desina Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Sveiki.... zinu , ka liksies mulkigi , ka prasisu sis lietas... , bet es diemzel nesu atradis vel dzive merki bet ar laiku ,gan jau 1. kur ir jautraka dzive ... amat skola - tehnikuma vai vidusskola .. jautraka domaju pec skolas .. meitenes tusini .... itka jau kojas pats par sevi 2. varat ietekt uz kadu profesiju man iet amat skola ... pilnigi uz jebko jo pagaidam man nekas neintrese bet macities es velos un par viduskolu saku aizmirst.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Ireland Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gimp Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 , bet es diemzel nesu atradis vel dzive merki bet ar laiku ,gan jau 1. kur ir jautraka dzive ... amat skola - tehnikuma vai vidusskola .. jautraka domaju pec skolas .. meitenes tusini .... itka jau kojas pats par sevi 2. varat ietekt uz kadu profesiju man iet amat skola ... pilnigi uz jebko jo pagaidam man nekas neintrese bet macities es velos un par viduskolu saku aizmirst.... Programmists(ja labas sekmes mat.) - Datori ir nākotne ja labi objektīvi oreontējies tad C++ iesaku es. savu mērķi zināju jau 5. klasē(tgd iešu 9.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted June 11, 2008 Author Report Share Posted June 11, 2008 SkaM - es teicu ka macities gribu !!!! par programistu es ar domajuu matematika es labi zinu bet ir tik 4 ,bet eksamena 8 bija ..hmzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 teķis ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 pabeidz nākamās 3 un tad ej uz augstskolu. tev tāpat, lai dabūtu normālu darbu bezmazvai visur prasīs papīrus pretī. senči (abi) ar tagat ieguva vēl pa augstākajai klāt, lai tikai drīkstētu dokumentus parakstīt. saprot viņi labāk pa tiem pasniedzējiem, bet tāpat, lai tu varētu ieņemt nopietnu amatu vaig papīrus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Pareizi laba izveele Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 .... itka jau kojas pats par sevi Meitenes smukākas ir vidusskolā, tusiņi ir atkarīgi no klases. Citreiz sanāk baigi jautrs kurss, bet citreiz pilnīgi pakaļā. Tavā vietā ietu uz vidusskolu un tad domātu, ko tālāk. Lai dabūtu labi apmaksātu darbu, nav nepieciešama augstākā izglītība. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Lai dabūtu labi apmaksātu darbu, nav nepieciešama augstākā izglītība. Pagaidaam... p.s. melnstraadnieki vienmeer buus vaidziigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Ja nopietni tad tekis (profesionala skola) nav slikta. Ir diegan jautri, gbet labakais ka pa 4 gadiem dabuu videjo izgliitibu + vel profesiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 HAHAHAHA Baba Tonja Tu nopietni domā, ka VPLT ir laba skola... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Izrādās es nēsmu vienīgais no VPLT? Da zabej, tā skola ir sūds, tīri papīra pēc mācos, tikai kurss tāds labs pagadījies. Starpcitu, rīt vēsturē eksis, gl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 ja tew praataa tik tusi un metenes tat gateris ir iistaa vieta Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Mehi/laukt. mehi/komercnieki/datorgalvas/eko? HAHAHAHA Baba Tonja Tu nopietni domā, ka VPLT ir laba skola... ? biggrin.gif Protams! Gandrīz kā Hārvarda ! Galvenais, ka kotleti var nopirkt pa 59 santīmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Jaa galvenais, ka kotleti pa 59. sant. dabuu un kojaas BOCMANI var pa brīvu nosmelt...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 datorgalvas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 (edited) Vidusskola viennozīmīgi. Edited June 11, 2008 by ecology Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Man jau tekis poh galvenais ka pagajusoned Anninaa vareeja Draught pa 25 sant dabuut Vestures eksmamenu pagajusogad liku sogad fizikaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 (edited) Vestures eksmamenu pagajusogad liku sogad fizikaa Kurā kursā mācies? 2.D? Edited June 11, 2008 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 jaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 (edited) Vestures eksmamenu pagajusogad liku sogad fizikaa Nemīz, svētdien Aniņā eikeiei Aibē varēja pa 25sant Cēsu 6.5% litrīgos izcelt. Realizācija gāja uz beigām, bet kas ta man.... :khehehe: ui pārlasījos. Izskatījās pagājušogad... Gribēju apvaicāties, varbūt kāds te apgūstot kādu profesiju varbūt pēctam arī ir ietrāpijis augstkolā? Kā ir ar to tikšanu augstskolā? Itkā papīri par viduskolu ir, bet vai reāli uz tevi skatās kā viduskolas čali, vai kautkādu no otrās kaudzes, kas paredzēta, lai aizpildītu tukšumus? Edited June 11, 2008 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 ieteiktu iet profesiju + vidusskolu neieteiktu neko saistiitu ar datoru, ja tev nav iipasha anatomija un tavam organismam nav tieksme uzbaroties tad buus Ok iesaku ja esi iists viirietis www.rav.lv KOKA MĀKSLINIECISKĀS APSTRĀDES NODAĻA, kosmos buus jaamaacaas, bet buus taa veerts par skolu nav jaamaksaa, maksaas veel tev, ir kojas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Kādā sakarā? Tak eksāmeni tie paši... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chauchau Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 (edited) Iesaku iet vidusskolu + profesiju, vienkārši neredzu jēgu iet tikai vidusskola. NEiesaku iet par datoriķi, viņus parasti apdirš, + manuprāt, nav vīrišķīga profesija. UN visi tie dirsēji par melnstrādniekiem var iet nahuj. Ar savu augstāko ilītību varēsi sēdēt papīru kaudzē kā kalvītis. Protams augstākā izglītība nav nekas slikt, bet var iztikt arī bez viņas. Edit: el moerto kā eksāmes, es no viņa galīgi neko nerubiju, ceru uz D vai E Edited June 12, 2008 by chauchau Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 (edited) Edit: el moerto kā eksāmes, es no viņa galīgi neko nerubiju, ceru uz D vai E Grūti spriest, man liekas pirmajā daļa diezgan daudz stulbības sarakstiju, bet 2. un 3. viss ok itkā. Domāju būs C vai D. EDIT: btw, par ko eseju rakstiji? Edited June 12, 2008 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now