Norek Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Ak Tu biji tas, kurš pārdeva Alisei monitoru ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 tu gribi teikt, ka visa Latvija ir pilna ar maukām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Nebūtu slikti redzēt dzīvajā Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 +intervija no samuraja? laivā, protams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 (edited) nu nau jau tā ka tieši ar maukām, bet nu teiksim tā ar viegli dabūjamām meitenēm/sievietēm a.k.a vieglas uzvedības meitenes or smt like that. Nevaig jau saukt par maukām Edited June 17, 2008 by Muhamed Alli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Bilde jau ir ok Bet nu jaa piekritishu par to ka shaubos vai shii ir iista vieta kur likt shada veida bildes. Bet nu ka grib ta lai dara... Klumpa laikam jau iemilejies... Jeels nav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NereaaliKrutsChalis Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Neslikti... Pretiigi gan lasiit komentus kaa "Vaidzeetu dziivaja satikt" "Kas diez notiks nakoshaja gign tusaa", peec taa vien var saprast ka puse sheit nekad nav dabuujusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 redzi, maukām aka prostitūtām arī samaksā par padarīto, bet "viegli dabūjamām sievietēm" vienīgā lieta, ko viņas var reāli dabūt, iespējams, būs liels puncītis. Par tēmu- mazliet jau īstenībā apjuku, bet bilde ir patiešām izdevusies, so neredzu iemeslu negatīviem komentāriem Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 (edited) Neticu un viss. Edit: Bet bilde laba. :> Edited June 17, 2008 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Rīga ir sextūrisma galvaspilsēta! Un Tu negribi to teikt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 She is f*cking HOT Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Nu nezinu, man īstenībā so/so. Ok, krūtis ir smukas, bet tas arī ir vienīgais, kas man patīk tajā bildē. Ja kāda meitene parāda savas krūtis (kuras ir smukas) uzreiz nenozīmē, ka viņa ir "motherfucking hot". P.S.Tās bija tikai manas domas un nepretendē uz absolūtās patiesības titulu P.P.S. Jūtu, ka mani nolinčos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 vispār izlasīji ko es uzrakstīju? izlasi vēlreiz, ja nepielec vēlreiz un vēlreiz. un vispār pietiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Tu gribi teikt, ka nē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 (edited) nu, kā jau traktorists teica, nedaudz ir atšķirība starp maukām, kuras sevi atklāti piedāvā uz ielas/bordelī, un viegli dabūjamām meitenēm. (varbūt man tomēr nav taisnība, bet neesmu īpaši dzirdējis, ka prostitūcija būtu īpaši izplatīta laukos aka neRīgā) un vispār nesaprotu kādā sakarā sākām runāt par šo tēmu. P.s. bilde super, meitene super. nav kur piesieties Edited June 17, 2008 by Don Bass Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Nu jā, taisnība arī Tev. Es par maukām uzskatu arī vieglās uzvedības skuķus, kuri mums Latvijā toč netrūkst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Pretiigi gan lasiit komentus kaa "Vaidzeetu dziivaja satikt" "Kas diez notiks nakoshaja gign tusaa", peec taa vien var saprast ka puse sheit nekad nav dabuujusi. Ej attīsties nereāli krutais čali! Ja tavas nodolbītās smadzenes nespēj uzsūkt veselīgu humoru, tad jēga tev te vispār kaut ko dirst?! Ja tev texts, "Kas diez notiks nakoshaja gign tusaa", izraisa kaut kādu pretīgumu, tad tu toč esi slims un tā vien liekas, ka pats neesi kādu laiciņu vai pat vispār izbaudījis sievieti! Rokas tūznās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Nē, es viņu jau sen pazīstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NereaaliKrutsChalis Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 WOOOW EI TU DIRST TU ESI TIK KRUTS BLE, man liekas ka krutaaks nekaa es, Tu gadiijuma neesi NereaaliUUBERKrutsChalis? Par taadu komentu vien skaidrs ka esi totaals laukjis kas nekad nav dabuujis un nedabuus, runaajot par tuuznam, runaa no pieredzes? KRUTI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 manliekas, tev vaidzētu piešķirt pāris % vārnas Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Blje es vienkaarshi reecu puse posti shajaa topikaa ir par to kursh ir dabuujis un kursh nav + kursh drochij un kursh nee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Pateicoties dažiem dauņiem šo topiku nākas slēgt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts