Jump to content
GIGN Forum

Dan(:

Mirstīgais
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

About Dan(:

  • Birthday 12/03/1988

Profile Information

  • Location
    Latvia
  • Interests
    ParkOur
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://Extr3me.oo.Lv
  • ICQ
    0

Dan(:'s Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Esmu meklējis, bet neatradu. Charsetu mainīju konfigā, failā, nestrādā.
  2. Vajag visus failus izmainīt? Izmainot index.php un pieliekot <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> nekas nemainās.
  3. Labdien, man ir vebsaits - nuked. Tur nevar rakstīt krieviski rādās apmēram šādi ķeburi Са. Lasīju citās tēmās ka jāmaina charset uz UTF-8, bet es vai nu nesapratu, vai nu tas strādā tikaj uz Latviešu valodu.
  4. Iesaku. Mans klans arī šeit spēlēs. Latvijas tf2 līga, ja kādam ir klans, iesaku pārbaudīt savas prasmes. Non-steam arī drīkst spēlēt!
  5. Dan(:

    Yo

    Prieks ka viņš neuzvarēja. Tādiem cilvēkiem vajag ārstēties un pie datora tuvu nenākt. [Vai atslēgt internetu] Spite, apsveicu
  6. Ja spēlēsi tf, tad jāmaina, jo FOG bija pirmie, ja nespēlēsi, tad priecājies...
  7. FOG - Fathers of Games - Tev jāmaina tags
  8. Dan(:

    Btf2l

    Šī līga ir radīta tādēļ, lai nodrošinātu iespēju komandām spēlēt vienai pret otru uz regulāra celma. Līgas spēles dalās uz sezonām. Pavasara, vasaras, rudens un ziemas. Baltijas Līgā ir tiesība piedalīties komandām no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Līgas formāts - 6x6, nocrits, cl2 (demolimit 1), ml1 Katram klanam, kas spēlē mūsū līgā, ir obligāti jāieceļ viens spēlētājs, kurš būs atbildīgs par rezultātu reģistrāciju, īsziņu par mačiem, jaunumiem. Kapteinim tāpat būs tiesības piedalīties apspriešanā par jebkuru problēmu sacīkstes. Konkrēta informācija, attiecīgās līgas struktūras pieejamas mums uz tf2.lv saita visumā. Ja jums ir kaut kādi jautājumi tieši attiecinot par šo līgu, ja jūs esat ieinteresēti sadarbībā vai finansiāla atbalstā, jūs vienmēr varat atrast administratorus irc: - #btf2l @ QuakeNet.org. Tas ir [FOG]yu, vai arī [FOG]blind. Vai nu pa emailu. [email protected]
  9. http://gk.oo.lv/forum/index.php?showtopic=17
  10. Man stāv adrese http://forums.lv forumam, bet es gribu to nomainīt uz adresi http://forums2.lv, kā to izdarīt?
  11. Dan(:

    Drunk Cup

    Būs 6x6, bet vēlāk.
  12. Dan(:

    Help!

    Jopt, ieej tajā saitē, tur gan jau būs rakstīts!
  13. Dan(:

    Drunk Cup

    Es biju sapratis!
×
×
  • Create New...