Jump to content
GIGN Forum

Bonus Punkti Iekš Fano.lv

Ducatii
 Share

Recommended Posts

Tātad man baigi ātri vajag iegūt pēc iespējas vairāk bounus punktus fano trakerī. Domāju, ka te daudzi viņu lieto.

Pret bonus punktiem es varētu dot pretī

1) steam acc ar cs

2) Man ir ļoti labas iemaņas photoshopā un video vegas, varētu kaut ko krutu uztaisīt apmaiņā pret punktiem :khehehe:

3) Uztaisīt web - krutāko no krutākajām :sparta:

4) vari būt vienkārši labsirdīgs cilvēks un uzdāvināt! :thumbsup:

Tiem kas nav reģistrējušies fano, lūdzu neko nerakstiet.

p.s. niku prasīt privātajā

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kādu tad tu to webu uztaisītu?

UCOZ ? :D

Es lamājos ? Man viekārši riebjas cilvēki, kas nepārtraukti bāž savu smirdīgo degunu tur kur tas nav jābāž.

ņemsim par piemēru Kz. - viņam šinī topikā 1000 gadus nav ko darīt, bet nē...obligāti kautkas debīls jāieraksta

vai piemēram ManuVietuIenjemRegistretais - Čalis esot sasmējies par avataru!!!!! Man tiešām žēl cilvēks, kuram dzīvē ir tik maz prieka, ka jāsmejas par parastu avataru !

Viņam esot 3000 punktu, bet viņš nedošot... Nu man prieks par viņu, lai viņš sapūst ar saviem punktiem.

Bet kāda velna pēc ( gribēju teikt kakova huja, bet tad es lamātos) viņam tas jāraksta ?

Edited by Ducatii

Derēs. :wub: Es jau pamazām vācu, cerams neizlidošu pirms 75 uzskaitīsies. :unsure:

EDIT: Tur minimums 50, vot šaize.

:D Labak neko vairs neraxti te :) :)

Tieši tā, visi palīdzam man un sūtam uz "minority" liekos punktus. :)

Edited by minOrity

Tas izklausās apmēram tā, it kā tu prasītu, lai tev kāds pasūta statistiku draugos. Varbūt paprasi savai mammai, lai viņa aizsūta sms, un apmierina tavus ārkārtīgi nestabilos hormonus, kuri ironiskam jokam atbild ar pretīgu rupeklību. Turklāt mani fascinē tādi cilvēki, kuri kaut kādu bezjēdzīgu iemeslu dēļ ir gatavi parādīt zemāko idiotisma pakāpi, kādā ar autismu apdāvināts cilvēks var nolaisties.

Čalīt Tev ar nerviem viss kārtībā? Man to punktu pašlaik ir patiešām daudz un man nebūtu žēl tev viņus arī par brīvu pārskaitīt...bet pēc šādiem tekstiem forumā kur tu visus saukā par pida*iem utt man pārgāja jebkāda velme tev tos punktus pārskaitīt

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...