Jump to content
GIGN Forum

Programmētāju Pūlciņš


worm
 Share

Recommended Posts

Ollydbg es nūbs, māku tik dažas atsevišķas lietas (laikam pēdējais ko dariju bija hookoju .dll ^^), bet es mācos, mācos :)

Tur būs spama jūras. Tajau vajadzētu kādu speciāli programmeru grupu, kas tur var rakstīt.

Enīvei, ideja tiešām laba.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Es butu ieinteresets pamacities kautko par tadam lietam (no kuram neko nejedzu). Skolaa macos par datoristu, bet skola smird un nejedz neko iemaciit. Un ja kads ko maca tad parasti ir gruti saprast, jo vini vairak zin teriju stastiit nevis ko paradiit. Sadam pulcinam vajadzetu buut!

Link to comment
Share on other sites

Es pats nesaprotu, kā es kādreiz varēju naktīm sēdēt un taisīt kaur kādas sviestainas lapas. Tagad, lai kaut ko uztaisītu, mani vajadzētu sist :D Tas, laikam, tapēc, ka darbā jau pietiekami daudz atPēHāPējos, lai to vēl darītu mājās.

Link to comment
Share on other sites

Skolā tev neiemāca, bet māca. Tur ir liela un pamatīga atšķirība!

Par programmēšanas sadaļu. Nu lielie papas varēs mazajiem palielīties, bet vai tad nepietiek specializēto forumu? Protams man nav nekas pret to, jo kādu labu laiciņu atpakaļ te ar Shine un vēl dažiem mēģinājām izbīdīt atsevišķu amxx skripteru sadaļu, bet rezultāta protams nebija. Interesentu nebija daudz, lai gan kāds bariņš toreiz gribēja, ko sākt mācīties pašmācībā kopīgi par un ap amxx, bet runājot par citām programmēšanas valodām forumā tajā attiecīgajā sadaļā būs n-tie jautājumi pēc visādiem gataviem skriptiem un tad tur drīzāk būs vairāk "dirst sūtīšana" nekā informācijas un zināšanu apmaiņa...

Link to comment
Share on other sites

Man vairāk gribētos kaut kaut kādu meiteniskāku sadaļu redzēt te, lai vismaz uz nākošo gign tusu viņi un viņas būtu līdzīgā skaitā, nevis 15 purni un vienu nabaga meiteni :D

Varētu nodibināt kādu vīriešu grupiņu, kas supportētu visādas problēmas, kā piemēram domu izteikšana par Alises nagiem, bildēm u.c. lietām. :)

Nu ar to programmētāju sadaļu būs kā būs. Reti kurš prot tā īsti uzdot jautājumu. Man jau šobrīd prasās aizslēgt pāris topikus, kur cilvēks pat nav sintaksi lasījis un grib, lai izdara pāris lietas viņa vietā. Man uzreiz rodas jautājums, kapēc, pie velna, Tu vispār grābsties gar webiem, ja Tev no tiem nav nekādas sajēgas un pat mācīties negribās?

Link to comment
Share on other sites

šādiem gadījumiem vajag uztaisīt FAQ un sūtīt viņus visus (dirst) uz FAQ-u. Ja kādam nedalec - vārna.

Kopumā vispār man liekas šai lietai nebūs pārāk liela piekrišana. Īstenībā atkarīgs no tā, kāds darbs tiks ieguldīts.

Un es arī esmu par meiteņu piesaistīšanu. Bet tad ir jānomaina gignā jūzerinfo, kas jānorāda (kura čiksa tur savus kompja parametrus rakstīs, drīzāk, lai raksta krūšu apkārtmēru :D), lai izskatās pēc tādas kā sociālās lapeles un tad jau arī bičēz uzpeldēs :)

Link to comment
Share on other sites

es saprotu cilvekus kuri saka pozitivas atsauksmes ka shadu sadalju, vai ka dazi to sauc "pulcinju" vaidzetu veidot... bet nesaprotu tos punkjainos kraninjus kuri chiikst ka nav spejigi pielikties un pamacities, nav interese, vai vel trakak motivacija lasit >.<

Link to comment
Share on other sites

es varu piedāvāt tikai dalīties ar kodu, kas man uz konkrēto brīdi ir aktuāls :) piemērām pašlaik kodēju server-query tooli... drīzāk pārtaisu no php uz c++ ... tā kā php variants man vairs nav aktuāls, varu stādīt priekšā pāris lietas, kas 100% netiek izmantotas citos server monitoringa tūļos

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...