Jump to content
GIGN Forum

Sro4nijs Need Backup

GooD`MeN
 Share

Recommended Posts

Vakar man kompis nodega :) Vispirms uzkaraas,tad izsledzas monitors bet kaste vel rukaja tjipa lai gana viss uzkaraas,tad meigjinaju rr uztaisit ar knopku kastee,bet tas bija ar?ii viss...tagad vairs nevaru savu kasti iesleegt! Pienjemu ka baroklis nokupeja vai mates plate!PC vecums ir ir :) 4-5gadi :) bet nekada defekta lidz shim nav bijis! Gribetu zinat kadaas cenas man izies remonts!Cik izpikjaas man matene vecaa AMD precixzaka infa jameklee gign sakum lapaa zem nicka SEBIS !jeb cik baroklis man izmaksatu!12:00 ir doma pie meistara aizvest kasti,bet ja bus parak dargi bus dirsaaa!:(

:) Vispirms uzkaraas,tad izsledzas monitors bet kaste vel rukaja tjipa lai gana viss uzkaraas,tad meigjinaju rr uztaisit ar knopku kastee,bet tas bija ar?ii viss...tagad vairs nevaru savu kasti iesleegt! Pienjemu ka baroklis nokupeja vai mates plate!PC vecums ir ir :) 4-5gadi :) bet nekada defekta lidz shim nav bijis! Gribetu zinat kadaas cenas man izies remonts!Cik izpikjaas man matene vecaa AMD precixzaka infa jameklee gign sakum lapaa zem nicka SEBIS !jeb cik baroklis man izmaksatu!12:00 ir doma pie meistara aizvest kasti,bet ja bus parak dargi bus dirsaaa!:(

tadas vecas mates plates gandrtiz nau ja ir tikai 1 veikala mes laikam atradam sms shop un vnk uz vietas rigas 1 veikala pagaidam neatceros tie6o nosaukumu bet tas bij pagaj6 vasar kad man ari AMD matesplate nokupeja :muahaha:

Barošanas bloks ~30 lati, ja mātesplate, tad sliktāk, jo 4-5 gadus veca mātene... Ja tādu kautkur dabūsi, nu nezinu, ap 10-20 varētu sapiķot+ darbs kādi 20 lati, jo viss dators jāķidā ārā. Ja neatradīsi, tad būs i procis, i mātene, i videokarte un visdrīzāk arī barošanas bloks āpērk, neatkarīgi no vecā. Tas lētākajā variantā varētu būt ~170 un uz augšu.

Vissdrīzāk ir nokūpējis barošanas bloks.. Apskaties vai nesmird pec deguma utt..

nu nemētā gudro, tas nav iespējams pateikt, kas viņam tur nodega, ja tu neesi to pats pārbaudijis ar citiem dzelžiem.

un tavs iedotais pc galīgi sūkā.

nafig viņam liekus 30 latus izmest par keisu, plus par flopiku (lol, flopiks, kāds viņu vēl izmanto?), par klaviatūru, par cieto (ja nav vajadzība) un citiem sūdiem.

P.S. varēji labāk salikt jaunu kasti, tas būtu daudz izdevīgāk, viņi tev droši vien baigo piķi izplēsīs.

Edited by m3rsy

NEE!nekas nepiiikst!Kaa spragonis!0 dzivibas paziimes! Man nevajag jaunu kompi man vajag tikai lai shancee,lai netaa tuseetu un shad tad CS uzmochiju!Kam man uuber kompi ja nav laika speleem un neko citu kaa CS nemedzu vispar zipaat?Cik zinu 35Ls mates plate un baroklis ap 10-12 Ls cik man te 1ns spoecinsh teica!jaa ar mateni arii domaju ka buus kaa buus,bet tur arii pie vionjiem lietotas var dabut,taa kaa leetaak bus poljubomu :) Shodien suka nepazvanija!1dien znachit tikai zvaniis :( 2dienas bez neta :( A nee rita tapat darba cilvek nebuus un vareshu netaa sedet ;) Shodien darbaa izgaju jau 2 isstabu CRYSIS speleju darba :)

P.s. Kri esmu no Liepajas nav mums pa celjam :)

Edited by GooD`MeN

Ja vispār nav dzīvības, tad māte vai baroklis. Jaunas tās daļas pirkt točna nav vērts. Aizčāpo uz BOOT.Lv vai EOZ.Lv forumu un nopērc lietotas.

Vispār, ja pat HDD neiekurbulējas tad tikai baroklim vajadzētu bū vainīgam.

Edited by kRi

Man slinkums bija lasоt ko citi ir uzrakstоjuрi tapзc varbыt atkвrtoфs :)

Man arо pirms kвda laiciтa nodega pc, nodegot datoram no mвtes plates pвrзjвs detaпas nodega lоdzвs :) nu mby kkвdas bija dzоvas :P Turpat uzvietas nopirku Gan jaunu video karti mвtes plati utt

prieksh jauna PC pashreiz nav vajadzigie lidzeklji!Bet nu to ar laiku!Pagaidam mani apmierinaja manejais!TAs ka vinsh ir vecs nenozimee ka vinsh iz nekam nederiigs!Pfffff! 1dien tikai zinashu kas un kaa! dogy nebaidi mani shitaa ka videne vel bus jamaina :( ceru tik tiesham uz Kri variantu ka baroklis chupaa! :)

tatad man nodega mates plate un baroklim bija ventilators janomaina tas viss kopaa man izmaksaaja 27ls ;) mates plate lietota :) Bet ar 3men garantiju pa 20Ls :0 Jauna 40Ls gaja :) Pat windowsu nevajadzeja parinstalet :)

TOPIC var lockot ja nevienam nekas sakams nav :)

P,.s.. SROC4nijs niiid back upppps! Eij man CSaaa ir izpluudusi bilde un arii parak izstiepta lai gan oprimalie settingi!

Edited by GooD`MeN

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...