tankeris Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 tā ir face.lv naudiņa Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 bet to face.lv naudiņu var arī savā kontā ieskaitīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Bez komentariem Atvainojos ka celu vecu topiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 A kas tur ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Varbūt šis? MEKLĒJU SIEVU ! :* Dzīvoju Jūrmalā, braucu ar BMW, esmu milionārs + viņa neglītā fotogrāfija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 omg lol smiekli pārņem mani Raimonds meklē princesi Ja ir vēlēšanās pieteikties - raksti viņam vēstuļu sadaļā, kur saņemsi pieteikuma anketu! Aizpildi anketu un kļūsti par princesi yeah Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 jāpiesakās, kā gan tādam var atteikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Es viņa daunismu vienkārši izturēt nevaru... <censored> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan(: Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Prieks ka viņš neuzvarēja. Tādiem cilvēkiem vajag ārstēties un pie datora tuvu nenākt. [Vai atslēgt internetu] Spite, apsveicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs+ Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 manlieks vinjsh to datoru dabuju kkur bij rakstiits XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 XD ||||| W ||||| T ||||| F ||||| ? ||||| ||| S ||| P ||| I ||| T ||| E ||||||||| W ||| O ||| N ||| ! ||| Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 RAIMONDS Temats... šodien 08:56No: RAIMONDS Luudzu uzaicini mani draudzeeties! + Ja esi par beernu veseliibu, tad nosuti: SOL95 253334 /uz- 1829 Face.lv - nikevecis Šitādiem cilvēkiem nevajadzētu svinu salaist galvā ? Lūdzu vari man pa PM atsūtīt pilnu vēstuli, vai arī izveidot skrēnu ar visu... Radusies baigā iespēja viņu izsvēpēt no feisa OMFG, kā vajag to vēstuli ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 (edited) da es to atradu kaut kādā lapā atradi un prosta nokopēju, nopietni.. pagaidi.. http://www.face.lv/blogs.php?entry=22906 Edited August 2, 2008 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 emm, tas chalis veel jo projaam ir MEGA slims! Pat draugos turpina hakot, nesaprotu kaapec vinju nebano moshk restauree akkauntu. eniivej vinjsh pat tajos Pieluudzeejos ir saacis hakot. 1 Raimonds Zelta rudens ir klāt! 2656 Jā Nee nu lol, chalim neapniik. Tapat kur bija Olimpiskaas speles un Jaanju skreejiens vinjsh tak tur arii hakoja... tjipa bija noskreejis 100 km, 100 tas 100 tas. Bet, bija izsleegts no speeles, arii shitajos vinjsh pieraada savu daunismu. Ar katru dienu vinjsh paliek aizvien debiilaaks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 tev nav pohuj? ik pa brīdim kaut kas uzpeld par viņu, varbūt ir pienākusi tā diena, kad viņš ir jāaizmirst? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 vo vo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts