības būtu jāņem nost.

Ja pareizi atceros, tad kso viņam bans tika noņemts, un par cītīgo ziedošanu viņam tur pat ir palicis slots, bet tas nemaina lietas būtību.

Link to comment
Share on other sites

Gribu oponet, ka KSO un GIGN ir 2 pavisam loti dazadas, atskirigas komunas, es gan negrasos tagad te vilkt ara dazadus faktus kas un kaa, bet neatceros, ka man butu problemas ar kadu no gign adminiem, neesmu ne banots(iznemot to variantu ar macho ~2 years ago), ne gagots, nu vispar nekas, bet es veljoprojam nesaprotu kads te sakars ar KSO, jo es jau aksesu prasu uz GIGN. Par KSO ir atsevisks stasts, bet nu allworth, ja tev tik loti interese, tad kaut vai uzjauta pelei par to situaciju.

Link to comment
Share on other sites

Un vai Tu spēsi būt uzcītīgs nakts sargs arī citos gadalaikos, izņemot vasaru? Atceros bija baigais bums ar šādiem variantiem, ka pa vasaru visi piesola, ka būs pa naktīm admini un, pienākot rudenim, visi kaut kā adminēja tikai piektdienu un sestdienu naktīs.

Link to comment
Share on other sites

Jo es prakstiski nerakstu vispar vai ari uzrakstu vardu ''klauns'', kad kads pieskrien prieksa vai nosauj mani. Atvainojos, es tiesam nekad nebiju saskaries ar tadu lietu, ka vards ''klauns'' ir lamuvardu saraksta.

p.s. nemalesim katrs sevi seit balta krasa ;)

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

mes runajam par tagadni +/- gads vai par pagatni? Ja tu man uzradisi kaut vienu pieradijumu, kur es izmantoju kaut ko tik loti rupju, kas nav nevienam cilvekam pienemams es liksos miera. Es vispar to acc nebutu prasijis, ja naktis tiesam butu admini, kas ir rikoties spejigi, par cik tas ir sad un tad tapec ari rakstiju pieteikumu. Es nerakstiju pieteikumu, lai jebkada veida izceltos, pieteikums tika rakstits tikai tapec, lai sev brivajos laikos var uzspelet bez cilvekiem, kas to visu izboja.

Konkreti adresejot myth, kurs apgalvo, ka es nespeju atskirt chiterus, tad nu ludzu jautajums ir tiesi tev, vai tu esi apskatijis chiteru reportus? Vai tu esi pakonsultejies ar parejiem gign.lv adminiem cik es esmu reportejis ingame? Cik reizes vini man ir pateikusi, ka es kludos? Es pat negaidu atbildi no tevis, jo es uzreiz varu pateikt, ka neesi, kas ir pats paradoksalais, tad seit ir iekomentejusi tikai tie, kam es personigu vai ne tik personigu iemeslu del nepatiku(ne visi), ja es esmu lamajies kadreiz, es to pilniba atzistu, bet es neatzistu to, ka es te pedeja ilgtermina esmu darijis to, kas trauce citiem spelet(lamasanas, sausana savejiem utt.).

Es pat necensos neko no main adminiem izspiest, tas ir vinu pasu zina, ko pieskirt un ko pasutit paris majas talak sakara ar tiesibam uz gign.lv servera. Es tikai un vienigi piedavaju savu kandidaturu. Protams butu stulbi teikt, ka es neceru uz pozitivu iznakumu, jo tas atvieglotu spelesanu man un parejiem, kas uzturas nakti serveri. Ja kads no iemesliem nav pienemams no augstak stavosajiem es launu pratu neturesu.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

naktīs ir admini, man sanāk uzspēlēt pa naktīm. lavrx spēlē pa naktīm. plikais arī ... tu nekad nedabūsi tādu situāciju, ka būs sarkanais admins 24/7 serverī. protams, ja tu katru nakti tagad sēdēsi un mēģināsi situāciju uzlabot, kas jau ir diezgan laba, tad ok. BET es šaubos vai tu spēsi to izdarīt, notīsies, kad sāksies skola vai paies kāds laiciņš. tā tas vienmēr ir bijis.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...