Symbiote Posted November 23, 2004 Report Share Posted November 23, 2004 Vecais sams un smailais kjiisis...Persieshu kakjis un pagalma plukata...Konchiks un cigaars....sauciet to ka gribat bet shis staasts patiesham ir patiesiiba. ?@macho? kas shodien pa skatu bija....... seezhu es eedniicaa ?@macho? un ko es redzu kas ienaak eedniicaa ?@macho? PATS EDD ?@macho? protams veesi, ar ietureetu stilinju ?@macho? viegli saraucis uzacis lai buutu nedaudz cool ?@macho? protams ne paaraak ?@Symb|offa? protams ?@macho? vinsh ir tik iemiiljots citu starpaa nejau taapeec ka vinjam patiktu izcelties ?@macho? bet taapeec ka vinsh ir vinsh ?@macho? veesais, ietureetais (protams inteligjentais) un piedevaam veel arii pietiekoshi izskatiigs ?@macho? vairaakas meitenes met greizsirdiigus skatienus uz vinju ?@macho? kaapeec greizsirdiigus? nu taapeec vienkaarshi ka vinjas saprot ka EDD vinjaam nedabuut ?@macho? vienkaarshi - tas ir kaut kas aarpus shiis pasaules ?@macho? tev vajag exp vismaz 2k lai vareetu vispaar runaat ar eddu ?@macho? kuuuur nu veel lai kautkas vairaak notiktu ?@macho? tad nu luuk ?@Symb|offa? man tikai 358 :/ ?@macho? edd protams ienaak eedniicaa pa vietu no kurienes pa turieni iziet parasti cilveeki ?@macho? vai naak tie kas nenaak eest ?@macho? protams ka vinsh neeed ~_0 ?@Symb|offa? logjiski ?@macho? vinjsh kaa nekaa ir sportists ?@macho? vinjam ir nepiecieshams vinja veseliigais uzturs ko kaut kaada *niciigi* skolas eedniica nespeej sagaadaat ?@macho? ienaacis un apmetis acis apkart vinsh protams nemeklee kur pievienoties ?@macho? vinsh vienkaarshi izveertee variantus ?@macho? jo kaadi cilveeki 10 jau maj ar rokaam un bljauj Edgar naac sheit ?@macho? tie 10 izredzeetie kuriem vinsh atljauj vinju saukt vaardaa ^___^ * macho nogjiibst jo ir viens no vinjiem ?@Symb|offa? ?@macho? izveeleejies sev visatbilstoshaako kompaaniju vinsh pieiet klaat ar austinjaam ausiis ?@macho? uzmetis veerteejoshu skatu visiem vinsh tomeer nospriezh ka vinja ausis vareetu arii uzklausiit kas shiem zemniekiem sakaams ?@macho? meitene izmet joku - vinsh saaji pasmaida ?@macho? vinja acis saka: ja tu vel jokosi es te nenaakshu ?@macho? meitene kautriigi apklust ?@macho? vinsh izmet joku ?@macho? puulis reec ^___^ ?@pelekais? oii ?@macho? es labpraat buutu palicis un veerojis skatu bet man bija jaaiet ?@pelekais? damn, kapec es nepaliku uz otro gadu es domaju ka paskaidrojumus nevajag tikai novelu visiem shadu veiksmi ka macho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 23, 2004 Report Share Posted November 23, 2004 varu dereet ka veselam baram nebuus smadzenes pietiekoshi daudz lai ieveerteetu ka shis ir ielikts radoshajaa shitaa nu va-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-aaaarbuut shis te viss ir ne-e-e-e-e-e-e-e-eeeeedaudz izpushkjots... bet kuru interesee detaljas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted November 23, 2004 Report Share Posted November 23, 2004 woooow you know...woooow... its just.. woow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted November 23, 2004 Author Report Share Posted November 23, 2004 tu ar savu postu to visu tagad noveersiisis nelietis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted November 23, 2004 Report Share Posted November 23, 2004 Man tagad ir taa mazliet bail no vinja... kaa kakjim no suni, zilonim no peles, ozolam no seerkocinja un seera. Vinjsh tak ir paardevis savu dveeseli velnam, jo tas apraksts ir tieshi kaa filmaas velnam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saveejaa Posted November 23, 2004 Report Share Posted November 23, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted November 23, 2004 Author Report Share Posted November 23, 2004 labi ka neviens uz mani nav skatijies ar skatienu kas saka "ja vel kautko pateiksi es ieshu prom" mosh es vienkarshi to neesu ieverojis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saveejaa Posted November 23, 2004 Report Share Posted November 23, 2004 nja...taads skatiens laikam ir loooti nepatiikams... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted November 23, 2004 Report Share Posted November 23, 2004 (edited) vienkarshi velns taads Edited November 23, 2004 by Bucher Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted November 23, 2004 Author Report Share Posted November 23, 2004 kads te gan aktivi shiveree forumaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted November 23, 2004 Report Share Posted November 23, 2004 Macho negribi izdot savu pasaku kraajumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted November 23, 2004 Report Share Posted November 23, 2004 Macho negribi izdot savu pasaku kraajumu? Pasaka nav reaals notikums Padomaa... varbuut tev aizies Peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted November 23, 2004 Report Share Posted November 23, 2004 hmm ... shitais ir labs ! zelta medalja macho Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted November 23, 2004 Report Share Posted November 23, 2004 savaa zinjaa shis paarsit tiinju probleemas. eu, bet nemaldini tautu, macho. tajaa tekstaa vispaar nekas nav izpushkjots, taa visa ir balta patiesiiba. tikai zheel, ka tu nedzirdeeji, ko man taa meitene teica, jo tas forshais tekstinjsh buutu superiigi paspilgtinaajis visu iespaidu iistajaa virzienaa. nu nekas, cereesim, ka saaga kaadu dienu turpinaasies (mums garais starpbriidis ir no 11.30 - 12.05)... p.s. "zemnieki" p.p.s. es gaidu bash.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted November 24, 2004 Report Share Posted November 24, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted November 25, 2004 Report Share Posted November 25, 2004 Nav labāka stāstītāja par macho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now