traktorists^ Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 kekeke situācija- train mapītē es ar savu necilo skillu nospraužu bumbu, tālāk iekrisīju zem vilcieniņa, tomēr mani nošauj un bumbu defūsē. sn00ps ieraksta teamchatā: prosto traktorists. Labi, neko, nākošajā raundā, pēc sn00pa nāves es teamchatā ierakstu to pašu- prosto sn00ps, kam seko gags manā virzienā. Nu neko, paprasu (ar namechange palīdzību), kāpēc gags. Atbilde, ej sūdzies forumā(). Sacīts darīts, rakstu sūdzību un būtu jauki, ja tu, sn00p, arī pamatotu savu rīcību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Njā, pa kuru laiku sn00p`s dabūja acc? Citus gago par tik nenozīmīgiem tekstiem, kaut gan pats lamājās pa visu serveri trīsstāvīgiem vārdiem un rāda citiem piemēru, admins būdams. Čalis jau kopš seniem laikiem nav iemācījies runāt. Žēl. Pats sn00p arī ir kādreiz ticis banos par lamāšanos neskaitāmas reizes. Izskatās, ka nekas nav mainījies viņa attieksmē. sn00p, Piedomā gan pie tekstiem, ko saki pats! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 banots par lamāšanos? Es kaut ko esmu palaidis garām? un ja bija kā traktorists teica, tad gagot gan viņš nedrīkstēja Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Spēles laikā tika bārstīti visādi komentāri , caur xsay vai kā jums te viņš tiek apzīmēts , nezinu vai tas ir atļauts vai nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Negribu sūdzēties, bet varbūt bloodlord`s varēs pateikt kaut ko par sn00p un map maiņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Tishi par to arii gribeeju teikt! Ir bijushas arii citas reizes kad es uzliku voti uz aztec sabalso par un sn00p tipa uzreiz uzmet nuki kaa arii ar gardu tekstu: "nax to tavu aztec" tomeer vairaak vajag likt voti nevis kad iedomaajaas xmap! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 (edited) Citus gago par tik nenozīmīgiem tekstiem, kaut gan pats lamājās pa visu serveri trīsstāvīgiem vārdiem un rāda citiem piemēru, admins būdams. Čalis jau kopš seniem laikiem nav iemācījies runāt. Žēl. Pats sn00p arī ir kādreiz ticis banos par lamāšanos neskaitāmas reizes. Izskatās, ka nekas nav mainījies viņa attieksmē. sn00p, Piedomā gan pie tekstiem, ko saki pats! GIGN`ā jau uzturos 3. gadu, un visus šos gadus viņam aksess ir bijis. P.S. nu man ar snūpu gadijās vēl foršāka situācija. Mape de_inferno, spēlēju... viss kārtībā. Abi esam vienā komandā (CT). Tad es no c2 skatos centru ct pusē no, kuras izlien Terrs un novācu, bet snūps, kas bija man aiz muguras man iepuļija galvā (netīšām), bet nenovāca, tad es nemainu pozīciju un turpinu skatīties uz to pusi un tad pēkšņi snūps mani speciāli novāc, protams, pēc tādas rīcības es palaižu raķeti un tad džeks vienkārši uz mani uzdirš, ka es esmu totāls idiots un es atbildu ar vienu vārdu: "atslābsti" un tad seko gags, pietam, vēl pēc gaga uzlikšanas viņš man vēlreiz uzdirsa, uz ko es nevarēju atbildēt. protams, negribējās iet sūdzēties, bet tas nebija forši un šeit ir lieliska iespēja izkratīt savu sirdi. Edited June 25, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Man ari ir ta gadijies, uzlieku de_italy_gign(nesaprotu, kas vainas mapei) visi sabalso, nomainu un tad pa say paradas teksts"Vienam ar galvu nav viss kartiba(nu kkas tads bija)" un mapes vidu ar xmap uzliek cpl_mill! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Tādā gadījumā es kaut ko smagi jaucu par tiem baniem. Jap, arī vakar cbble mapes sākumā tika nomainīts uz dd2 by sn00p. prevmap cbble neuzrādījās un uz jautājumu, kas cbble vainas, tā arī atbildi nesaņēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Iepriekš neko no sn00p puses nebiju manījis!Normals čoms vinš ir Mošk vakar vnk cukā bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 nezinu gan. nekad nebiju redzējis, ka sn00ps kaut kādu sviestu laistu. bieži esmu ar viņu kopā spēlējis un visu laiku licies visnotaļ inteliģents cilvēks. varbūt izskaidrojums ir - pēcjāņu paģiras Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 samuray, tas ka tu neesi neko tādu redzējis, nenozīme, ka nekas tāds nav noticis! Es saprastu, ja viens cilvēks teiktu, ka snoops tāds un tāds - uz to varētu pievērt acis, bet te jau pus gign komūna izsaka neapmierinātību ar snoopa rīcību. Es uzskatu, ka tas ir pietiekami vērā ņemams faktors, lai kaut ko darītu lietas labā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Max itkaa jau taa nav neapmierinaatiiba, bet gan tas, ka nesapratne kapeec sn00p ignoree daudzus citu adminus! Par vinju pashu neko nesaku vienmeer bijis ok, bet tracina tas xmap lec kur pagadaas vinjam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 varbūt izskaidrojums ir - pēcjāņu paģiras samuray, mans gadijums notika pirms jaņiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelly^ Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Snoops esot normals jus sakaat?:D Vienu reizi spelejam de_dust2 laikam...spelejam viena komanda,sis mani nosauj netisam vai tisam nezinu,es sim rocket uztaisu....sakas nakosa mape skrienu un peksnji man xrock .....diezin kas to butu izdarijis??es raxtu snop tu daunis,sis neko neatbild......tam calim noteikti nav vis kartiba ar galvu ...biezi serveri kad spelejam..daudziem brauc auguma,nu bet tas ta...man vinjs spelet netrauce iznjemot to vienu stulbo reizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bot1k Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 agree with samuray Сколько с ним играл - косяков за ним вобше не замечал...! Не знаю что там пол GIGNа думает Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted June 25, 2008 Author Report Share Posted June 25, 2008 bet paģiras jebkurā gadījumā nav attaisnojums padarītajam. Es jau, protams, saprotu, ka var sanākt visādi kasjaki, bet tas, ka reāli admins pārējos mirstīgos nostāda kā kautkādas pabiras, tad tas itkā jau vairs nav normāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Nu, man pirms pailga laika bija, ka nukē normāli iebombiju un čalis mani izdomāja noslejot rounda sākumā. Pilnīgi hvz par ko, prasīju arī par ko slay, uz ko atbildi nesaņēmu, bet nu vairāk nekas tāds nav bijis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 netisam vai tisam nezinu,es sim rocket uztaisu nu par to arī dabūji pretī. admins uz adminu savas tiesības neizmanto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted June 25, 2008 Author Report Share Posted June 25, 2008 tu laikam pārprati, nelly vienkārši izvēlējas punishmentu pēc tā, kad snūps viņu nogalināja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Nelly izmantoja Punishment komandu,bet sn00p izmantoja caur konsoli ieraxtot xrocket Nelly bet Nelly tikai nospieda pogu 2 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 nekadu problemu ar sn00pu nav bijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 (edited) Nu ja nav, tad nav, atvainojos par poustu Mums izlikās Edited June 25, 2008 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 (edited) Ja sn00ps ir normals ,vismaz vinsh nav tads pastulbs admins ka tu nelly ,ka pec katra raunda jataisa teamslay ka kads cilveks nav paspejis uzminet bumbu vai atminejis to darot vai ari 1 vs 4+ . Edited June 25, 2008 by KlumpaHLTV Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 soglasen snoop v etoj situaciji ne prav, no rebjata zachem vam iz za takih melochej pisatj takije izlishki, vedj eto vsego lish gag, sam proignoriruj ego, budj umneje... ldushe udeltij eto vremja demke, chem na vot takuju vot melochj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts