Jump to content
GIGN Forum

Akec Owno


akec
 Share

Recommended Posts

Laikam jāsaka labu nakti!

Sen neko nebiju taisījis un izdomāju savākt pārīti fragus un uzcept savu kārtējo cs 1.6 mūviju. :)

Mūvijā fragi ir no cw (clanwar) un no 2 pub serveriem (cs.*****.lv; cs.gign.lv).

Veidots faktiski dažas stundas. Ja strādātu vairākas dienas, tad protams rezultāts būtu labāks, bet neesmu ieinteresēts sēdēt dienām, lai lipinātu kopā mūviju.

Vispārējā informācija:

Autors: akec

Garums: 2,35 min

Aizņem: 192mb

Spēlētājs(-i): akec

Varbūt kādām liksies, ka 192mb priekš 2,35min gara mūvija ir par daudz, tad es to varēju atļauties, jo ir hosts, kur varu atļauties pahostēt. :)

NOLĀDĒT MŪVIJU!

Un vēlviena lietiņa. Tekstus iekš mūvija izmantoju latviešu valodā, lai šis mūvijs vismaz ar kautko atsķirtos. Diemžēl mūvija beigās aiz pieraduma uzrakstīju tekstu angliski un pārseivot vairs negribas, jo nāk miegs. Ceru, ka man to piedosiet! :)

Link to comment
Share on other sites

nu nostījos nu ja godīgi ļoti prosts mūvijs kā pamanīju tikai SV tika izmantots varēji uztaisīt rāmi caur ps un dažus efektus iemest caur AAE bet nu ir okey bet nēesu redzējis nevienu tavu iepriekšējo mūviju kad bija gign turnīrs neredzēju tos mūvijus tavējos <_<

Link to comment
Share on other sites

es noskatījos, bet man likās šausmīgi īss tas mūviks!bet ja ātri tu tur viņu taisīji, un nekādus dižos efektus neliki-cik es redzēju video.Nemaz nav jau tik slikti tie fragi.7/10 lieku tev/. :sparta:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...