GooD`MeN Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Vakar man kompis nodega Vispirms uzkaraas,tad izsledzas monitors bet kaste vel rukaja tjipa lai gana viss uzkaraas,tad meigjinaju rr uztaisit ar knopku kastee,bet tas bija ar?ii viss...tagad vairs nevaru savu kasti iesleegt! Pienjemu ka baroklis nokupeja vai mates plate!PC vecums ir ir 4-5gadi bet nekada defekta lidz shim nav bijis! Gribetu zinat kadaas cenas man izies remonts!Cik izpikjaas man matene vecaa AMD precixzaka infa jameklee gign sakum lapaa zem nicka SEBIS !jeb cik baroklis man izmaksatu!12:00 ir doma pie meistara aizvest kasti,bet ja bus parak dargi bus dirsaaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Savu pilīgi jaunu barošanas bloku (300W) nopirku,biki virs 20 Ls,pirms kāda pusgada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Vispirms uzkaraas,tad izsledzas monitors bet kaste vel rukaja tjipa lai gana viss uzkaraas,tad meigjinaju rr uztaisit ar knopku kastee,bet tas bija ar?ii viss...tagad vairs nevaru savu kasti iesleegt! Pienjemu ka baroklis nokupeja vai mates plate!PC vecums ir ir 4-5gadi bet nekada defekta lidz shim nav bijis! Gribetu zinat kadaas cenas man izies remonts!Cik izpikjaas man matene vecaa AMD precixzaka infa jameklee gign sakum lapaa zem nicka SEBIS !jeb cik baroklis man izmaksatu!12:00 ir doma pie meistara aizvest kasti,bet ja bus parak dargi bus dirsaaa! tadas vecas mates plates gandrtiz nau ja ir tikai 1 veikala mes laikam atradam sms shop un vnk uz vietas rigas 1 veikala pagaidam neatceros tie6o nosaukumu bet tas bij pagaj6 vasar kad man ari AMD matesplate nokupeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 19, 2008 Author Report Share Posted July 19, 2008 nebaidi mani Re ku bilditi atradu kads man procis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Labāk aizved pie meistara un uzprasi cik par salabosanu vins nems..! Vissdrīzāk ir nokūpējis barošanas bloks.. Apskaties vai nesmird pec deguma utt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Barošanas bloks ~30 lati, ja mātesplate, tad sliktāk, jo 4-5 gadus veca mātene... Ja tādu kautkur dabūsi, nu nezinu, ap 10-20 varētu sapiķot+ darbs kādi 20 lati, jo viss dators jāķidā ārā. Ja neatradīsi, tad būs i procis, i mātene, i videokarte un visdrīzāk arī barošanas bloks āpērk, neatkarīgi no vecā. Tas lētākajā variantā varētu būt ~170 un uz augšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Nju karoc iesaku pirkt jaunu datoru ja mates plate ar nosvilusi.. Piemēram šo datoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Piemēram šo datoru. es ar domaju ak tadu pc butu izdivigak njemt neka pirkt jaunu plati ja tadu atradisi , vai ari vel labaku pc jaunu 2x core Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 ^ metaleksā šitādu var salasīt nedaudz lētāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 19, 2008 Author Report Share Posted July 19, 2008 Galvenais ka man nekas tur nesmirdeja!ostiju nekas nesmird Aiznesu pie meistara jagaida zvans lai pasaka kas pa hujnjaam!Liepajaa meistari letak maksaa nekaa Riigaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Es tev par 2iem aliem tam kompim diagnozi noteiktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 (edited) Vissdrīzāk ir nokūpējis barošanas bloks.. Apskaties vai nesmird pec deguma utt.. nu nemētā gudro, tas nav iespējams pateikt, kas viņam tur nodega, ja tu neesi to pats pārbaudijis ar citiem dzelžiem. un tavs iedotais pc galīgi sūkā. nafig viņam liekus 30 latus izmest par keisu, plus par flopiku (lol, flopiks, kāds viņu vēl izmanto?), par klaviatūru, par cieto (ja nav vajadzība) un citiem sūdiem. P.S. varēji labāk salikt jaunu kasti, tas būtu daudz izdevīgāk, viņi tev droši vien baigo piķi izplēsīs. Edited July 19, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Vispār, kad rubīji iekšā kompi, viņš pīkstēja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 19, 2008 Author Report Share Posted July 19, 2008 (edited) NEE!nekas nepiiikst!Kaa spragonis!0 dzivibas paziimes! Man nevajag jaunu kompi man vajag tikai lai shancee,lai netaa tuseetu un shad tad CS uzmochiju!Kam man uuber kompi ja nav laika speleem un neko citu kaa CS nemedzu vispar zipaat?Cik zinu 35Ls mates plate un baroklis ap 10-12 Ls cik man te 1ns spoecinsh teica!jaa ar mateni arii domaju ka buus kaa buus,bet tur arii pie vionjiem lietotas var dabut,taa kaa leetaak bus poljubomu Shodien suka nepazvanija!1dien znachit tikai zvaniis 2dienas bez neta A nee rita tapat darba cilvek nebuus un vareshu netaa sedet Shodien darbaa izgaju jau 2 isstabu CRYSIS speleju darba P.s. Kri esmu no Liepajas nav mums pa celjam Edited July 19, 2008 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Es tev silti ieteiktu piekrāt naudu, un nopirkt normālu musdienīgu kasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 (edited) Ja vispār nav dzīvības, tad māte vai baroklis. Jaunas tās daļas pirkt točna nav vērts. Aizčāpo uz BOOT.Lv vai EOZ.Lv forumu un nopērc lietotas. Vispār, ja pat HDD neiekurbulējas tad tikai baroklim vajadzētu bū vainīgam. Edited July 19, 2008 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Man slinkums bija lasоt ko citi ir uzrakstоjuрi tapзc varbыt atkвrtoфs Man arо pirms kвda laiciтa nodega pc, nodegot datoram no mвtes plates pвrзjвs detaпas nodega lоdzвs nu mby kkвdas bija dzоvas Turpat uzvietas nopirku Gan jaunu video karti mвtes plati utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 man nosvila mates plate, ieliku a8v-e deluxe ASUS amd plati, samaksāju 15ls par jaunu metaleksā, tev tas varetu but ap 30ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 20, 2008 Author Report Share Posted July 20, 2008 prieksh jauna PC pashreiz nav vajadzigie lidzeklji!Bet nu to ar laiku!Pagaidam mani apmierinaja manejais!TAs ka vinsh ir vecs nenozimee ka vinsh iz nekam nederiigs!Pfffff! 1dien tikai zinashu kas un kaa! dogy nebaidi mani shitaa ka videne vel bus jamaina ceru tik tiesham uz Kri variantu ka baroklis chupaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 23, 2008 Author Report Share Posted July 23, 2008 (edited) tatad man nodega mates plate un baroklim bija ventilators janomaina tas viss kopaa man izmaksaaja 27ls mates plate lietota Bet ar 3men garantiju pa 20Ls :0 Jauna 40Ls gaja Pat windowsu nevajadzeja parinstalet TOPIC var lockot ja nevienam nekas sakams nav P,.s.. SROC4nijs niiid back upppps! Eij man CSaaa ir izpluudusi bilde un arii parak izstiepta lai gan oprimalie settingi! Edited July 23, 2008 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 hmm, tev vaidskrīns nav uzlikts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 24, 2008 Author Report Share Posted July 24, 2008 kur atrast shadu opciju un nonjemt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Uztaisi bildi un iemet iekšā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 pie rezolūcijas kaučkur bija. Un tur nebija kautkas jānoņem, bet jāizvēlas, skatoties pēc tā, kāds Tev ir monitors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 25, 2008 Author Report Share Posted July 25, 2008 Da rezolucija man ir uzlikta ideaalaa 1280x1024,tur tok nav vaina,bet bilde man tikai CSaaa izstiepta un miglaina vietaaam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now