Jump to content
GIGN Forum

Labi Attā Puiki!


Streelnieks
 Share

Recommended Posts

  • Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

r3nam3, cik tad Ttev gadu lielais puika?

Tev vienmēr paticis onlainā daudz runāt, tikai dzīvē no tevis laikam ir mazs, rižs nopuņķojies smerdelis :( Izsaku līdzjūtību.

Link to comment
Share on other sites

Gada topiks.

Link to comment
Share on other sites

:sparta:

omg, es pubaa esmu nospeeleejis gandriiz 2 gadus (no kuriem kaadas 3 dienas Gignaa), vari uzskatiit mani par expertu Expertu. protams, ka vairumam no juusu liitaas sabiedriibas esmu sveshs, bet ir cilveeki kas zin pie kaa griesties (manis) tikliidz ir kaads jautaajums par chiitera noskaidroshanu, vai chiitu detekteeshanu. Taadi lietprateeji labi ja 5 visaa LV community ir. man nav nekaa personiiga pret macho, bet par vinju kaa WH pazineeju var reaali pasmieties, kaut vai par to ka demka esot jaaskataas bez WH :lol: Tas ir tik pat nenopietni cik redzes invaliidam lasiit bez brilleem. ;/

Link to comment
Share on other sites

nu lol, tas jau aiziet vienkārši tizlā diršanā...

Normāli palasīt, kā Streelnieks cīnās viens pret visuvareno gigna visumu :)

Viss jau ir ok, tikai, ja Tu mēģini oponēt un pierādīt, ka attiecīgais puisis bija ar wh, tad arī dari to, nevis dirs, ka visi te ir nemākulīgi čiteru atpazinēji un, citēju : "..esat kaa neizshkjiilushies omaara kaapuri", savādāk izskatās, ka Tev, mans draugs, ir uzmanības trūkuma konpleks (nothing personal) ;)

Link to comment
Share on other sites

Ttev gadu lielais puika?

Tev vienmēr paticis onlainā daudz runāt, tikai dzīvē no tevis laikam ir mazs, rižs nopuņķojies smerdelis :( Izsaku līdzjūtību.

vairaak nekaa tev pirkstu uz abaam rokaam. ar mineejumiem Viepli galiigi garaam aizshaavi, un kaa tad man runaat ar taadiem siichiem kaa tu un 90% CS sabiedriibas, kas pashi lec no bikseem aaraa un neko sakariigu nespeej pateikt?

Link to comment
Share on other sites

Bet redz, kapēc tad baidies atbildēt par gadiem? :)

Ja jau kungs būtu tik vecs, tad diez vai taisītu trādirīdi kautkāda čītera dēļ. Žēl, bet acīmredzot cs tev ir visa dzīve :(

P.s. Tas, ka es te apgrozos, nenozīmē, ka spēlēju cs.

Link to comment
Share on other sites

:lol: Tas ir tik pat nenopietni cik redzes invaliidam lasiit bez brilleem. ;/

nē, nu viss jau būtu ok, ja vien tu vienīgais nedomātu, ka viņš ir čīteris, vot, ja vismaz 3 no tiem 5 ekspertiem pateiktu: "JĀ, KESH IR ČĪTERIS!", tad viss būtu ok un macho varētu iet priekšlaicīgā pensijā.

bet tu šajā brīdī kā Kalvītis mēģini strīdēties pretī Latvijas tautai. iznākums ir mums visiem zināms...

Link to comment
Share on other sites

:D

Tad kad kaads suudzeesies ka vinjam probleemas uztvert manu rakstiito, tad arii domaashu par pareizraxtiibu a pagaidaam mani tas nepis. Tad kad tu buusi pabijis tik daudz latvieshu valodas olimpiaadees kaa es, tad vareesi maaciit mani rakstiit.

Traktorist, es biju uz paaris dienaam celjojumaa aizlaidis :10cm: un tagad atbraucot tas topic bija sleegts, un ko es ieraudziju? To ka Gans ar visu ganaampulku izlaidushi bulli no aploka, tobish macho nav speejis ieraudziit chelam ar niku kesh aciimredzamu WH, tad nu izdomaaju uztaisiit vienu apburbuljojoshi jauku topic sheit, lai ar mazaam suudumushaam vareetu pachalot. aizmirsu par ko bazars. Chau kesh!

Link to comment
Share on other sites

Tad kad tu buusi pabijis tik daudz latvieshu valodas olimpiaadees kaa es, tad vareesi maaciit mani rakstiit.

:papa: bet taapat rakstiit tu neesi iemaacijies.. un vietas noteikti neesi dabuujis :unsure:

Link to comment
Share on other sites

iedodat chalim ar niku notactic demku, vinsh arii normaali rubii shito lietu, lai gan shaubos ka vinjam ruupees skatiities kau kaada pubera demo. aa un 1 cilveeks kursh arii sheit meedz apgroziities ir allworth, domaaju ka arii vinjam vareetu buut pietiekami laba pieredze un wh atpaziishanas speejas.

Link to comment
Share on other sites

ja tev pub nav primārais, bet cw, priekš kam tu te cīnies?

nu jau latv. val. olimpiāžu eksperts, ko vel tu māki? reiz tu lielijies, ka ar lecamauklu lec par visiem vislabāk, neesi emulātors?

ak jel, pačatojis ar notactic mIRC vai pm gotgame un te lielās pff

ak jā, neaizmirsti nopostot šito gotgame, lai sabiedrībai jautri.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

kaajas PM`s man vienā no vakariem, kurš tika pavadīts spēlējot kopā ar tevi -

mēs ar Thomasu tā izsecinājām ka tas Manny ir tas pats r3nam3. Tik pat lecīgs, tie paši komenti un stils tieši tāds pats. Čītu viņam nav, bans gan ...
Link to comment
Share on other sites

Pub ir vieta kur likt raudaat mazajiem zadrotinjiem, un taadiem noobiem kaa tev kuri vairaaku gadu laikaa taa arii neko nav iemaaciijushies. Es te neciinos, es vnk izdariiju secinaajumus, un shobriid uzturu diskusiju. taas ir dazhaadas lietas, un luudzu taas nejaukt. nu mani nepistu galiigi ja kau kaadi PumpaTV , sniedzinjsh, vai Galms tur noskatoties demo pateiktu ka nekaa nav, bet ja juusu visu varenais to pateica, tad tas izsauca no manis attieciigu reakciju, ar kuru noleemu padaliities. Nu man primaarais nav ne cw, ne pub, tev vajadzeetu izprast vaarda primaarais noziimi, draudzinj. prieksh manis daudz svariigaaks ir cits sporta veids ar kuru jau vairaakus gadus darbojos visaugstaakajaa liimenii un esmu virsotnees, CS ir tikai patiikama atgaaze, peec paeeshanas.

Link to comment
Share on other sites

Es nesaprotu, kāda velna pēc ir jātaisa kaut kādi raudulīgi atvadu topiki. Ja būtu normāls saprātīgs čalis, tu prosta pazustu, jo es apšaubu, ka šo 2 vai 3 reižu puba apmeklējumu laikā, esi kļuvis par gign dvēseli un tevi vispār kāds ir ievērojis. Vēl man nav skaidrs, ja uztaisīji topiku un pateici atā, tad arī ej kur pats pateici, bet nē, protsms, ir jāraksta baigās aizstāvēšanās runas utt. Tev laikam nav īsti skaidrs, ka visiem esi kļuvis par apsmiekla objektu un tavas runas ir vieni vienīgi pretstati. Ja tas viss nav uzmanības piesaistīšanai, tad paskaidro, kas tas ir.

EDIT: kas tad ir tas sporta veids, ar kuru tu nodarbojies visaugstākajā līmenī? varbūt vari arī pateikt savu vārdu, jo es ļoooooti apšaubu, ka sportistiem visaugstākajā līmenī ir kaut kāda interese par spēlēm.

Edited by moby
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...