SchWarZ ;) Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 (edited) Atceros pirms laika man bija plugins kurs skype kaut ka automatiski pieraksta kadu dziesmu tu klausies caur winampu (winampam plugins), bet aizmirsu ka vinu sauc mosk kadas kaut ko zin? atceras? Saucas skyamp, jau atradu, atkal jau pats adbildu uz savi jautajumu, besi sitas, pirms tam mekleju pailgu laiku.. Edited June 19, 2008 by SchWarZ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 last.fm ari labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
revoked Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 bet tas jau gluži nav tas + bieži kaitināja tas last.fm līdz viņu nahrenizēju. Tā kā es negribu maldīties pa pirātisko DC++, vari pateikt kur šādu pluginu nokačāji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 lol, varētu padomāt, ka visas programmas un mūzika tev ir legāla p.s. agrāk lietoju http://amip.tools-for.net/wiki/. diezgan ok proga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Skype -> Tools -> Do More -> Get Extras, pie search raksti WiMood. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Yeah right! Man tas wimood bija kādas 2dienas līdz izleca paziņojums ka jāpērk licenze WTF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
revoked Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 p.s. agrāk lietoju http://amip.tools-for.net/wiki/. diezgan ok proga. šitā jau ir mircam domāta, vēlējos skype. Vispār tev ir good point, būs vien jālien dc jūrās un jāmeklē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 winamp.com pie addons meklē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Man uz Skype gāja bez problēmām. Optionos var uzlikt, lai arī iekš Skype strādā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now