akec Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Esmu pabeidzis savu supermūviju. Bija doma veidot nedaudz garāku, bet mainījās plāni un tam neatliks laika, respektīvi tam, ka nebūs laika spēlēt csu un vākt mīnusus. Informācija: Autors: akec Garums: 1min 11sec Aiznem: 155mb Tapis: ~nedēļu ieskaitot fraga vākšanu Visi mīnusi ir tikai un vienīgi no cw! LEJUPIELĀDĒT! Varu pateikt tikai to, ka salīdzinot ar pagāšo mūviju, kuru nesen uztaisīju, pie šī ir rūpīgāk piestrādāts. Ceru, ka kautkas no movie jums arī patiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Tāks... Fragi OK , lielākā daļa -3 bija, ja? INGAME sounds: Nemācēšu pateikt, nav skaņas. Grafika: INTRO: Bij' skatāms.. 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 (edited) Viss patika, tikai ar grafiku jaapiestraadaa... EDIT : aa, jaa 8/10 Edited May 12, 2008 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Man ļoti patika fragi!Bet iesaku tev labāk taisīt video, kad tev ir vairāk fragu, jo 2 minūtes garš video nav pilnīgi nekas.7/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airedium Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 (edited) Čau akec.. Tagad mūviks kačājās, pēc tam editošu! vovč! 5/10 .. defs no visiem defiem! Bet, ja neskaita fragus, tad atzīme 8/10 Edited May 13, 2008 by Airedium Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Kaut kādi boti pretī un fragi tīrākais defs. Grafika sūkā. Neapvainojies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Totāls sūds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Tu esi sūds. Cilvēks vismaz ir centies. Uztaisi kaut ko labāku un tad te kaut ko sāc smirdēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Viss daudz, maz bija OK, tikai, manuprāt, tās tekstatūras nederēja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 nu te tieshaam nekaa iipasha nebij... fragi nu tadi taadi... dziesma pusliidz, bet grafika drusku kropliiga... sorr! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 lol def vietās, kur normāli playeri ņem -5, tev visur ir -3. Baigais muviks Grafika vienkārši pretīga, outro vispār nav... 3/10 P.S 00:57 <-- čalim vienkārši pohuj uz flash Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 lai nu kā,bet ir redzēti dāāāudz sliktāki. 7.5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGment Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Wtf? 155 embē bet nedaudz vairāk kā minūte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aws Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Kapec tu liki ieksa tadu ka vajag lejupieladet,wnk butu ielicis kada adrese piem youtub*.com,vai filer Lai var noskatities,citi jau te wnk savus postus kraaj peim...(Norm 5.7 umtl) ,visi jau tev to ''movie'' neka4as. Nu par movie runajot 6/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 (edited) Un sākam pa defu braukt virsū... Es izteicu savu viedokli, ja tevi mans viedoklis neapmierina, man vienalga, jo tu tur neko nepadarīsi. Visu izanalizējot nonācu pie mana teiktā, ka galīgi nav labi... Fragi nu dien bija nebaudāmi, pat baudāmāk ir skatīties kā kāds spēlē pret botiem. Par kvalitāti - Garums: 1min 11sec Aiznem: 155mb. Eu nu c`mon, tas nav reāli, pat nešķiet, ka tas viss ir renderēts. Un 30 fps, kas tas ir? Pilnīgi aizmirsu, ko vēl gribēju teikt. Āāā, mani nedaudz uzjautrināja: "Visi mīnusi ir tikai un vienīgi no cw!". It īpaši "tikai un vienīgi". Bet tas ir apsveicami. P.S. Iepriekšējam postam pieliku klāt bēdīgu smaidiņu, lai rastos sajūta, ka esmu nedaudz līdzjūtīgs, bet tā nav! Tāpēc šajā nelikšu tādu smaidiņu. Edited May 13, 2008 by amniijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Lūk, ja šādi būtu izskatījies tavs iepriekšējais posts, es neko nebūtu teicis. Jā, darbs tik tiešām nav īpaši izdevies, bet iekomentēt pie radošā stila divus vārdus 'Totāls sūds' manā uztverē ir pilnīga un galīga necieņas izrādīšana pret autoru. Cita runa ir, ja tu šādi normāli izsaki savu viedokli, ka darbs ir slikts, jo 'blah blah blah'. Paldies par šo postu, un atvainojos par savu iepriekšējo izlecienu. Tēmā - Akec, nu tak saņemies. Tava izaugsme kaut kā pēdējā laikā nevis aug, bet krīt arvien zemāk. Zinu, ka tu vari uztaisīt ko labāku, pierādi to arī pārējiem. Būs ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mKZ.LeTHaL Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 (edited) Sēdies - 2/10 Tas ķipa pirms intro text vnk OMG! Beigas norautas.. aj.. Vai nu taisi ilgi un kārtīgi, vai netaisi nemaz. Edited May 14, 2008 by mKZ.LeTHaL Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted May 14, 2008 Author Report Share Posted May 14, 2008 Sen nebiju neko taisījis. Nedaudz biju/esmu ierūsējis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flipsider Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Visu izanalizējot nonācu pie mana teiktā, ka galīgi nav labi... Fragi nu dien bija nebaudāmi, pat baudāmāk ir skatīties kā kāds spēlē pret botiem. Par kvalitāti - Garums: 1min 11sec Aiznem: 155mb. Eu nu c`mon, tas nav reāli, pat nešķiet, ka tas viss ir renderēts. Un 30 fps, kas tas ir? Pilnīgi aizmirsu, ko vēl gribēju teikt. Āāā, mani nedaudz uzjautrināja: "Visi mīnusi ir tikai un vienīgi no cw!". It īpaši "tikai un vienīgi". Bet tas ir apsveicami. P.S. Iepriekšējam postam pieliku klāt bēdīgu smaidiņu, lai rastos sajūta, ka esmu nedaudz līdzjūtīgs, bet tā nav! Tāpēc šajā nelikšu tādu smaidiņu. tu jau nesi nemaz muviju skatijies vai ne ta? vai ari tev ir sudiga laika izjuta Garums 2:11 autors sakuma kludijies Par muviju- gan jau autor tu vari uztaisit labak muvijs neparak Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomix1 Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Nu ta 5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now