Jump to content
GIGN Forum

Jaunie Wepons Medicam!


kroplisj
 Share

Recommended Posts

1. Nu tas blutsaugther es uzskatu ka ir laba manta piem no pyro atsaujoties, tiesa neesmu meginajis ka ir ja maz hp un tu dedzi un pyro vel uzbruk un tu sauj pa vinu kad tu gusti no katra hita +3hp tu taka ar arstejot citus pazud uguns vari tjipa ari ta nodzest atrak to uguni?

2. A Kritzcriegs man skiet ir sudds nu nevajadzigs nav tolka ar tiem critiem saut. ja es uzmetu uberu ar medigun un esmu neievainojams , ar critiem tu neko neizdarisi. es piem. tomer dodu tapat prieksroku medigunam pagaidam. bet es domaju ka valve kritzcrieg laba kko daris vel. butu labi ka uzpildits ubers bet vel neizmantots ar kritzcriegu dod visu laiku tos 100% kritus bet kad spiez situacija varetu ari ar kritzcriegu izmantojot to uberu uzmest ubercharge un kljut neievainojamam un atkal kritus neredzet kamer nebus uzladets ubers.

3. Ubersaw vel neesmu dabujis - vajag man to second opinion kka dabut. saka ka lenaks vins par 20% sishana, bet za to pie ubera liekas klat no trapijuma nevis kila es sapratu. 4trapijumi = ubers pilns.

Link to comment
Share on other sites

Blutslaughter ir foršs verķis, kaut gan no nāves situācijām diez ko paglābties nesanāk - vai nu nemirsi vai mirsi neatkarīgi no blutslaughter.

Kritzkrieg ir reāla gaļas mašīna ja to pārslēdz 2 soldžeriem, vai arī iet kopā ar parasto ūberu un tas mediks ar parasto ūbero gan mani gan manu kritzkrieg mērķi, lai nenomirstam kritz laikā. (eh, kā es esmu vācis nost mediķus ar ieslēgtu kritzkrieg :D ) Šito gan jēdzīgi tikai ar sakarīgiem spēlētājiem un ventrilo var noorganizēt.

Ūberzāģis man arī vēl nav.

Link to comment
Share on other sites

Kritzkriegs tik tiešām ir laba manta soldžerim, ja jāiztīra kāds šaurs tunelis. Nav jau ar viņu jāskrien virsū, ja tavs draudziņš māk spēlēt, pubā ļoti noderīga lieta dažās situācijās. Ubersaws ir vislabākais mediķa ierocis, viņš sit lēnāk, bet man kkāda sajūta, ka viņš arī stiprāk sit. Pubos pilnīgi izmantojams pat frontāli.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...