Koshkers Posted December 17, 2004 Report Share Posted December 17, 2004 Kaa tad nosvinejaat pirmaa semestra beigas ? Es ar saviem beerniibas draugiem atkodos taa ka neatceros neko. Viss ko atveros ka dauzijaam stikuls kautkaadai puspabeigtai maajai ar plikaam rokaa un uzlidaam uz jumta un spljaavaam skurstenii Peectam atnaacu maajaas un skatijos ka visas rokas asinjainas Kaa jums klaajaas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted December 17, 2004 Report Share Posted December 17, 2004 eehm nesvineeju jo man I semestris nav beidzies un briivlaiks arii nav saacies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 man vel 1dien uz skolu >_> un nav ko svineet jo pec semestra naak sesija v_v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 Ai..mums 4dien skolā bija balle... Nu, tā normāli gāja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saveejaa Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 nju jaa... mums arii 4dien bija skolas balle... Gaajau it kaa normaali... tikai manu telefoninju nozaga Un vakar izsniedza lieciibas, un to mees nelielaa barinjaa nosvineejaam Zabadakaa Bija jautri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 neko nesvineeju :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 Guleeeeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 Pielejos pari speka robezham ar kaiminiem ! man jau patika , superigi nosvineju ! sodien vel vardadiena taka 2 svetki pec kartas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 Pielejos pari speka robezham ar kaiminiem ! man jau patika , superigi nosvineju ! sodien vel vardadiena taka 2 svetki pec kartas ! Nee jau visiem tie pirmie ir sveetki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 Nee jau visiem tie pirmie ir sveetki... Tas tak baigi labi ka ne visiem tie ir pirmie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted December 18, 2004 Author Report Share Posted December 18, 2004 Bljad, shoriit mados un secinaaju ka man kreisaa kaaja pamatiigi izmezgjiita Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 siikie maitas Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 f00k, es pamatiigi aplauzos jau 5dien atlidojot uz daaniju. stulbi ka oktobri perkot biljetes nepadomaaju ka vajag braukt tikai shodien, jo 5dien buus varianti... protams, ka bij visaadi piedavajumi iedzert, padzert un paardzerties, bet veel bija iespeeja iet uz saviesiigi oficiaalu pasaakumu ar Vairinju un citiem hi-society.. uzvalkaa protams + ar meiteneem vakarkleitaas nu jaa, vaardusakot zheel, ka to visu palaidu garaam at least it's not bad here Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 EDD juutu liidz ! nepaveicas , vismaz busi nobaudijis ka ir pedeja skolas diena bez alkohola !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 Man tikai pirmdien lieciibas, bet taa pat piektdien pieleejos Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 prieksh kam tad piektdienas domaatas? starp citu, offtopikaa runaajot par koshanu, labs piedaavaajums veel pagaajusho 5dienu bija paddy'aa - 3 red labeli pa 2 cenu (50 ml laikam). man mobilajaa tagad ir bilde, kur galds ir aizpildiits ar 15 glaazeem (bijaam 5 dzeki) un 3 atklaati sakot ir ljoti labs daudzums Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 prieksh kam tad piektdienas domaatas? un 3 atklaati sakot ir ljoti labs daudzums NU NEESU SPEEJIGS NEPIEKRIST !!! no 2 minimals efekts =] A bet no 5 jau cilveks paliek un sak Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 o jaa red label taa ir manta absints + red label Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 6dien no riita pamodos ar apm 5l alus vederaa, apkraasotu seju ar kosmeetiku, un pilnu degunu ar kkaadiem tur pipariem, liidziigi kaa paareejie.. bet fun bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 Šādu tādu apstākļu dēļ, liecības svinējām 4 dien! Nu kā, satiekamies 3 džeki, aizbraucam uz LU-LU picu paēst, paņēmām lielo picu uz 3 cilvēkiem! Esam paēduši, soļojam uz bāru! Aizgājām uz bāru, es izdzēru litru alu:) Tajā bārā ir tāds dzēriens, kaut kas līdzīgs kokteilim B-52, izdzēru 3 tos! Tad mēs uz 5, vnk brutāli paņēmām 2 paplātes ar šņabi, lai nav jāceļas līdz letei... Meitene, kas skaitījās 5ā, nedzēra:) Es izdzēru vēl kādus 400 g šņabi, un .... Jūs ziniet ... Apvēmos bārā! + Mājās skrēju uz toleti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 Ne pajoka mtev tur izgajis ! ENIVEJ sita labak neparcensties ato vel kad u4ene izdos lieecibas tu njemot liecibu novemsi u4eni =D un vinja es nedoma ka buus laimiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 Ne pajoka mtev tur izgajis ! ENIVEJ sita labak neparcensties ato vel kad u4ene izdos lieecibas tu njemot liecibu novemsi u4eni =D un vinja es nedoma ka buus laimiga Es pats brīnos, ka man no rīta galva nesāpēja un slikti nebija, tas laikam tāpēc, ka es Skolā biju skaidrāks par skaidru! Bet es pat tagad apsveru iespēju, ka jauno gadu sēdēšu mājās, jo zinu, ka kaut kur aiziešu, dzeršu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 19, 2004 Report Share Posted December 19, 2004 Bet es pat tagad apsveru iespēju, ka jauno gadu sēdēšu mājās, jo zinu, ka kaut kur aiziešu, dzeršu! Tici man ,ari sezot majas var atrast veidu ka dzert ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted December 19, 2004 Report Share Posted December 19, 2004 alkaani Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 20, 2004 Report Share Posted December 20, 2004 alkaani A ko darit ??? Dzive kaut ka ir ta4u jaizbauda viss iespejamais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now