Jump to content
GIGN Forum

Vasaras Darbs


acido
 Share

Recommended Posts

Tātad es te gribēju pajautāt pāris jautājumus tiem, kas vēl mācās un strādā tikai pa vasarām. Par ko jūs strādājat ? Cik ilgs ir darba laiks ? Un, pats galvenais, kāda ir jūsu alga ? :)

Tas tā, tīri intereses pēc. Vienkārši gribu salīdzināt ar savu darbu.

Link to comment
Share on other sites

Sanaca pirmais menesis aldari, tagad jastuko kur dabut pikji lidz biciniekam vel man ir labi ja kautkas konta un vel kaut kas skaidrajaa.. Nebutu ahuuni daudz pa auteni izgajis butu daudz vairaak :) Vel pie tam so 3dien nu kr4 rita sakas pilsetas sveetki kur vel izies ahuuni daudz :( Nu vcairak rita un 6dien kad bus nosleegums.. Sodien ar vienu cali bijam ielikt sludinajumus ka plaujam zaali :) trimeri mums ir tad pofig pameginasim vismaz vienu nedelju ka ies.. Vel varetu uz taksi pabraukt, bet pagaidam bratenam vel nav vajadzigs ir jau kas brauc.. Pareja vasara paies kautkadas halturas :)

Link to comment
Share on other sites

Profesija - diikdienis

Darba laiks - 24/7

Alga - Tik cik no senčiem var izkratiit.

p.s. laikam jasak meklet darbu tapat nekas sakariigs pa sho vasaru nav noticis un shaubos vai notiks. hmm bet jautajums tads kur lai strada? Tadas suda stroikas jau toč ieksha nelidishu 2 vasaras pec kartas tur stradaju. Vakara atnac majas un esi tads nekads.

Link to comment
Share on other sites

Kad vēl mācijos, tad vasarā pa blatam strādāju galdniecībā, alga toreiz arī bija +/- 20Ls dienā.

Vispār bija interesanti, jo "strādāšana" notika 9-20 (~), pa vidu protams braukāšana ar mašīnām, aliņš utt. Disciplīnas nekādas un par to vēl naudu dod - zajebis.

Link to comment
Share on other sites

Pēc jūsu atbildēm es vēlreiz sapratu, ka mans darbs sūkā. Stroikā 8h/10 Ls dienā laikam ir sūdīgi. Turklāt darba laiks ir no 13.00 - 22.00. Šodien laikam jāaizbrauc uz to darbu un pēc tam jāpasūta nahuj viņš.

Link to comment
Share on other sites

Var jau būt vēl sliktāk. Piemēram, strādāt Mahimā par salātu mazgātāju vai Drogāspar pulveru speciālistu. :thumbsup: aizpagājušvasar, kad man bija 15, strādāju Drogās. Vispār nekas nav jādara, mirsti garlaicībā un saņem 99.99Ls par mēnesi. vāks, neko tādu vairs nemūžam neatkārtošu. :zhaav:

Link to comment
Share on other sites

firmu neteikšu. noliktavā datorpreču. 2. maiņa, strādāju no 3iem dienā līdz, kamer viss ir izdarīts. pēc pirmajām divām dienām varu spriest, ka tas ir ap 7ņiem. abas dienas gan nedauz pirms 7ņiem jau esi brīvs. alga 300 ls pārbaudes laikā, pēc tam 350ls. ideāls darbs, jo varēs apvienot ar mācībām. beidzot būšu neatkarīgs no mammas naudas. YEAH!

Link to comment
Share on other sites

eemm Graudu kalte stradaju, amats : brigadieris, kaltes meistars un vel ari traktorists pa retam.

atalgojums - 8 ls dienas pamatalga +10 % no manu paarraugamo algas+ atkariba no ta kadi darbi iekrit konkretaja diena = +- 18 ls

nakamnedelj, kad saksies graudu sezona tad atalgojums gandriz 2x lielaks :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...