Jump to content
GIGN Forum

Cik Slimiem Jabut?

SchWarZ ;)
 Share

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

LETA

25. aprīlis 2008 20:00

Kongo policija arestējusi 13 aizdomās par burvestībām turētus cilvēkus, kuri apsūdzēti melnās maģijas izmantošanā, lai nolaupītu vīriešu dzimumlocekļus vai liktu tiem sarauties.

Aresti notikuši pēc tam, kad pāri valstij vēlās panikas un linčošanas mēģinājumu vilnis, ko izraisīja iespējamā burvestība.

Ziņas par tā dēvēto peņa nolaupīšanu Rietumāfrikā nav nekas neparasts, jo šajā reģionā joprojām plaši izplatīta ticība tradicionālajās cilšu reliģijās un burvestībā un joprojām reizēm notiek rituālas slepkavības, lai iegūtu asinis vai ķermeņa daļas.

Baumas par krāniņu zādzību sāka cirkulēt pagājušajā nedēļā Kongo Demokrātiskās Republikas galvaspilsētā Kinšasā, kurā dzīvo aptuveni astoņi miljoni iedzīvotāju. Tās ātri kļuva par dominējošo tēmu radio šovos, uz kuriem zvanīja klausītāji un ieteica visiem uzmanīties no citiem pasažieriem sabiedriskajā transportā, kuri nēsā zelta gredzenus.

Iespējamie upuri, no kuriem 14 policija arī aizturējusi, apgalvoja, ka burvji tiem vienkārši pieskārušies, lai liktu viņu ģenitālijām sarauties vai izzust pavisam. Daudzi iedzīvotāji burvju rīcību skaidro kā izspiešanas mēģinājumu, pēc tam solot cietušo atkal izārstēt, protams, pret atlīdzību.

"Pietiek ar to, ka tevi kāds par to apsūdzēs, un ļaudis ieradīsies, lai tevi nogalinātu. Pēdējā laikā mums te bijuši vairāki linčošanas mēģinājumi. (..) Jūs vara redzēt sitienu pēdas uz šiem cilvēkiem, kuri tikuši piekauti," ziņu aģentūrai "Reuters" otrdien pastāstīja Kinšasas policijas priekšnieks Žans-Djedons Oleko.

Policija arestējusi apsūdzētos burvjus un viņu upurus, cenšoties novērst tādu asinspirti, kāda pirms desmit gadiem notika Ganā, kad 12 aizdomās turētus krāniņu laupītājus līdz nāvei piekāva saniknots pūlis. Līdz šim 27 cilvēki jau atbrīvoti.

"Man gribētos teikt, ka tas ir viens liels joks," sacīja Oleko. "Taču, kad cenšos pateikt upuriem, ka viņu dzimumlocekļi joprojām ir vietā, viņi iebilst, ka tas kļuvis sīciņu sīciņš vai arī ka viņi kļuvuši impotenti."

Daži Kinšasas iedzīvotāji apsūdz separātistu sektu no kaimiņu Bas-Kongo provinces, ka burvestības ir tās darbs, lai atriebtos valdības neseno stingro rīcību pret tās biedriem.

"Tas viss patiešām notiek. Vēl vakar par (burvju) upuri krita kāds vīrs. Mēs redzējām. Tas, kas viņam atlika, bija sīciņš," stāstīja 29 gadus vecais Alēns Kalala, kas netālu no policijas iecirkņa pārdod mobilo telefonu priekšapmaksas kartes.

Aa un prikols ja tu esi garigi nelidzsvarots (sutlb*) un kadu sasit tad tev tik sudi sanak ,un ja tu nosit cilveku tev nekadi su*i nevar sanakt - nu varbut trakonama ieliks :D

Edited by Aws

http://www.amazon.com/Black-Magic-Arthur-E...e/dp/0877282072 šet it kā par 14$ pārdod, bet es lieku visu, kas man ir, ka tur ir bullshits.

izsnjauc piržamo.

Kad pipele sarausies tad ta vairs neteiksi ;)

Ahahahah!!! Tu tak stulbs esi, ne?! :)

Tu stulbs vai izliecies? Es neesmu izliecies!!! :/ :) aahahahahhaa

Skaidrs, ka noburt ir viegli! Es parasti pa vakariem buros, lai man normāli stāvētu nākamajā rītā! Un vienreiz es būros, lai nomirst mūsu skolotāja un viņa pa īstam nomira! Viņai uzmetās pumpas un viņa nomira! Un tad es būros, lai kaimiņa suns nomirst, jo viņš traucēja gulēt. Es sadedzu sveces un man bija tas trijstūra "enthigulatio" paklājiņš un es izsaucu garus un man pielipa roka pie galda. Es nevarēju pakustināt! Bet es pavēlēju dēmoniem un suns BIJA beigts. Es no rīta gāju uz skolu, un tas bija pavisam beigts! Un ap to jau lidoja mēslu mušas!

Beefs

vnk nevar neko izdomāt :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...