MightyZ Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 RICK ROLLED http://www.yougotrickrolled.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 vispār Nīderlande ir baigie malači. tagad varētu būt interesants otrais puslaiks. p.s tiesnesis p1d3rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
MightyZ Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 ko tu dirs, pat daunis kljavinjsh, kas no futbola saprot mazak neka no litrabola beigas saprata, ka aizmugures nebija, jo arpus laukuma vel bija itaalis. nevareja but aizmugure, jo tur bija speletajs. pec kljavinja sakuma teiktaa, es vareetu izkaapt no laukuma aaraa un liidz ar to buutu aizmugure dzjekiem vienmer. buffons pats vainigs ka gaja uz to bumbu. yo niderlande reshill. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 man ar likās ka vienam tur bija jabūt, tipa tam kurš ar Bufonu saskrējās, bet atkārtojumā viņu laikam redzēt nevarēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Laba spēle 3:0 Nīderlande win Itāliju,bet Francija : Rumānija nebija īpaši aizraujoša 0:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 (edited) Biju šoka ko Itālija parādīja pirmajā puslaika. JĀAĀĀĀĀ""AĀĀĀĀ""AĀĀĀ""AĀĀĀ""AĀĀĀ"SPĀNĪJĀ teicu kad ir batjas. 4:1 par krieviem. Edited June 10, 2008 by htrc Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted June 12, 2008 Author Report Share Posted June 12, 2008 Ja nu kāds(a) ir nokavējis spēli, tad TE var download'ot spēļu video! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 (edited) uzskatu ka šogad vinnēs spāņi vai vācieši .. nīderlande malači parādīja itāļiem kur vēži dzīvo! žēl ka šveice zaudēja turkiem Edited June 12, 2008 by Adik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 shveices un turcijas spele bij diezgan recigi pastities ka nabagi mokas Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNameL Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Manupraat, shogad vinnees Vaacija vai Francija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 ooo jaa.. vācieši rāda baigo klasi spēlē pret horvātiju un lēmans foršs vārtsargs.. tomēr vācijai šogad nespīd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Man patiik kaa spelees Spaanji, Horvaati un Portugaalji... Jaagaida AUT-POL, vareetu buut interesanta speele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amount Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 es tā rēcu ka Švainstaigers ievilka pa bieti tam horvātam Mani favorīti šim čempim : FRANCIJA Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 (edited) Kā beidzas Vacija : Horvātija? nebija laika noskatīties. Edited June 12, 2008 by htrc Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 2:1 horvaati vineeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
amount Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 2:1 Horvātija win Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 ē, kas par černi? Tikko pamanīju, ka Anglija nespēlē. mļē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 kko dzirdeju, ka Krievi viņus izstuma ara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 tad kad vinji netika tad es reecu, bet tagad kad vinju nav ir diezgan stulbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Polija:Austrija 1:1 ,bet poļiem bija jauzvar,vnk kompensācijas laikā sitot austrieši brīvsitiennu viņi visi saka grūstīties un bišķin viens Polis pietureja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 (edited) bija vai nebija jāuzvar bet šāds rezultāts arī imho vistaisnīgākais un ne jau tikai tāpēc, ka es vienā konkursā uzliku uz neizšķirtu... P.S. man blondais grēks (kļaviņš) konkrēti zb jau neko ārpus spēles pastāstīt nemāk un spēlētāju vārdus arī interpretē pa savam jurgens mačo, ko neteiksi un kā var zoimelu par zāmuelu nosaukt, man ar netika skaidrs labi vēl ka ne par zālamanu... Edited June 13, 2008 by baarbijvecis Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted June 13, 2008 Author Report Share Posted June 13, 2008 Manas prognozes, ka finālā spēlēs Nīderlande - Portugāle, bet nu izskatās, ka Horvāti baigi saņēmušies. Vēl starp pusfinālistiem varētu būt tieši Horvātija, Spānija vai Zviedrija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Vakardienas spēlē Polija : Austrija , tiešām varēja vērot daudz un dažādus nerealizētus momentus un reālas vārtu gūšasnas situācijas , un pēc mirkļa negaidītais poļu gols. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 nu es sakuma shaubijos par to pendeli, bet bec tam ja ta padoma, tad ta pat tas geks, ko tas polis nogruda, neko tolkam nebutu izdarijis, jo bumba lidoja pari, tapec nebij tolka vinu gazt un pendele ta tiri par stulbumu bet tas polju brazilis nesudigi speleja, mums ar tadu 1 vajadzetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 nevis kaut kādus mazerfakin brazīliešus vajag bet pašiem jāmācās spēlēt... tev patiktu, ka izlasē paņem 10 zeļļus no mudostānas un kad šie vairs nevar paspēlēt paņem 10 jaunus vietā? tad zūd jēga no izlasēm kā tādām tad fano par klubu sportu, tur tādas lietas pilnā sparā notiekas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now