kRi Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Kam: Raimonds Čau, kā iet, kad skriesi uz policiju? ________________________________________________ No: Raimonds Sveiks! Man nekur nav jāskrien - datoru dabūju - viss ok KEK, lol WTF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Šit! Moška mamma viņam kompi kā mierinājumam nopirka? Pielikumā bilžuks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Es nemeloju - tā arī ir vienā citā konkursā, kuru Jūs visi palaidāt garām.. Vo daunis Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Kam: RaimondsČau, kā iet, kad skriesi uz policiju? ________________________________________________ No: Raimonds Sveiks! Man nekur nav jāskrien - datoru dabūju - viss ok KEK, lol WTF? chaliim jamacas ari kadreiz zaudeet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Kam: RaimondsČau, kā iet, kad skriesi uz policiju? ________________________________________________ No: Raimonds Sveiks! Man nekur nav jāskrien - datoru dabūju - viss ok KEK, lol WTF? Ja Spite vēl nav dabūjusi savējo, tad jau točna viņam mamma nopirka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs+ Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 (edited) wtf vai man acis neraada vai vinjs izkataas peec tizla kroplja? kurs pie mammmmiites rocinjas tik staigaa?!?!!?!? Edited June 10, 2008 by Natijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Pēc kropļa viņs diez vai izskatās, bet patizli gan.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 ja tu uzskati vinju par kropli, tad tev steidzami vajag iet arsteties Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Paldies visiem, kas balsoja Bija daudz skaistu bilzhu un daudz skaistu smaidu, un uzvareeju tikai pateicoties jums visiem, taa kaa veelreiz liels paldies :* P.S.No Colgate jau zvaniija un 4dien sanjemshu lielo balvu P.S. Ari uzrakstiju vinam, adbildeja to pashu ko kRi kad prasiju lai iedod adresi kur vins vineja to portativo, chalis laikam apjuuka un ta ari neadbildeja JASNA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 wtf vai man acis neraada vai vinjs izkataas peec tizla kroplja? kurs pie mammmmiites rocinjas tik staigaa?!?!!?!? tev acis nerāda. kas attiecas uz to QUOTE No: Raimonds Sveiks! Man nekur nav jāskrien - datoru dabūju - viss ok tad lai čalis mazāk dirš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Apsveicu Gaidām nākošo pārbaudījumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 khe he he Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kz. Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 dr.lv ATKARĪGAIS.. viš man tā krīt uz nerveim jebal. domā miss popularā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 nez, manas kājas vairāk pa 19km tur neskrien Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 laiks nosūdzēt tautas policijā Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Ir 8 no rīta un viņš ir online. Ir 2 naktī un viņš ir online. Kad pie velna viņš guļ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Kad draugiem.lv nestrādā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 a tas nav kaut kāds draugiem.lv fakera paveids? ka čalis vislaik ir onlainā? viņš ir tāda interneta padauza, ka maz neliekas Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Heey, tauta! Šis ir mans jaunais konts.... -LilBoy-, tāpēc, lūdzu, VISI pievienojat! :) [ARĪ gribulis] P.S. Vecais: -Raymond Jauku dieniņu! Re kas te! laikam tie saliktie vieninieki vinju spieda uz shaadaam radikaalama paarmainjaam Ja nu kaadam interesee (pieljauju, ka diezvai), tad muusu sekseris ir mainijis vaardu Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 lol, no fucking way. tas ir tas pats idiots? Džekam laikam arī naudas nav žēl priekš interneta izpriecām. Vīņš teju vai visu dienu liek 10niekus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Idiot is back! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 RAIMONDS-> MŪZIKA - NOBALSOT! NOBALSO - IELIKŠU 10 - 10:34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 RAIMONDS Temats... šodien 08:56 No: RAIMONDS Luudzu uzaicini mani draudzeeties! + Ja esi par beernu veseliibu, tad nosuti: SOL95 253334 /uz- 1829 Face.lv - nikevecis Šitādiem cilvēkiem nevajadzētu svinu salaist galvā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Vajadzētu. Kā arī tiem, kuri uz to uzķeras, jo viņi ir tik pat stulbi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 RAIMONDS Temats... šodien 08:56No: RAIMONDS Luudzu uzaicini mani draudzeeties! + Ja esi par beernu veseliibu, tad nosuti: SOL95 253334 /uz- 1829 Face.lv - nikevecis Šitādiem cilvēkiem nevajadzētu svinu salaist galvā ? Varu derēt ka viss piķis viņam pienāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts