Jump to content
GIGN Forum

Labi Attā Puiki!


Streelnieks
 Share

Recommended Posts

  • Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

psc, tu tak esi perfekts čalis! Tu esi super gudrs latviešu valodā + vēl nodarbojies ar izcilu sportu, kur esi advancēts pleijeris. Ei takš tu nost, vēl ar mums tērē laiku, nemaz nerunājot par to, ka visi tev prasa padomus čīteru ķeršanā, kgan pēc tevis stāstītā izskatās, ka esi visai aizņemts cilvēks. Darba cilvēks.

Link to comment
Share on other sites

moby tas ir sitiens ar pletni pa suudainu govs muguru. apsmieklu objekts? hmmm... interesants domu gaajiens tev veciit, kaapeec tev liekas ka esmu apsmieklu objekts? taapeec ka man ir lielaakas praata speejas, vai taapeec ka uzturu veseliigu un jautru sarunu ?

Link to comment
Share on other sites

Labi faateriit ej turpini nodarboties ar savu sporta veidu kur tipa tu esi virsotnee!! Peec taviem tekstiem par vecumu taa vien likas, ka tev jau smiltis birst takaa nebaarsti taas sheit un pazuudi!

Tu pats panjem izlasi visus savus postus shajaa topikaa un tad tu sapratiisi kursh te iisti ir nuubs... Tu striidies par ko taadu ko tu kaa mazs un melns perdels te nevari ietekmeet!

Ja jau tu pazuudi no shii comunity tad nafigam tevi taa krata tas vai tas kesh 4iitoja vai nee... Pilniigi piekaast vai macho kljuudijaas vai nee un es arii domaaju, ka vinjam par to ir piekaast, bet tev kam vispar nekaada skara nav tas taa kremd ka jaataisa seeriigs atvadu topiks, un visiem janolielaas ar saviem viduveejajiem dziives sasniegumiem! :zhaav:

Link to comment
Share on other sites

student, no protams es TRG pateicu, ka tas esmu es, jo ar vinju esam chomi un vairaakus gadus kojaas dziivojaam :whistling: a kaaja hujzinaaja ka tas esmu es, TRG gan jau pateica, bet tjip negribeeja atziit un teica ka kaaja pats esot teicis ka tas vareetu buut mixitons vai reneims.

P.S student, forshi bija topic kso admin sadaljaa uztaisiit kur rakstiji ka Manny baigi aizdomiigs, ka vinjam wh vai tml? :khehehe:

revoked es paspeeju visu.

Link to comment
Share on other sites

manuprāt tu pats raudi, es vispār necepjos te, tik pabrīnos, cik stulbs ir mans tautietis, ja tu tāds vispār esi nevis dzeltens čīgāns no pažobelēm.

kso adminu sadaļā students neko tādu nav teicis, skrien sienā.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

:whistling: a kaaja hujzinaaja ka tas esmu es, TRG gan jau pateica, bet tjip negribeeja atziit un teica ka kaaja pats esot teicis ka tas vareetu buut mixitons vai reneims.

P.S student, forshi bija topic kso admin sadaljaa uztaisiit kur rakstiji ka Manny baigi aizdomiigs, ka vinjam wh vai tml? :khehehe:

revoked es paspeeju visu.

Vispār es ieliku demo lai citi apskatās, tad apskatījos pats un topiku aizslēdzu. Bet bļa, nafig es ar tevi tagad par to runāju?

Tici man, tu neesi tas lielākais zaudējums :) (ja tevi vispār var uzskatīt par zaudējumu)

Link to comment
Share on other sites

:zhaav:

Nu teiksim taa perdeli, taa kaa jums vispaar visiem petuxiem nav sava mugurkaula un jums macho vaards ir likums, un tas topic palika uz taadas nots ka tur nav wh, tapee arii uztaisiju sheit topic, lai uzliktu jums pljeku uz galvas, un man sametaas atkal smieklu leekmes, pasaki ko tu putnubiedeekli esi sasniedzis, lai pateiktu taadu peerli "ar saviem viduveejajiem dziives sasniegumiem!"

Link to comment
Share on other sites

Uij blin es tik daudz cilvekus lasam vienu postu sen nebiju redzeejis :muahaha: Eu chali man vajag vismaz 25 userus, lai normalu screenshot uztaisiitu, saneams sanaak visi palasiit shito fignju :thumbsup:

Aaaa un kas ir streelnieks, kad mees no vinja atvadamies ? :lohs:

Link to comment
Share on other sites

respect džekam, ja pārzin šahu tā sauktajā ''augstākajā'' līmenī. strēlniek, bet ja godīgi, tad visiem (man nu jau noteikti) ir pilnīgi pohuj par tiem sūdiem ar kuriem tu lielies. pa naudu saka, ka lielas tie, kam tā nav.

bet viens gan. tomēr tu esi neveksminieks. sor čalīt, bet nu cilvēks, kas uztaisa vnk debīlu topic, pietam forumā ko pats uzskata pa debīlu (tā apmeklātājus), un tagat cenšas pierādi, ka kautkāds pilnīgipohujkādsturmatainspidiņš čīto un kā pierādijumu tu izmanto savu fucking olimpiādes diplomu! tu esi pamanijis, ka neviens tevis teiktais teikums te nav kā pamatojums tā pipara vainai? un tā vietā tu dirs par primāriem sūdiem, kas tev dzīvē! bļin bet te nav dzīve! te ir topic, kam tu devi tēmu! un tagat stāsti pa primāro? bļin iekš topic tas ko tu vēlies panākt ir tev primārais! un yea. diezgan nožēlojams meiģinājums uzlabot savu ''telu'' cilvēku acīs ar tiem tekstiem, kas atgādina diskusiju pa ''dzīves jēgu'' bet vispār chill :) i sure hope all the tings you said about your achievements were true. :)

Link to comment
Share on other sites

ik pēc katra posta baigi aizstāvas, bet nu neko jēdzīgu nepasaka. Labāk būtu tinies nahuj prom. Ja jau šitas latviešu valodas čempis ir tik gudrs, saprastu ka šo nodirsīs pirms vispār meikotu topiku. Tagad viņš noteikti masē savu makaronu un liegi smaida par mūsu komentiem, bet nu droši varu teikt, ka dziļi sirdī ir aizvainots bērns (ja vien viņš tā pat nav tāds, pēc visa spriežot ir gan, kurš iedomājies, ka ir vecs un rūdīts čalis) un tagad vārgi atkūņojas no mums. Tak pis prom, ko gaidi.

Link to comment
Share on other sites

izskatās, ka tu te esi atnācis ar saviem sasniegumiem lielīties. ja es to sāktu darīt, tad jūs līdz rītam dabūtu lasīt. un jā, tad sanāk, ka es arī esmu tāds pats krutais vecis kā tu, jo es arī esmu vienā sporta veidā viens no vadošajiem Latvijā

Link to comment
Share on other sites

vairaak nekaa tev pirkstu uz abaam rokaam. ar mineejumiem Viepli galiigi garaam aizshaavi, un kaa tad man runaat ar taadiem siichiem kaa tu un 90% CS sabiedriibas, kas pashi lec no bikseem aaraa un neko sakariigu nespeej pateikt?

Tātad 11. Es lasu un līdz asarai smejos goda vārds. "Objekt obsmeshek" šodienai. Cheers :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

"ar saviem viduveejajiem dziives sasniegumiem!"

Tu visu laiku centies piraadiit savus saniegumus sportaa, csaa (4iiteru atpaziishanas guru tipo), latvieshu valodaa :pizdiblee: (da vispar kur tie gadi kad macijos taadaas klasees kur bij latvieshu valodas olimpiaades) un tu pat vienaa no postiem piemini savas augsti attiistiitaas praata speejas... Tomeer saku tev veelreiz paarlasi postus ko tu esi rakstiijis un kopsavilkumaa varbuut arii tev aizies tas, ka tavas praata speejas ne tuvu nav augstas!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...