Ducatii Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Tātad man baigi ātri vajag iegūt pēc iespējas vairāk bounus punktus fano trakerī. Domāju, ka te daudzi viņu lieto. Pret bonus punktiem es varētu dot pretī 1) steam acc ar cs 2) Man ir ļoti labas iemaņas photoshopā un video vegas, varētu kaut ko krutu uztaisīt apmaiņā pret punktiem 3) Uztaisīt web - krutāko no krutākajām 4) vari būt vienkārši labsirdīgs cilvēks un uzdāvināt! Tiem kas nav reģistrējušies fano, lūdzu neko nerakstiet. p.s. niku prasīt privātajā Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Pēc tava avatara jau varu spriest par tavām krutajām iemaņām darbā ar Photoshop. Fano man ir kāda čupiņa ar punktiem, bet tos es labprāt izmantošu sava uploada kačāšanai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted July 8, 2008 Author Report Share Posted July 8, 2008 (edited) kuššš nebiedē prom manus klientus !!!! Patiesībā man vienalga, kas man tajā avatarā stāv, tapēc arī tur ir parasta, netā atrasta, bildīte Edited July 8, 2008 by Ducatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Fano man ir kāda čupiņa ar punktiem, bet tos es labprāt izmantošu sava uploada kačāšanai. alwis nolasiija manas domas... es ari uzreiz uz avatar paskatiijos un sasmeejos... nu man anv daudz, bet kadis 3000 punktinji ir... neredzeju jegu tev vinus dot...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted July 8, 2008 Author Report Share Posted July 8, 2008 nu man anv daudz, bet kadis 3000 punktinji ir... neredzeju jegu tev vinus dot...!!! Tev pimpis nokristu, ja nebūtu neko ierakstijis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kz. Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 kādu tad tu to webu uztaisītu? UCOZ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 bet tu jau teici, lai neraksta tie, kuri nav regojušies trakerī... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted July 8, 2008 Author Report Share Posted July 8, 2008 (edited) UCOZ ? Kas tev par daļu pidar ? Un nē, ar ucoz web taisa tikai tādi, dirsā rauti čigānzēni kā tu! Edited July 8, 2008 by Ducatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 haha nu tev punktus vairak kaa savas ausis neredzeet ( nodirs mani ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Ja es nebūtu nobanots no fano pirms 3 dienām, es tev labrāt tos punktus iedotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 varu pardod 500.0 punktus pa 5ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted July 8, 2008 Author Report Share Posted July 8, 2008 ( nodirs mani ) Mazvērtības kompleksi un uzmanības trūkums liek izpausties ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Ko esi gatavs darīt par 3.8k punktiem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted July 8, 2008 Author Report Share Posted July 8, 2008 Kā būtu ar kreiso nieri ? Nu labi, nopietni runājot es pat par 1k būtu gatavs gandrīz uz jebko Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 ja man būutu pelmeņi es tev ar iedotu... bet vsp toč ,redzot,kā tu te lamājies,vari točna iet 3.mājas tālāk.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted July 8, 2008 Author Report Share Posted July 8, 2008 (edited) Es lamājos ? Man viekārši riebjas cilvēki, kas nepārtraukti bāž savu smirdīgo degunu tur kur tas nav jābāž. ņemsim par piemēru Kz. - viņam šinī topikā 1000 gadus nav ko darīt, bet nē...obligāti kautkas debīls jāieraksta vai piemēram ManuVietuIenjemRegistretais - Čalis esot sasmējies par avataru!!!!! Man tiešām žēl cilvēks, kuram dzīvē ir tik maz prieka, ka jāsmejas par parastu avataru ! Viņam esot 3000 punktu, bet viņš nedošot... Nu man prieks par viņu, lai viņš sapūst ar saviem punktiem. Bet kāda velna pēc ( gribēju teikt kakova huja, bet tad es lamātos) viņam tas jāraksta ? Edited July 8, 2008 by Ducatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Lai papriecātos par to kā tu ārdies par katru vārdu ko viņš pasaka, haha. Kāds atsūta uz niku 'minority' 75 punktus pls. Šas izbanos savādāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 man ir 200 ko dosi preti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 min0, 27 pointi derēs? man vairāk nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Ducati skjiet tu esi noraxtiits Labak neko vairs neraxti te :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 (edited) Derēs. Es jau pamazām vācu, cerams neizlidošu pirms 75 uzskaitīsies. EDIT: Tur minimums 50, vot šaize. Labak neko vairs neraxti te :) Tieši tā, visi palīdzam man un sūtam uz "minority" liekos punktus. Edited July 8, 2008 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reya Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Tas izklausās apmēram tā, it kā tu prasītu, lai tev kāds pasūta statistiku draugos. Varbūt paprasi savai mammai, lai viņa aizsūta sms, un apmierina tavus ārkārtīgi nestabilos hormonus, kuri ironiskam jokam atbild ar pretīgu rupeklību. Turklāt mani fascinē tādi cilvēki, kuri kaut kādu bezjēdzīgu iemeslu dēļ ir gatavi parādīt zemāko idiotisma pakāpi, kādā ar autismu apdāvināts cilvēks var nolaisties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Kāds atsūta uz niku 'minority' 75 punktus pls. Šas izbanos savādāk. aizmetu sotaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Jēēēāāās! Paldies deadalive. Kā pele strādā starpcitu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Čalīt Tev ar nerviem viss kārtībā? Man to punktu pašlaik ir patiešām daudz un man nebūtu žēl tev viņus arī par brīvu pārskaitīt...bet pēc šādiem tekstiem forumā kur tu visus saukā par pida*iem utt man pārgāja jebkāda velme tev tos punktus pārskaitīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now