SvaX Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Jums outlaw iet!? Es jau 3 dienu tur iekšā netieku visu laiku parādās uzraksts servera pārslodze bla bla bla.... Mēģinu deviņos no rīta un naktī trijos, kā netieku tā netieku Vai tad nu būs tā ka mani nezināma iemesla dēļ tur nobanojuši vai viņiem tiešām servaks nevelk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 neiet jau kops vakardienas Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Nav pirmā un pēdējā reize, kad serveris nopisies. Parasti gan viņu ātrāk dabon pie dzīvības. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaiba Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 da outlaaws saks. Tur ir obligaati ir jaaseedo, ja nee tev tur jaasūta sms kkāds bļāģ, a ja nē tad vispār tur izbano. Galīgi debīls trakeris aka krekeris. Pats esmu danger.lv tur viss ir bumbās, a tas outlaw`s SMIRD! BTW nu tu jau varēji @ irc.lv kādam uzprasīt vai iet vai nē, nevis taisīt topiku. p.s - cash - nice signature Ienāca prātā video "The italian man who went to malta". "You son of a beech (bitch). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 kaiba baigs egoists. ka tikai prieksh seviim njemt, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Es negribu aizstāvēt outlawu, jo nav par ko, bet Kaiba tu esi stulbs. Tieši tie trakeri, kur nesīdojot var uzturēt labu ratio sūkā, tai skaitā outlaws. Tur par tiem bonusa punktiem tak tādu ratio var uzkačāt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 nu, priekš tādiem cilvēkiem kam ir mdsl, tas ir tieši tas kas vajadzīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 (edited) Es vakar viņu kanālā prasīju. [22:54:26] <Nooke> kas ar trackeri? [22:54:38] <fantaazijA> nokaraas.. [22:54:49] <fantaazijA> pec 2dienam buus [22:54:53] <Nooke> k Edited July 21, 2008 by n00ke Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvaX Posted July 21, 2008 Author Report Share Posted July 21, 2008 Outlaw ir normāls trakeris, jo man arī ir mdsl un grūti ar to seedošanu. p.s. Kaiba tu toč esi mazliet dīvains Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 same here. a to es ar savu mdsl varētu visu mūžu turēt pc ielsēgtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Man gan ar mdsl visulaiku izdodasuzturēt ratio vismaz virs 1.** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts