Endijs_Dzerkalis Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 (edited) Hmm, nez vai tāds topiks ir bijis, bet es gribētu pajautāt! 1) Cik gados ppirmo reizi nodarbojies ar seksu! 2) Ko labu atceries! 3) Ko dariji pirms tā! ((Prezi gatavoji? un tml piesardzības)) 4) Biji uztraucies? 5) Ieteikumi ko nevajag darīt pirmajā reizē 6) Un vēl kaut ko! Nu vēl ko gribi teikt! Man vēl nav bijis ;( Edited May 6, 2008 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Piedodiet par spamu, bet: Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 5) Un vēl kaut ko! lol kā saprast šos divus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted May 6, 2008 Author Report Share Posted May 6, 2008 Te laikam tikai sapmotāji nāks un nekāprātīga nerasktīs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 (edited) Man tagad slinkums rakstīt visu foršo kas notika un aizpildīt visus punktus, bet nu vienkārši neiespringsti un viss būs ok. EDIT: mja, ry. taisnība par to ka nav īstā vieta kur prasīt, bet nu labi. Edited May 6, 2008 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 (edited) Piedzirdi veceni un izdrāz pa pilnu programmu. Tā nav mana atbilde, bet nu nedomāju ka GIGN forums ir īstais kur to vajadzēja rakstīt. Edited May 6, 2008 by ry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Labāka vieta, kur kaut ko tādu prasīt - www.drarturs.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted May 6, 2008 Author Report Share Posted May 6, 2008 Gribētos lai ka'ds to anketiņu aizplida, ry. mož sazināšos Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Uztraucies man skjiet jebkursh 1maaajaa reizi ir bijis Ja nu vienigi galigaaa komaa,taa pirmaa reize kadam bijusi Bet nu jaa sheit jau toch nebutu taa istaa vieta kur par tadu runat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 (edited) Pirmā reize - huiņa! Vot pēc tam gan palika interesanti!!! Iesaku aiziet pie kaut kādas prostitūtas, lai parāda, kā lietiņas darās! Bet nu izvēlies cenu robežā virs 50Ls un saraksti uz lapiņas, ko gribi, lai viņa izdara un iedod viņai un saki, lai pieturās pie scenārija! Beefs p.s. pirmā reize ir daudz interesantāka, ja pirms TĀ iedod meiteni pasūkāt vai arī uzsit ķepā tualetē pa kluso! Edited May 6, 2008 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Vot pēc tam gan palika interesanti!!! Iesaku aiziet pie kaut kādas prostitūtas, lai parāda, kā lietiņas darās! Bet nu izvēlies cenu robežā virs 50Ls un saraksti uz lapiņas, ko gribi, lai viņa izdara un iedod viņai un saki, lai pieturās pie scenārija! Beefs p.s. pirmā reize ir daudz interesantāka, ja pirms TĀ iedod meiteni pasūkāt vai arī uzsit ķepā tualetē pa kluso! you sick bastard! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted May 6, 2008 Author Report Share Posted May 6, 2008 Labs padoms , bet man liekas pirmā reize nebūs ar prostitūtu !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 (edited) Un pēc 2 min kad vecene jau gatava, tev vairs nestāv Labs padoms smile.gif , bet man liekas pirmā reize nebūs ar prostitūtu !!!! smile.gif vecīt, to nevar paredzēt P.s BEEF pa 35 ir ok. Edited May 6, 2008 by ry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 you horny virgin! nav vēl gadījusies tāda ķēpa, bet, ja kādam ir pieredze ar aziātēm, tad esmu pati uzmanība. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 MUAHAHAHA gign forums nu toč ir īstā vieta, kur par šito runāt galvenais jau tai pirmajai reizei tikt garām, tad jau būs apziņa - tā, viss, šitas ir, tagad varam močīt Un tam visam ļoti palīdz alkohols Un es neesmu drošs, ka iet pie prostitūtas ir laba ideja. Pats gan neesmu gājis, tāpēc grūti spriest Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 mja, draugam ari likas ka vajag iedzert, pec tam peteris nestaveja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Koo? Meitene tāda neglītāka patrāpijās? Tad lai 5min padejo striptīzu un pamurā tev uz "pleca". Tad atkal stāvēs! Bet vispār alkahols ir figņa... ja gribas tā, lai pirmā reize ilgst ilgāk par "es esmu iekšā", "ui ui opā" un "man šķiet, ka man nogāja", tad alkahols noteikti nav labākais draugs. Kad biju sīks, tad man klases biedri šitādu figņu pastāstija - vajag skaitīt līdzi. Ķipa darās tā - 10 īsi, 1 dziļš grūdiens, tad 9 īsi un 2 dziļi un tā līdz 1 un 10 un tad atkal sāk no sākuma! Šitas ir čau... 3 stundas dragāju, sāka sūrstēt pimpis un tā arī beigās nebeidzu! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Es neprecēšos, kamēr nedabūšu nēģerieti Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 piekrītu beefy - pārdesmit minūtes iepriekš noļenkā pirms meties virsū.nu tas vairāk kā padoms tiem kuri satraucās,ka pārāk ātri beigs. šmigā vispār pirmo reizi labāk nedarīt,nevar beigt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Par to noraushanu kjepa bija labs. Man k-ka ar meitenem vienmer viss ir bijis chilla neuztraucos... Parasti paris alinji un tad ir pofig Tad jau labak ir nenobeigt vispar nevis par atru jo lielaks pazors Bet es domaju ja ir sakariiga meitene tad vinja par to neko neteiks varbut pasmaidiis un viss... pec 10min atkal esi zirga un bliez talak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 (edited) es domaju klut par pavestu un ar seksu nenodarbojos da ne, ja gruti parlekt pirmajai barjerai, iesaku braukt uz laukiem, tur cikses ir hornigakas ka riga Edited May 6, 2008 by Hugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 da ne, ja gruti parlekt pirmajai barjerai, iesaku braukt uz laukiem, tur cikses ir hornigakas ka riga 4 real, ir pat taadas kuraam nekad nav gana, vienai 19 gadus vecai meitenei vienaa zaljumballee gaaja paari 5 vai 6 dzheki un vinja veel gribeeja, tiesa gan, es nebiju viens no ne-laimiigajiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 OMG, el_Moerto tas notika Liepājā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 nop, Vecpiebalgā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Pareizi atbrauc ridzinieki un izpote pa kartigo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now