Jump to content
GIGN Forum

mKZ.LeTHaL

Mirstīgais
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

About mKZ.LeTHaL

  • Birthday 12/08/1987

Profile Information

  • Location
    Mazpizdāni
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Yahoo
    www.gamerx.lv
  • AIM
    http://lethal.filer.cc
  • MSN
    cs.outlaw.lv
  • Website URL
    http://lethal.filer.cc/
  • ICQ
    0

mKZ.LeTHaL's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. tagad man rādās, nospiežot play CONNECTING to IWNet un bezgalīgi ilgi.. iekš main menu, rādās, ka achievmenti ir pazuduši, prestiži pazuduši, viss pazudis. Pārējās spēles iet, varbūt kautkādā veidā hacked, kaut neesmu spiedis NEVIENU reizi uz jebkādiem linkiem kas atnāk steam vai kautkur citur webā, kad esmu online, vai arī offline. Pamēģināju par jaunu nokačāt no steam mw2 pa nakti - tas pats connecting... nekādu izmaiņu, ķeršos klāt pēdējai radikālajai sistēmai Reinstall pc, uzmetīšu WIN7 varbūt tas līdzēs.
  2. Avastu nahrenizēju. Porti (caur portchecker pārbaudīju) visi ir vaļā. + tā proga tikai rāda, bet pats smejos, kas to lai zin ko tā proga rāda, jo man taču NAV rūtera.. Ja arī var atvērt / aizvērt bez tā rūtera tad es nesaprotu kā..
  3. system restore - atmetu 1 mēnesi back, tagad man vnk rāda uzrakstu connecting to IWnet, krč vispār nevaru piekonektēties nekam.. vnk ahūna kruta..
  4. ar 200 kb/s sekundē pēc nedēļas uzrakstīšu.. LOL Davai ko vēl pamēģināt?
  5. from faking cīdī. Neredzu atšķirību velc no steam, vai no CD. Apdeitu patčus tāptās caur steam.
  6. Tā kā man ir orģinālā spēle diskā, pirkta UK, reinstāloju no tā. - NEPALĪDZ Visus konfigus nšit, likvidēju, novilka no jauna - NEPALĪDZ Vēl kādi ieteikumi? P.S vēl vieglāk nemāku paskaidrot
  7. Labasdienas. Problēma sekojoša: Sācis kautko mans mw2 čakarēties un pēc ilgstošiem mēģinājumiem salabot pašam tas tomēr neizdevās. Tiem, kam ir mw2 zin, ka te ir savādāka sistēma nekā ar Dedicated serveriem un RANDOMĀ no visas pasaules ar līdzīgiem pingiem spēlētājus samet vienā Lobby (jeb serverī), ko hostē kāds no spēlētājiem pats uz sava PC. Man tagad ir radusies problēma, ka vairs nevaru pievienoties nevienam lobijam, rāda visu laiku host migration uzrakstu, vai arī server lobby closed utt.. Ja arī izdodas pievienoties kādam no serveriem, tad tikai kad spēle jau ir sākusies. Liekas nu lai jau būtu - nenomiršu.. , bet tiklīdz spēle ir pabeigta, mainoties kartei ir 1 minūtes pārtraukums, kurā 2 sekundes pirms jaunās kartes sākšanās es atkal tieku izmests, bet pašam rāda ka hosts ir devies prom. Ja ātri spiežu leave lobby un join tam pašam game modam, dažreiz es paspēju tikt tajā pašā lobby kur jau spēlēju, bet parasti tas nenotiek. + Nevaru pievienoties nevienam party, bet man pievienoties kāds online čuvāks var.. tas arī liek tikai saprast, ka vaina ir man.. Man sāk besīt šitais joks, un gribu to salabot lai ir kā agrāk, normāla prāta nečakarēšana un veiksmīga geimošana. Problēmu risinājumus ko neietiekt : NAT TYPE man ir OPEN Rūteri neizmantoju Steam forumus pārraku no augšas līdz lejai Dievs pasarg googli.. Iespējamās problēmas? Porti ? Kautkas pie ineta konekšena uzstādijumiem? kāds cits risinājums? Cerams, domu sapratāt.. Gaidīšu tiešām gudrus ieteikumus. Lielajam izpalīdzētājam alus "LIDO speciālais" no manis. Peace. P.S Linkus ar Xbox360 vai PS3 šitādu problēmu risinājumiem NELIKT, jo man ir PC, un tad komplītlī different šit un neplīdz itin nemaz.
  8. Saskaņas centrs paliekot opozīcijā, taisīs grautiņus par katru Lēmumu Vienotība - FTW.
  9. Tie TF2 cipari nepatīk : vnk drausmas. Par ideju THUMBSUP !
  10. mrzombie, domino : FILER P.S Itkā ir iespējams skatīties arī uzreiz, tikai filers ir tā saplēsis kvalitāti, ka rādās kautkādas bezsakarīgas svītras. Ieteiktu nokačāt..
  11. Sadomās. Par Utūbi. mēģināju aploudot, errrrrors teica, ka formāts nepatīkot, pārrenderēt negribas, ielikšu linku uz filer.lv vēlāk..
  12. šiem lecieniem bij jābūt iekš FINAL STEPS, bet nebij, tātad izdomāju mazmaziņo projektu DEMo izstrādei līdz galam.. MW 2 power, nekur neesmu aizmucis
  13. Pāris Trickjumpi de_ ; cs_ kartēs, kā arī Longjump šovs. Labākās kvalitātes baudīšanai iesaku izmantot (media player classic) Par filmu : No blood, just Jumping. Rezolūcija : 1152 x 864 Garums : 3 min, 42 sec. Svars : 168 mb (120 fps) ; Vegasā - (30fps) Kodeks : x264 ; .avi (HDV) BMP svars : 92.3 gb Renderēšanas laiks : 9h, 32min. EDITS : Es pats. Lūdzu : Kačajem! FILER : ŠEIT! P.S Laptopa videokarte nespēj pavilkt neko. Nav nekādu effektu, supermega sync ar mūziku, vai impossible 3d teksti..Pliks tīrs CS Peace.
×
×
  • Create New...