Airedium Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Nu, es jau pie poke nūbikiem negribētu spelēt, takā tīmus daliet normāli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 kā tas var būt CW cup, ja spēlē bez klaniem, un visiem, kas kaut mazliet sajēdz no gemošanas ir zināms, ka CW nozīmē CLAN WAR. Laikam jau būs jāpaskatās tomēr.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hollow^ Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 (edited) CLAN WAR. Laikam jau būs jāpaskatās tomēr.... 1kart nevis es nosaukumu domaju es tik iemetu ko izdomaja citi admini riikot (tur rakstiits kuri 2) bet nu doma ir tada cw cup (clan war cup) - joo... speletaji akd pieteiksies tiks sadaliti pa team TM (kas tiks izmantoti ka clan tag, zna4it veidosies ar klans) Nu, es jau pie poke nūbikiem negribētu spelēt, takā tīmus daliet normāli! saprotu kad tu mums esi baigi kruts and so, bet ne visi pavada daudzus gadus pie cs un ne visi mak tik labi ka tu spelet un es domaju kad jadala komandasss spletajus randomly, jo negribas lai butu kkadi pro vs noob a serveris legāls? Ja nē, mēs nosūtīsim ziņojumu valvei un tavu serveri slēgs un liks maksāt sodu ~60 ls apmērā! nu ceru kad tev ari ir windows legals un visas prog, citadi var pakast visu pc + vel ari iztuksot kabatinas ne? Edited May 17, 2008 by hollow^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper. Posted May 17, 2008 Author Report Share Posted May 17, 2008 (edited) es tik iemetu ko izdomaja citi admini riikot (tur rakstiits kuri 2) bet nu doma ir tada cw cup (clan war cup) - joo... speletaji akd pieteiksies tiks sadaliti pa team TM (kas tiks izmantoti ka clan tag, zna4it veidosies ar klans) saprotu kad tu mums esi baigi kruts and so, bet ne visi pavada daudzus gadus pie cs un ne visi mak tik labi ka tu spelet un es domaju kad jadala komandasss spletajus randomly, jo negribas lai butu kkadi pro vs noob nu ceru kad tev ari ir windows legals un visas prog, citadi var pakast visu pc + vel ari iztuksot kabatinas ne? Tas pedejais man visvairaak patiik Edited May 17, 2008 by Viper. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Jā, tā gan ! Atnāks hollows un 2,000 urlas pārbaudīt jūsu programmatūru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airedium Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 davaj game! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hollow^ Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 nebusu tads "gudrs" ka tu, un vismaz nespamosu + neteiksu tev neko. btw, tiem kas velas piedaliities tad es pazinosu serveri kura spelesim + laiku tiklidz dabusim vel 2 speletajus (lai butu 24) skatiisimies talak ja bus vel gribetaji tad turpinasies ar vaksana un talak spelesana bet pagaidam izskatas kad bus jaspele 6 komandam ((: Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Kā man vienmēr patikuši viņa draudi Mēs tač zinam kur viņš dzīvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
hollow^ Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 (edited) Kā man vienmēr patikuši viņa draudi pag pag kas par draudiem? ne nu nevajg parprast je btw, davai mos neejam offtopoic? a to mani atkal par spamu nobanos (vieniigo un del jums =/) Edited May 18, 2008 by hollow^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PheNoM Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Nu ja esmu jau pieteicies, bet nu es ceru, ka nebus mazinjie 12 gadigie berninji ar saviem uber skiliem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs+ Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Tur būs hollows ar mazo uberigo [] Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 randomly nu ceru kad tev ari ir windows legals un visas prog, citadi var pakast visu pc + vel ari iztuksot kabatinas ne? tas rakstās šādi - random A kas i? pats savus tekstus neatceries, Valves vēstuļu draudziņ? Kad tev dzimšanas diena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airedium Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Te kaut kas kustēsies uz priekšu? gribu spēlēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper. Posted May 23, 2008 Author Report Share Posted May 23, 2008 gribi atraak spelet atraak ieej shini topika ---------------------> http://www.squad.lv/forum/viewtopic.php?f=49&t=416 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now