Jump to content
GIGN Forum

mKZ.LeTHaL

Mirstīgais
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mKZ.LeTHaL

  1. tagad man rādās, nospiežot play CONNECTING to IWNet un bezgalīgi ilgi.. iekš main menu, rādās, ka achievmenti ir pazuduši, prestiži pazuduši, viss pazudis. Pārējās spēles iet, varbūt kautkādā veidā hacked, kaut neesmu spiedis NEVIENU reizi uz jebkādiem linkiem kas atnāk steam vai kautkur citur webā, kad esmu online, vai arī offline. Pamēģināju par jaunu nokačāt no steam mw2 pa nakti - tas pats connecting... nekādu izmaiņu, ķeršos klāt pēdējai radikālajai sistēmai Reinstall pc, uzmetīšu WIN7 varbūt tas līdzēs.
  2. Avastu nahrenizēju. Porti (caur portchecker pārbaudīju) visi ir vaļā. + tā proga tikai rāda, bet pats smejos, kas to lai zin ko tā proga rāda, jo man taču NAV rūtera.. Ja arī var atvērt / aizvērt bez tā rūtera tad es nesaprotu kā..
  3. system restore - atmetu 1 mēnesi back, tagad man vnk rāda uzrakstu connecting to IWnet, krč vispār nevaru piekonektēties nekam.. vnk ahūna kruta..
  4. ar 200 kb/s sekundē pēc nedēļas uzrakstīšu.. LOL Davai ko vēl pamēģināt?
  5. from faking cīdī. Neredzu atšķirību velc no steam, vai no CD. Apdeitu patčus tāptās caur steam.
  6. Tā kā man ir orģinālā spēle diskā, pirkta UK, reinstāloju no tā. - NEPALĪDZ Visus konfigus nšit, likvidēju, novilka no jauna - NEPALĪDZ Vēl kādi ieteikumi? P.S vēl vieglāk nemāku paskaidrot
  7. Labasdienas. Problēma sekojoša: Sācis kautko mans mw2 čakarēties un pēc ilgstošiem mēģinājumiem salabot pašam tas tomēr neizdevās. Tiem, kam ir mw2 zin, ka te ir savādāka sistēma nekā ar Dedicated serveriem un RANDOMĀ no visas pasaules ar līdzīgiem pingiem spēlētājus samet vienā Lobby (jeb serverī), ko hostē kāds no spēlētājiem pats uz sava PC. Man tagad ir radusies problēma, ka vairs nevaru pievienoties nevienam lobijam, rāda visu laiku host migration uzrakstu, vai arī server lobby closed utt.. Ja arī izdodas pievienoties kādam no serveriem, tad tikai kad spēle jau ir sākusies. Liekas nu lai jau būtu - nenomiršu.. , bet tiklīdz spēle ir pabeigta, mainoties kartei ir 1 minūtes pārtraukums, kurā 2 sekundes pirms jaunās kartes sākšanās es atkal tieku izmests, bet pašam rāda ka hosts ir devies prom. Ja ātri spiežu leave lobby un join tam pašam game modam, dažreiz es paspēju tikt tajā pašā lobby kur jau spēlēju, bet parasti tas nenotiek. + Nevaru pievienoties nevienam party, bet man pievienoties kāds online čuvāks var.. tas arī liek tikai saprast, ka vaina ir man.. Man sāk besīt šitais joks, un gribu to salabot lai ir kā agrāk, normāla prāta nečakarēšana un veiksmīga geimošana. Problēmu risinājumus ko neietiekt : NAT TYPE man ir OPEN Rūteri neizmantoju Steam forumus pārraku no augšas līdz lejai Dievs pasarg googli.. Iespējamās problēmas? Porti ? Kautkas pie ineta konekšena uzstādijumiem? kāds cits risinājums? Cerams, domu sapratāt.. Gaidīšu tiešām gudrus ieteikumus. Lielajam izpalīdzētājam alus "LIDO speciālais" no manis. Peace. P.S Linkus ar Xbox360 vai PS3 šitādu problēmu risinājumiem NELIKT, jo man ir PC, un tad komplītlī different šit un neplīdz itin nemaz.
  8. Saskaņas centrs paliekot opozīcijā, taisīs grautiņus par katru Lēmumu Vienotība - FTW.
  9. Tie TF2 cipari nepatīk : vnk drausmas. Par ideju THUMBSUP !
  10. mrzombie, domino : FILER P.S Itkā ir iespējams skatīties arī uzreiz, tikai filers ir tā saplēsis kvalitāti, ka rādās kautkādas bezsakarīgas svītras. Ieteiktu nokačāt..
  11. Sadomās. Par Utūbi. mēģināju aploudot, errrrrors teica, ka formāts nepatīkot, pārrenderēt negribas, ielikšu linku uz filer.lv vēlāk..
  12. šiem lecieniem bij jābūt iekš FINAL STEPS, bet nebij, tātad izdomāju mazmaziņo projektu DEMo izstrādei līdz galam.. MW 2 power, nekur neesmu aizmucis
  13. Pāris Trickjumpi de_ ; cs_ kartēs, kā arī Longjump šovs. Labākās kvalitātes baudīšanai iesaku izmantot (media player classic) Par filmu : No blood, just Jumping. Rezolūcija : 1152 x 864 Garums : 3 min, 42 sec. Svars : 168 mb (120 fps) ; Vegasā - (30fps) Kodeks : x264 ; .avi (HDV) BMP svars : 92.3 gb Renderēšanas laiks : 9h, 32min. EDITS : Es pats. Lūdzu : Kačajem! FILER : ŠEIT! P.S Laptopa videokarte nespēj pavilkt neko. Nav nekādu effektu, supermega sync ar mūziku, vai impossible 3d teksti..Pliks tīrs CS Peace.
  14. Jābalso dajebparko, tikai ne par Krieviem. Es balsošu par "Pēdējo partiju"
  15. youtubē skaņa ir ar novēlošanos - tātad bullsh*t.
  16. LV rekords SIDEWAYS Longjump : SICK PUSSY! : Vecs Demo
  17. ceru, ka tev skolā iemācīs loģiski domāt, gl ja kkas vēl interesē - PM offtopic.
  18. es vnk apbrīnoju, kas notiek tavā galvā - tēma ir MW2, nevis BF2, tā kā, ja gribi kko pierādīt, savāc savus pacanus un uzšaujam cw, jo gudri diršot tu neko nepierādīsi. peace
  19. TU ESI TOTĀLS CIRVIS ! ES KAUTKUR minēju, ka ir mw2 dedicated serveri? PIETRŪKST !!!! Tu pat lasīt neproti. ROFL. Ja vēlies parādīt, kāds tu esi super spēlmanis, pm, bet pareiz, tev tak nav team, jo idiotus neviens komandās neuzņem. Peace.
  20. Es neko nezinot par MW2 sistēmu rofl. Bļed, tu laikam neizproti teksta jēgu? DEDICATED serveri bļed pietrūkst, lai publiskotu failus, atslēgtu konsoles un varētu veidot arī pirātiskos serverus - tādā veidā cīnoties ar Čīteriem. BET IWNets ir pasits izgudrojums, lai nekādi publiskajos random serveros nevarētu cīnīties ar čīteriem. Ko darīsi iesi reportēt viņus? Viņiem po* uz tavu reportu, es šeit runāju par konkrētu tēmu a tu centies izkasīst no tā teksta savas replikas, ka es esot deģenerāts. CW, spēlējam regulāri ar Random čaļiem, pārsvarā Polija, Dānija, Francija, Vācija.. Es te nerunāju, par kautkādu pro skill, iekš kautkādiem kausiem. Iekš CB vnk sameklē kas vēlas uzšaut un viss. Jo prosta iekš lobijiem nekas uz priekšu neiet. Tas, ka es kautko zinu, un saprotu, ka mīli būt ahūnais rušeris un skraidīšana tev piedur - Prieks par tevi, bet nicināšana tev padodas, jo domā ka krāns netā +10cm. Outlawz, CB tika pieminēts, dēļ noteikumiem, ko izmantojam, nevis Online turnīru iekarošanā. Mūsu prāt, mēs vēl neprotam tik perfekti saspēlēties, lai kādā no tiem saspēlētos. Un joprojām esam tikai 4.. kas to dara. Un dara to for fun. Patīk šie uber uzskati, ka sauc tevi par deģenerātu, kaut pašam nav nemazākās sajēgas par to, ko uzraksta... rofl.
  21. Nu es neteicu, ka visi ir čīteri. Bet pārsvarā. Un tev taisnība par to cik reizes ir krutāki purni izlikti, tiklīdz ir kautcik vienlīdzīgas klases - tā srazu visi mazie ārzemnieki raud, ka wh utt.. riebjas. Nešaubies ne vainas, spēle ir godam. Tikai dedicated serveru pietrūkst + kāds punkbooster, jo iekš mw1 bij krietni mazāk čīteru. Gan jau kādreiz saskriesies randomā. Peace
  22. Nu tad par tādu lietu kā CB*(CW) vari aizmirst, jo ar botu perkiem skill neuzdzīsi. + ja tu neklausies skaņā, tad man ir totāli skaidrs, CIK TU liels pro esi first person šūting geimos rofl + par SD.. Pareiz, labāk skrien lasi karodziņus, vai kempo un gaidi kad savējie ieņems kādu no punktiem.. SD = ideja, būs vienmēr un visur. Lai kāds geim mods, tas vienmēr tiks atzīsts par labāko.
×
×
  • Create New...