Jump to content
GIGN Forum

Darbs!


Kefiirs666
 Share

Recommended Posts

Tagad es te iespamošu (Atbilstošā sadaļa)

* Karoči man ir jāuztaisa ~kādi 20 CS serveri + 1 normāla web (kaut kas līdzīgs netgames.lv)

+ Vēl plugini nedaudz jāpārveido!

KO MAN TAGAD DARĪT? :pizdiblee:

P.S Tie, kas rakstīs: "Tu esi lohs; Idiots; Debīls topiks",vai kaut kas līdzīgs šiem, tie ir debīli krāniņu pagarinātāji, vācot vairāk postus!

Vienkārši normāli atbildat!

Link to comment
Share on other sites

a Tev grūti uztaisīt 1 serveri (tad nokopēt 19 reizes) un tad katrā salikt citus pluginus???? Jeb ņemt gatavus un tikai pielabot????

Par velti mūsdienas pat pa seju nedod.... =/

Link to comment
Share on other sites

zinu, ka tu rakstīji, lai neraksta, ka stulbs topiks, bet tas tik tiešām ir stulbākais ko pēdējā laikā nācies dzirdēt...

Tiešām pārkopēšana līdz tavām mušas izmēra smadzenēm neaizgāja, tad cik stulbs tu esi ? Un kā pie vellna lai mēs zinam ko tev darīt ?! Pašam smadzenes nepietika, lai padomātu pirms uzņemies kādu darbu ? Cik gan stulba paliek mūsdienu jaunatne, tā vien liekas, ka visi bērni, kas dzimuši pēc 90. gada ir dabīgi blondi....

EDIT:

Ir protams izņēmumi

Edited by Lecter
Link to comment
Share on other sites

Da labi, pardon. Kв es varзju iedomвties, ka diюais koderis uzdos рitik interesantu jautвjumu.

_____________________________________________________________________________

Kamфn, kвds tur "domвt" par Kiwix`a ideju? Vienоgais reвlais, un kaut cik вtrais risinвjums. Par webu - pizмо sourci, mыsdienвs tв ir stilоgi.

Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

Ak jel! Tu runā kā pats Ziedonis no Sporta ielas! Dod man sīkākas norādes. Zakks ir tik tāls un nesasniedzams, bet Tu man esi nepieciešams kā saule tumsai! Lūdzu, esi žēlīgs un ļauj man Tev palīdzēt!

Link to comment
Share on other sites

Tu varētu sākt ar mācībām...

Aizej uz skolu un izmācies par koderi, tad paņem lapu (baltu) uzmet fonu un pa virsu liec tabulas, tabulās samet hiperlinkus uz citām tabulām ar citiem hiperlinkiem, katrā lapā vēlams ierakstīt intresantus rakstus, lai publikai būtu intresanti- piem. GIGN izmanto visādus kefīrus666 un tamlīdzīgus čarakterus lai padarītu lietotājiem te dzīvi intresantāku, iesaku rīkoties tāpat, piesaista ļoti daudz cilvēkus.

Tātad, tad kad tu jau būsi ticis galā ar hiperlinkiem sāc nodarboties ar bildītēm, galvenais lai vis būtu sarkans uz zaļa fona ar baltiem burtiem un no peles bultiņas lai nāk burbuļi. Aaaa un fonā kādu polifoniju palaid, kādu eminema dziesmu :thumbsup:

Tad sāc taisīt CS serveri...neskaidrošu kā, jo tu jau būsi izmācījies gudrs un gign forumā tas arī ir aprakstīts.

Lai veicas, es ticu, tev viss izdosies :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...