macho Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Nelikšu pa jaunu visu info tāpēc: http://forums.steampowered.com/forums/show...ad.php?t=675253 Kā izrādās, mediki dabūs assist punktus par inženiera buildingu iznīcināšanu (latviski kaut kā dīvaini izklausās - būvju ) kas ir labi un manuprāt arī nepieciešami. Nu galvenais es, protams, gribu dabūt ŪBERSAW - bet priekš tam jādabū 36 achievementi - tas gan būs sikk. 10 miljoni heal pointu (~250h ar mediķi, man patlaban ir 21h, jāpaskatās vai man miljons sanāk), 4 dūru fragi ar ūberotu heviju, 8 destroyed buildings ūberā un 10 sitieni ar zāģi PĒC KĀRTAS nevienu nenomaucot garām. Nu grūti. Tos 24 achievementus es man liekas dabūšu jau pirmajā dienā, bet 36... būs smagi. Man vispār besī - tagad 29ajā iznāks arī gtaIV + es vēl trackmania spēlēju + vēl šitas - a man ta bakalaura darbs jāraksta sviests. Un vēl kas - es esmu diezgan pārliecināts ka to kritzkrīgu es neizmantošu, man parastais mediguns liekas daudz foršāks. Savukārt jauno špricīšieroci gan varētu, es bieži esmu nomiris no pyro uguns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 (edited) Pavisam biju aizmirsis par GTA IV. Takā TF2 jau ir nedaudz piebesijis, šīs dienas vel paspēlēšu, tad ir jālūko kā tikt pie tā GTA IV, jācer gan ka PC pavilks, pačekošu google minimālās prasības. EDIT: Uz PC tak itkā oktobrī iznāks, takā laikam nāksies paspēlēt vel kādu laiciņu. Edited April 23, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 (edited) Tev var būt taisnība, jo ap to laiku varētu beigties consoles versiju izpārdošana. Edited April 23, 2008 by n0r3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 23, 2008 Author Report Share Posted April 23, 2008 ф tad jau viss forрi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Man liekas ka mēs varētu kādā serverī visi ieiet un savākt visus SASNIEGUMUS. Piemēram man nav 7 vai 6 atklāti. Un visi sajietu un krātu "sasniegumus"... Kad dabūtu visu tad būtu o.k. un varētu spēlēt GIGN.lv un ar mediķi, bet to visu Tuc Tuc arī var uzrīkot GIGN.lv.. Man vajag galvenais 7 Friend vienā TEAM! Nevaru sagaidīt TF2 update! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Kas tā par speciālo sasniegumu pildīšanu? Visus sasniegumus var un jāvar savākt normālas spēles laikā, pat to draugu sasniegumu galu galā dabūju normāli. Tad kad taisīju šo topiku personīgi man nebija necik daudz steam draugu, bet tagad gandrīz visiem kuri tur pieteicās šis sasniegums ir šā vai tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 kāds nezin kad tieši iznāks jaunais updeits? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Nu tieši diezvai kāds varētu zināt, bet nu tuvākajā laikā būtu jānāk ārā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 crushy, vadoties pēc Valve time, pēc mēneša. Pepper, baigi forši feikot achievementus un status, ja? Nafig tādu huiņu darīt? Dabūsi +1 krānu ar 17 achievementiem (pagaidām 17)? Šos achievementus tik tiešām kā vincisters teica, ir ļoti viegli dabūt normāli spēlējot pubā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 cik es sapratu, tad it kā sola šonedēļ, un ka nākamie updeiti nākamajām klasēm nākšot ātrāk kā mēs to varētu domāt gaidīt, tad varētu būt, ka moš pa ik kādām 2-3 nedēļām varētu katra klase apgreidota jo tomēr ieviešot katru klasi ar lielu differenci laikā radītu tikai nesabalansētu spēli, un kas noteikti nav valves prioritāte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 nu cik gan viņa sākumā var būt nesabalansēta, ja tos sasniegumus iegūt normālā ceļa var labi ja 24. Pārejie jau k-kādi nereālie. Nesabalansēta viņa varētu būt arī tādā veidā, ka visi būs mediķi (maz ticams), jo gribēs dabūt tos sasniegumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Kaut TF2 nepārvērstos pa lielu p0k3! Visiem jauni ieroči tur visādas huņas, moz drīz būs kaut kāds p0k3 games! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 24, 2008 Author Report Share Posted April 24, 2008 jo tomēr ieviešot katru klasi ar lielu differenci laikā radītu tikai nesabalansētu spēli, un kas noteikti nav valves prioritāte. ar daudz medikiem grūti uztaisīt nesabalansētu spēli. Es domāju ka nākamais pēc medika varētu būt pēc kāda ilgāka laiciņa UN TAD nākamie sekos viens pēc otra diezgan fiksi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 interesanti ka stiims pieljauj situaciju ka, man nav orginals tf2, bet serveros spelejot radas mana uuber forsa ikoninja, un visi doma ka spleju caur stiimu laikam tapec pabridim izlec uzaicinajumi uz lielo draudzesanos, ari no pavisam neredzetiem cilvekiem or vienkarsi nezinamiem nikiem ceresim ka kreisa tf2 lietotajiem bus javac achievment'i jo savadak bus neinteresanti censties ko sasniegt ka vis aizpildits un rule apkart ar ko gribi ps vakar skraidiju ar mediku un pabridim kad pagadijas iespeja nehealot bloodlordu skreju ka traks ar zaagji isteniba tos fragus viegli dabut, pat tad ja apkart ir vairaki speletaji, sanaca situacija ka skreja resnais ( ka man shis nosaukums vakar iepatikas, diezgan smiekligi ) mediks zaldatins un padomju skauts, ka nu tur nesanaca bet bloodlords pazuda, un paliku viens ar tiem 4iem, izdevas parzagjet vinju medikji un paris reizes resnajam ievilkt ar XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 24, 2008 Author Report Share Posted April 24, 2008 btw man vakar gignā hydro spēlējot bija variants kad soldier uzsita gaisā ar baigi maz hp un es redzēju ka šis piezemējoties nositīsies - sāku hīlot, bet tas ruksis tāpat nomira nu nekas, lielāka škrobe būtu, ja es viņu sahīlotu un rīt iznāktu jaunie medica achievementi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now