JuiCe Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Seit noteikt ir cilveki kuri jau ir pabeigusi 9. klasi , un tapec es gribu zinat vai vestures un dabaszinibas eksamens/ieskaite bija gruts ? Jo vesture es nezinu daudz , un fizika,bialogija ari sudīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 he he man arii tie shiti buus jaaliek man vismaz draugi, kas pagaajusho gad beidza 9to, teica ka dabasziniibas taadas diezgan pagruutas bija, bet par veesturi nemiiz, ja tev kaut cik fishka rubii tad jau tu no taas daljas, kur jaalasa avoti un jaatbild, jau 4 dabuusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 (edited) Ai, 9. klases eksāmeni ir sūds. Visi tik baida, baida.. Īpaši nemācoties eksāmenu atzīmes man bija 7 - 8. Vēsturē būs vairāk par Latviju. K-kādas akmens laikmeta ēras vari īpaši nezubrīties Edited May 3, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Cik atceros, vēsture tev deva avotus un tev vienkarši vajadzeja izlasīt un atbildēt. Gads skaitļu nebija, cik atceros. Vot fizikā bija daudz uzdevumi, bet īsi. Tur būs dodi zīmejumi un formulas ari bija dodas priekšā. No ķīmijas bija ļoti maz un bioļoģijas ari kautka neatceros. 9klases ēksāmenus noliku labāk, neka man vidēja bija gada, eksāmena priekšmetos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Dabaszinības mani tā neuztrauc, ka vēsture, jo tā gan man neiet šogad!Bet vispār kā jūs uzrakstijāt diagnosticējošo vēsturē?Mēs pēc šīm brīvdienām uzzināsim atzīmes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3w Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Dabaszinībās ir kā kuru gadu, vienu gadu vairāk ķīmija, bet citu atkal ģeogrāfija vai fizika. Eksāmeni nav grūti, ja esi kaut ko mācījies un stundas apmeklējis, tad bez problēmām visus var nolikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 pff. Eksameni tie ir haļavas =DD man eksāmenos bija no 6-8,bez sagatavošanās tāpēc vnk bik pamācies un būs jau arī tev ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 tie eksāmeni 9. klasē tak bija parodija, itsevišķi tas dabas zinātnes to jebkurš muļķis varēja nolikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Vēsture bija viegla, pat ļoti dabaszinības daži uzdevumi grūti tur fizika iegāz un ķīmija a bioloģija un ģeogrāfija iiziii Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 da visi 9. klases ekši bija reāli viegli, cik atceros, mani tagad interesē, kāds ir vēstures eksis 12. klasē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Ka draugs teica ir jadoma ar pimpi lai nenoliktu vinjus Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Vēsture un dabaszibības man liekas ka bija vieni no vieklākajiem eksāmeniem (man atzīmes bij 7 un 8). Vairāk man smadzenes pačakarēja vācu valodas eksāmens. Es vēl līdz pat šim brīdim nožēloju ka mācijos vācu valodu nevis krievu. Tagad ļoti bieži nepieciešama krievu valoda bet es neprotu ne lasīt ne rakstīt...vienīgais kaut ko runāt protu cik esmu apguvis no filmām un citiem cilvēkiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Viņam laikam tad pimpis īpaši stulbs pagadījies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 klākajiem eksāmeniem (man atzīmes bij 7 un 8). viegls rakstās ar g, attiecīgi vieglākajiem arī ar g Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Ja vēstures zināšanas nav teicamas, tad nāksies pārlasīt mācību grāmatas, lai dabūtu A līmeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 bet vinsh nolika Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Nu ko lai saka kopumā no 9.klases eksāmeniem gaīdīju, ka būs grūtāk. Runājot tiēši par vēsturi kuru pamatīgi ielaidu, biju pat priecīgs saņemot 4 un dabaszinātņu eksāmenu uz 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Runājot tiēši par vēsturi kuru pamatīgi ielaidu, biju pat priecīgs saņemot 4 un dabaszinātņu eksāmenu uz 7. lol kādā veidā? man vispār vēsture besija 9. klasē un es viņā gandrīz neko nemācijos, pirms eksāmena kad vajadzēja mācīties biju visu dienu pie ezera un nākošajā dienā mugura nereāli surstēja un eksāmens viss pagāja gruzoties par to ka man mugura surst + uzvalkā biju, kas manuprāt, visu padarīja neciešamāku, noliku uz 6 vai7, neatceros. P.S. es nekad nēsmu bijis izcilnieks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ap1n1s Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Veestures eksaamens ir viegls pat cilveekam kas gandriiz neko nezin par veesturi.. Lielaakaa dalja eksaamena sastaav no tekstiem! Ja proti lasiit un iedziljinaaties tad ir ljoti viegli! Dabas ziniibu eksaamenaa bija daudz siikumu u.t.t! kiimija bija saziimeeti dazhaadi trauki un jaauzraksta kaa tos sauc .. Kr4 u4enes muus biedee ar tiem eksaameniem bet tie nemaz nav tik gruuti! Tas pats kas parasti PD tik apjomiigaaki un pat vareetu teikt vieglaaki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Man ir tikai viens jautājums. Eksāmeni ir grūtāki, kā diagnosticējošie darbi pirms eksāmena, kas parāda cik labi esi sagatavojies eksāmenam? Ja nē, tad jau var noprast cik grūti vai viegli ies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ap1n1s Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Neteiktu ka gruutaaki! Protams ir uzdevumi ljoti minimaali kur ir taa kaartiigi japadoma!(Dabasziniibaas) Veesturee nav ko domaat vnk raksti un lasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 A matematikas eksamens viegls/gruts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaskuSeperatists Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Kārtoju pirms 2 gadiem tos eksāmenus. Atceros, ka vēstures eksāmenā bija jāuzraksta intervija ar kādu 20 g.s personību un klasesbiedrs rakstīja par Raimondu Bergmani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 alogija ari sudīgi. laikam jau ar latviesu valodu ari ne parak iet nu, es uzskatu, ka visi devitas klases eksameni bija elementari Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoyC Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Dabaszinibas normali bet vesture gan ja visu gadu neesi gaajis uz stundaam tad taa pagruuti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now