ANALGINS Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 tu zini ka esmu slinks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 (edited) deadalive tads dampis XD es pat vinu redzeju, kad no rita klidu pa pilsetu edit man ta vismaz liekas Edited July 29, 2008 by Hugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 ES 1x traapiiju atskurbtuvee @ BBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 LOL Eij tad jau tu biji musu tajaa EIRO LIMENJA POLICIJAS eekaa? Tjipa pretiii RIMCHIKAM pie kanalmalas? Un kaa? Erti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Satiku arī naktrīsdē. kopumā smuki notusējos. ES NODZEROS NO KRĀNA(ar Zani) Es atceros gan kaa tevi satiku Vienkaarshi iespeejams mana kondiicija bija pietiekama, lai man buutu mulkja skatiens (nu ok, varbuut man vajadzeeja dazhas sekundes, lai saprastu, kas tu esi ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 cik atceros tur bija viens, vieniigs koka klucis uz kura vareeja gulēt un pārdomāt dziivi.. Nebija nekas liidziigs podam un uudenim.. un pretiiga kkaada skanja diiceeja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Jehuu, shitas pasakums rulezzz Sadzerts ar Huseinu, un visu parejo Liepaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
never thought Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 BBP .... Yīīhāā! Ze best of de best =] Partīījs pa pirmo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 Interesanti tagad tikai ko nakamgad Liepajas veeji uz pludmali atpuutiiis Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 man liekas tas ir vairak nodzershanaas pasaakums, nekaa tie muuzikji Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Kaa kuram Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 nja tas gan shogad muzina tur bija daudz sudigaka ka pagaishgad, vienigais kas bija skatams bija marpls varbutas vel kads ko noguleju Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 muzika vnk bija IDEALA shogad nestasti pasakas Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 +1 Mūzikai nebija nekādas vainas Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Man mūziķi šogad patika daudz, daudz labāk nekā pagaišgad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Nee nu pagajusho gad tie abi DJ bija labi kas speleja katras dienas galaa,kaut kads Hi-Fi un vel v iens kjeemzz Un scoooter un kim wild tas bija viss shogad jau bija izvele Sunrais Avenija,Alfavilla,un vel daudzi gaja pie sirds Un shogad labakais bija tas ka nevienas skatuves skanjas nejaucaas kopaa ar blakus skatuvem! Shoreiz viss bija idealos attalumus samonents ! Arii rindas nebija shogad! Rispakts Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 (edited) Tie kas neredzeja Slapjo kreklinju uzvaretaju un grib velreiz izbaudit tad sheit 1mais klips ir ZANES uznaciens BBP slapjo kreklinju konkursaa Slapjie kreklinji Edited August 7, 2008 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 jus jau neesiet alternativie tapec arii patika Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 euuuuuuu, kā sauc to dziesmu, kas skan, kad zane tur dejo sākumā un tās pārējās meitenes arī? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 (edited) megaemo teksts lol jus jau neesiet alternativie tapec arii patika sad.gif Edited August 17, 2008 by Rawen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now