overmind Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Šodien ir mana viena no "laimīgākajām" dienām ever. Vis sākās ar to ka pašķīros ar savu draudzeni, visai dienai garīgais nopists, uzvilkts, nekāds... Tālāk seko tas interesantākais. Sēdi ārā sakartojot savas domas, par to kas noticis, par to kas notiks un šeku reku nenokurienes tev apkārt uzrodas 7 nariki(urlas), iepūš kautkādu huiņu acīs, normāli atštaukā un paņem visas mantas.. aizpiš prom.. Labi ka satiku vienu čomu kas iedeva piezvanīt mentiem, kas diezko nepalīdzēja. Gaidam kādas 15-20 minūtes (atļaušos pieminēt ka mentu iecirknis ir 5min attālumā, ejot ar kājām), kamēr sagaidi un izstāsti visu kas noticis tie pidiņi mājās jau drošvien guļ :@ Nu neko, uztaisijām tripu busiņā pa Āgenskalna foršo rajonu, protams nevienu aizdomās turamo nesatikām. Viss ko menti varēja pateikt, ej uz iecirkni un uzraksti iesniegumu.. Bļeģ ja man būtu tā ka es knapi kājās varu nostāvēt (kā man tagad sāk palikt), viņi arī to teiktu? BĻĒĢ. VNK nezinu kur likties, acis sāp, galva sāp tākā smagais būtu pārbraucis pāri . Jebal.. vnk... ĀĀĀĀHADDAJLF Viss vienkārši ZAJEEEBAL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
preteklis Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 psc, džekiņ, galvenais nenokar galvu. viss notiek uz labu. būs okej. karoč, turies! bet tā jau pizģets. gaišā dienas laikā? neviens neredzēja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Veci tev točna neveicās! Šitāda diena, DAVAJ TURIES. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 (edited) gopstop, tuvojas essential knockout, naudu ta bomāriem vajag. Edited June 30, 2008 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Nu ko pateikt turies.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Nu varēji jau šito ierakstīt nakts rīta spamā, bet nu man negribas tev te kaut ko dirst virsū, pats nezinu, ko darītu, ja ar mani tā notiktu. Un vispār varētu uztaisīt reidu pa Rīgu, atpizģīt visas urlas un atņemt viņiem pašu dārgāko dzīvē, proti, sporta bikses. Ko viņi tev nopizģīja ? P.S. Jūtu līdzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted June 30, 2008 Author Report Share Posted June 30, 2008 Telefonu (labi, ka maks nebija līdzi), manu viendabīgo sejas krāsu, dzidri baltās acis un pašcieņu Fak, tik sūdīgi sāk palikt ka tūlīt atrubīšos, galva griežas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Āgenskalnā? man tas pats notika pirms gadiem 3 pie Krievu skolas, kas tur ir. tieši šitādas lietas arī izraisa nepatiku pret krieviski runājošiem. nekas, naktī savāc pāris draugus, atrod urlu bariņu un smagi atdauzi. vieglāk ap sirdi paliks točna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 A, kāpēc jāiet dauzīt nevainīgi cilvēki? vot tas čista ir debīli. Pastulbi, ka pimpji vienkārši nepienāca un nepateica, lai atdod visu, kas tev ir, savādāk atpizģīs tevi, bet uzreiz jau iepirda acīs kaut ko un atspārdija. Gan jau atkopsies, turies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 tu nesaprati. tie bija tie paši čaļi. vietējie varoņi. tādus vajag uz mežu aivest un pie koka piesiet, lai padomā par dzīvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Ā, nu ja tā, tad protams, es sapratu, ka tu gribi nozilināt randomā atrastu baru ar krieviem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 kur tavas kung fu iemaņas palika? taa asaru gaaze aciim nav deizko patiikama.. pats esmu izjutis.. ja tev to ielaida... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 uz mentiem vari necere jo 1 pret 909798768756 ka dabusi tel atpakalj izsaku lidzjutibu un iesaku vac caljus un ej skaidroties vismaz vienu no viniem atrodi tad viss buus ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 heh, sūdīgāk jau vairs točna nebūs. Mierini sevi ar šo domu Nepalīdz gan īpaši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted June 30, 2008 Author Report Share Posted June 30, 2008 (edited) Rīt jau no rīa aiziešu uz to menteni (ja būšu spējīgs), uzrakstīšu iesniegumu.. A nez lombardos pārbauda tos telefonus? IMEI or kautkādus sērijas nr or bļe hzko? EDIT: Bļin aizgāju uz toleti un nobijos. Krāsa sejai paliek arvien skaistāka :/ Edited June 30, 2008 by overmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Man jelgavaa pie autenes bija liidziigs gadiijums - chavela gribeeja man kaut kaadu telefonu pardot, liidz vienam momentam kad saaka prasiit lai atdodu savu, ko paalii biju daudz nedomaajot ievilku sham pa dullo nakamais moments bij kad izskreeja no kaut kurienes veel kaadi 4 snikeriishi un normali nomaseeja mani, atnjeema trubu, pikji. Tomeer neviena skramba man nebij tikai kulaks netiirs ar chavelas asiniim! Neko Peec tam aizbraucu veelreiz ar paaris puishiem un to vienu pidaru nokjeeru( kuram bija izdauziits shnobelis no manas rokas) iedevaam bietee i vsjo! Tikai taa ar tiem maitaam vajag! Bet nu katraa iznjaa patiikami nav, ka shitaa izdaraas! Par mentiem vari aizmirst driizaak atrodi vinjus pats, nekaa menti to izdariis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 ir bijis riiga kashkjis tjipa peinaca bratellas un piedavaja kkadu kulonu davana, tjipa shie no gruzijas.. nu es ljavu turpinaties teatrim, kamer shie jau mana maka sakal ist ieksha tad gan vienam ieraveju kartigi pa presi un otram pa dullo, paveicas ka pieskreja pazistams dzheks un palidzeja jo viens chava, no bauskas autenes( tas ar liiko degunu) izvilka nazi .. blja kopsh tal aika es vinjus lenu garu mediiju un tev iesaku pacelt galvu, ja vien kakls nesap un lenu garu atrast, gan jau izdosies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 (edited) Tu aizmirsi piebilst to, ka viņus pie koka ir jāpiesien plikus. EDIT: overmind, jūtu līdz, turies. Edited June 30, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 es dzīvoju āgenskalnā! bet nu es tur [te] lielāko daļu pazīstu tāpēc reti kas kasās,un vsp gandrīz vienmēr staigāju baros.turies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 par mobilo parbaudi, ja vini bez pieredzes tad vari ceret ka serialu nr tas lombards parbaudis, ja sie zin kur pardot tad gan neceri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 overmind, vienmēr var būt trakāk. Turies Link to comment Share on other sites More sharing options...
apathetic Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 (edited) Vis sākās ar to ka pašķīros ar savu draudzeni, visai dienai garīgais nopists, uzvilkts, nekāds... Tālāk seko tas interesantākais. Sēdi ārā sakartojot savas domas, par to kas noticis, par to kas notiks un šeku reku nenokurienes tev apkārt uzrodas 7 nariki(urlas), iepūš kautkādu huiņu acīs, normāli atštaukā un paņem visas mantas.. aizpiš prom.. Labi ka satiku vienu čomu kas iedeva piezvanīt mentiem, kas diezko nepalīdzēja. Gaidam kādas 15-20 minūtes (atļaušos pieminēt ka mentu iecirknis ir 5min attālumā, ejot ar kājām), kamēr sagaidi un izstāsti visu kas noticis tie pidiņi mājās jau drošvien guļ :@ Nu neko, uztaisijām tripu busiņā pa Āgenskalna foršo rajonu, protams nevienu aizdomās turamo nesatikām. Viss ko menti varēja pateikt, ej uz iecirkni un uzraksti iesniegumu.. Bļeģ ja man būtu tā ka es knapi kājās varu nostāvēt (kā man tagad sāk palikt), viņi arī to teiktu? BĻĒĢ. VNK nezinu kur likties, acis sāp, galva sāp tākā smagais būtu pārbraucis pāri . Jebal.. vnk... ĀĀĀĀHADDAJLF Viss vienkārši ZAJEEEBAL! Man ar kaut kas bija līdzīgs pirms kādiem 5 gadiem , kad man urlas atņēma bombenes un atsita . Jāsāk staigāt ar nazi ! p.s dzīve turpinās uz priekšu Edited June 30, 2008 by apathetic Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 bombenes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Tagad taču it kā imei kodus bloķē, zvani uz 1188 un prasi numuru, kur par to uzzināt un nobloķēt, ja tev vel papīri saglabājušies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Cikos tas bija? No tādiem cilvēkiem gribēdams nepaglābsies, tāpat kā no rūdītiem zagļiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts