Jump to content
GIGN Forum

Dj Tiesto 28. Novembri "arēna Rīga"


novijas
 Share

Recommended Posts

Klubu mūzikas zvaigzne DJ Tiesto gatavo šovu Baltijas faniem

7584.jpg

Šī gada 28. novembrī plkst. 20:00 ?Arēna Rīga?, pasaules tūres ietvaros, Latvijā ar vienīgo šovu Baltijā viesosies pasaules mēroga klubu mūzikas zvaigzne DJ Tiesto. Paredzams, ka vērienīgais DJ Tiesto šovs deju mūzikas un klubu cienītājus pārsteigs ar kvalitāti, improvizētām interpretācijām, spēcīgu enerģijas lādiņu un dejām visas nakts garumā.

Koncerta biļetes pārdošanā būs pieejamas jau no 9. jūnija, pirmdienas, visās ?Biļešu Serviss?, ?ReklamMarket? biļešu tirdzniecības vietās, kā arī ?Statoil? degvielas uzpildes stacijās.

DJ Tiesto dzimis Holandē un, kā pats apgalvo, par DJ kļuvis, lai ik dienas sajustu to piepildījumu un gandarījumu, ko sniedz mūzikas miksēšana, turklāt tā ir lieliska iespēja savos muzikālajos pārdzīvojumos dalīties arī ar citiem. DJ Tiesto stila pamatā ir trans, haus un tehno mūzikas apvienojums, kas raksturo arī klubu mūziku kopumā.

DJ Tiesto muzikālās karjeras panākumus raksturo vairāki būtiski fakti- viņš ir pirmais DJ pasaulē, kurš uz savu solo šovu pulcējis vairāk nekā 25 000 cilvēku, turklāt divas naktis pēc kārtas. Singls ?Traffic? pēdējo 23 gadu laikā ir pirmā instrumentālā kompozīcija, kas Holandē nokļuvusi topu virsotnēs, savukārt remikss ?Silence? (piedaloties grupai Delerium un Sarah McLachlan) bija pirmā dienas laikā radio atskaņotā hausmūzikas kompozīcija Ziemeļamerikā. Remikss ?Silence? kļuvis arī par starptautisku klubu himnu, kā arī astoņas nedēļas noturējās Lielbritānijas Top 10 hitu reitingu tabulā.

DJ Tiesto Atēnu Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijas ietvaros ir uzstājies vairāku miljardu lielai auditorijai. Vienlaicīgi, neraugoties uz dīdžeja popularitāti un milzīgajiem panākumiem, Tiesto ir vienkāršs cilvēks, kurš nedomā par slavu, bet patiesi mīl mūzikas radīšanas un atskaņošanas procesu.

DJ Tiesto guvis ne vien lielus panākumus mūzikas klubos, bet arī saņēmis populāru mūzikas kanālu balvas un vairākus zelta diskus. Atzīstams panākums ir arī nominācija Grammy balvai par albumu ?Elements of Life?. Savukārt par nākotnes plāniem dīdžejs nemēdz runāt, jo, viņaprāt, katra diena ir kā jauns pārsteigums- neparedzams un aizraujošs.

www.bilesuserviss.lv

http://www.urbaniagroup.com/tiesto/

Edited by novijas
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 3 months later...

taisos pirkt (šobrīd ss.lv 25ls, vai droši tur pirkt O_O ? ), bet biļešu servisā 30ls... skatīšos kā ar naudām. Sliktākajā gadījumā koncerta dienā stāvēšu pie ieejas un gaidīšu koncerta sākumu, tad jau biļetēm būs nokritušās cenas. :lalala:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...