Jump to content
GIGN Forum

Speed.travian.com


Traffic
 Share

Recommended Posts

Kāds te spēlēs? Personīgi es vel ar 3 draugiem mēģināsim tikt kopā un būtu forši, ja vēl kāds spēlētu :) Doma ir regoties dienu pēc reģistrācijas atvēršanas t.i. 15. maijā un izvēlēties kko uz dienvidiem, jo pro čaļi laikam visbiežāk ņem ziemeļus un ar viņiem kopā negribās spēlēt.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

un pro čaļi ņem kā kuru reizi, saku uzreiz, mūsu serverī NE ir es pat teiktu vājākais kvadrants :)

bet, es atkārtoju vēlreiz - spēlējiet vismaz divi spēlētāji vienu accountu! nopietni! itsevišķi speeds, kur viss notiek ātrāk. mums te alliansē pat kādi 4-5 čaļi domā ņemt kopā vienu accountu speedā :)

Link to comment
Share on other sites

Tātad tie, kas vēlas būt viens pie otra, cik nu tas izdosies, tad visi aktivizējam savus acc piektdien 8:00. Lai viss būtu ļoti precīzi skatamies laiku TE tad vismaz laiks visiem būs vienāds. Regojamies tad tieši 8:00:00 North-East reģionā. Tikai nejauciet acc reģistrēšanu ar acc aktivizēšanu. Kā jau jūs zinat, tad tas ir vienalga, vai jūs piereģistrējaties 14. vai 15. maijā, bet gan ciema vietu nosaka no tā brīža, kad tiek aktivizēts acc. GL! Ja kas nav skaidrs, tad bļaujiet.

Link to comment
Share on other sites

Respektīvi aktivizēts nozīme, tad kad tu pirmo reizi ieej acc? :o

Ja jā, tad Nosaucat uzreiz ar kādiem nickiem spēlēsiet, lai +/- redzētu, kas apkārt... ;)

P.S. Spēlēšu ar Zorg

EDIT : Tad sanāk, kad es pieregojos (esmu aizmirsis, kā es to darīju) man atnāk uz e-pastu vēstule, ka esmu piereģistrējies, tad uzspiežu uz linka un tieku pievienots kartē?

Edited by Zorg`s
Link to comment
Share on other sites

es jums iesaku uztaisīt sākumā vairākus accountus un spēlēt ar abiem sākumā paralēli un tad apskatīties, kuram labākas fermas un kuram labāka lokācija - kur labāki 15c un vairāk crop oāzes.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...