#mL.C-Walk Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Runāšu īsi ar c-walk nodarbojos trīs aktīvas dienas un re izdomāju uztaisīt savu pirmo video par c-walku protams nekas dižs tur tik basic + advance dažas kustības... Dziesma: Linkin Park ft. JayZ - Numb/Encore Garums: 1:20 Walkoja: #mL Nu tas viss http://www.draugiem.lv/video/?759256 Atceraties walkoju tik 3 DIENAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 "Intereses: C-Walk only Citiem iesaku: Nodarboties ar C-Walk'u" Čali, tu esi atkarīgs beginners! Nezinu, parasti soļi, dejojot līdz ar mūzikas pavadījumu ne to vien var sadarīt bez visādiem c-walk. Tā kā čill. Ā, un parādi bildi, kur tev šie nike ir kājās, savādāk ticamības moments zūd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 neesi gadījumā k-kāds c-walkers? es māku moonwalk, tas nav krutāk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 nu man jau liekas, ka muuzika totaali neatbilst.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 moonwalk ir viegls. Runajot par c-walk, muvijs galigi garam, noperc jaunu kameru, nestavi tik tuvu kamerai un iemacies visu kartigi un tad taisi muviju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 lol te visi draug-o-māni?? es video laižu garām Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 lol es no visiem šitajiem 'prikoliem' neko nesaprotu. Ja, man būtu interese, es arī tā iemācītos, pat ātrāk nekā 2 dienu laikā. P.S - Tu neesi šitais tirliņš - http://www.draugiem.lv/friend/?500077 ? Lai, ierauga kāds no rittīgajiem gign`a džekiem, pizdjec Tev būs, te GIGN`aa visiem ''ļoti patīk'' clown walk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
#mL.C-Walk Posted May 24, 2008 Author Report Share Posted May 24, 2008 sas man vo dalbajobs tu esi Ātrāk pa 2dienām? Lai normāli walkot vismaz vaijg 6mēnešus nē nu protams tu jau laikam ''PRO'' kas māk visu apgūt 2dienās kar4 gl pedin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 (edited) Man nav jaapguust, bet kas tur gruuts kaajas pavicinaat. Nekas tur kruts nebija, piedod. EDIT: 500 posts Edited May 24, 2008 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 āksts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#mL.C-Walk Posted May 24, 2008 Author Report Share Posted May 24, 2008 EDIT: 500 posts mmm runājot par profila bildi, bildēta kaut kur 12gados un slinkums nomainīt tādeļ nedirsies pa viņu tālak ''pavicināt kājas'' o jā c-walkā ir netikai kajas vicināšana bet arī kustību ātrums, no vienas kustības parlekt uz otru i ect. Es neteiktu ka baigi viegli tas vis ir + Epix aizver muti Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 aiz šīs bravūrīgās attieksmes un pārkrutajiem vārdiem slēpjas maz nobijies puisēns, kurš vēlas iepazīt lielo pasauli ar mazajiem klauna soļiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Kas tas C-walk ir kaut kāds "būsim stilīgi" šits tāpat kā reiz bija stilīgi tusēties ar skeitbordu pie laimas pulksteņa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 tas ir tā kā agrāk bija laiminieces ar līkās muguras stilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Šitā nodarbe, cik manāms, ir ļoti saistīta ar cukura līmeni asinīs - jo saldāks purns, jo vairāk patīk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 p.s neesu jau nekaads fanaats, bet laikam daudzi te nemaz nezin kas tas c-walks ir. nemaz nav jau tik suudiigi, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 ir gan Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 ieverte Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 (edited) Nu pasaki man kapēc tu liki šo šitaino mūviju!? Pilnīgi vienalga ko tu esi iemācijies pa 3 dienām, aizej pazīmējies omei, kā tu māki lēkāt! P.S. TA BLEtC JA KAUT KADI FEIKI PIDARASI MEGINAS MACITIES C-walk MES VINAUS ATRADISIM UN NOSITISIM!!!!!!!!!!!!! nedaram to kas jums nav domats!!!!!!!!!!! BUS BAIGIE SUDI!!!!!!!!!!!!!!!!! DOMAJAT KO DARAT!!!!!! C-walk nava nekada deja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tas ir strickly 4 tha' homys... taka tas kurs meginas macities patrs par to atbildes!!!!!!!!!!! ja kads grib macites tad vispirms lai pierada ka vispar ir ta cienigs!!!!!!!!!!! JA NE BBBBUUUUSSS BBBAAIIIGGIIE SUUUDII No šī teksta nav bail? Edited May 25, 2008 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 viss jau būtu ok, tikai diez kā ir ar tīk tievām biksēm veidot ahūna krutos pro spinus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OwnEx Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Norm izskatījas, tikai muzons tocna nepieskaneeja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 man tas video patiktu, ja es redzētu tā superīgā (kas tas ir? dejotājs? staigātājs? ja jau walk, tad jau laikam otrs) cē staigātāja ģīmi. Bez tā manuprāt šitam nav vērtības. Es centos iečekot albūma bildes un tās grimases apvienot ar video. Tad bija nedaudz labāk, bet tik un tā šis tas vēl pietrūkst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Pirmkārt, tas muzons galīgi neiet kopā ar cēwalku. Otkārt, iesaku pirms liec mūviju gignā, samācies stirpri vairāk, labāk. Savādāk, kā jau redzi, tevi cenšas tik nodirst. GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Pirmais čalis, kas uzdrošinājās kko tādu parādīt gignam. Par to vien var likt lielu plusu! Pie kustībām tik jāpiestrāda, bet nu, trenējies tālāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now