Oddish Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Tātad tiem, kam dzīves pārliecība ir "ES tak neesmu stulbs, lai maksātu par spēli, ja var nokačāt" vai arī "Es labāk nodzeru, nekā maksāju par spēli" franču kompānija NADEO ir izlaidusi jauno Trackmania versiju par brīvu. Tiem, kas agrāk šo šedevru nav spēlējuši, varu īsumā paskaidrot, par ko "klājas" runa. Tātad spēli var nokačāt par brīvu un arī spēlēt netā par brīvu. Spēles idejā, īsumā, ir RACING uz laiku pa sarežģītām trasēm (timetrial). Tāpēc, kā īsti patrioti pieregojamies (to var izdarīt iekš spēles) izvēloties savu valsti un braucam ar šo lielisko mašīnīti Noteikumi spēlei netā vienkārši: > Tas pats timetrial (brauc doto trasi vairākas reizes, uzlabojot rezultatu). > Sacenties ar vairākiem spēlētājiem, pakāpēniski uzlabojot savu rezultātu un nobīdot sāncenšus tabulā uz leju > "Kāp" uz augšu vispasaules un Latvijas kopējā rankā. NOKAČĀT(vajadzīgs STEAM, kas ir bezmaksas) vēl linki. p.s. Tie, kas spēlē, varētu te ierakstīt savus login, lai var pievienot buddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Vakar tieši šito ieraudzīju un jau iemēģināju. Gribējās, lai trases garākas un citreiz interesantākas, bet ir forši pabraukāt un pietam vēl par brīvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted April 18, 2008 Author Report Share Posted April 18, 2008 Es tikko 3 stundas norāvu kaut kādā leišu serverī ar normālu pingu un foršām trasēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 (edited) defs- quelyd Vismaz viena free spēle no steama. :] btw, instalēju tagad Edited April 18, 2008 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
wHiiiP Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Nja Labais Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 (edited) Esmu speeleejis visas taas track mania un visas baigi patika! Shiitaa veel pa briivu esmu jau pieregojies un pamazaam kapaaju! nick - LAVRx p.s. odish tur nebij iespeeja taisiit kaut kadu savu tiimu vai es kljuudos! ? Ja ir iespeeja tad jaataisa team GIGN ! Edited April 18, 2008 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 obļa. kā būs laiks, tā novilkšu. trackmania united ir visforšākā braucamā spēlīte kādu jebkad esmu spēlējis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 a kadu kompi vajag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Liels paldies. vajadzes uzpelet Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 (edited) Seen neko jaudiigu tur nevajag! Man velk labi un vispaar nelago! Un man jau tieshaam nav tas jaudiikaakais kompis! Edited April 18, 2008 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Minimum: * Supported OS: Windows 2000/XP/XP-x64/Vista * Processor: Pentium IV 1.6GHz / AthlonXP 1600+ * Graphics: 3D accelerator 16 MB DirectX 9.0c compatible graphics card * DirectX Version: DirectX 9.0c or better * Memory: 256 MB (512 MB with Vista) * Sound: 16 bit DirectX compatible sound card * Hard Drive: 750 MB free disk space Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted April 18, 2008 Author Report Share Posted April 18, 2008 Tiko laps bija Mēs ar LAVRx spēlējam kaut kādā krievu serverī un trase, kur beigās ar ātrumu 600km/h ir jātrāpa vienā no 4 finišiem. LAVRx man ir drusku priekšā, bet ietriecas tieši starp finišiem un es finišēju pirmais Link to comment Share on other sites More sharing options...
wHiiiP Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Nja malacis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Man niks Afroman blee iepatikas shita spele A kas tjip jafinishe 1. un tu cel savu reitiningu pa visiem serveriem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wHiiiP Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Laba spēle ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Man spēli velk pa 60kb/s, baigi lēni, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Laba spēle ? nē, sūds pēdējais. Nekādā gadījumā nespēlē viņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 40 kb/s O.o Varbūt tas tikai sakumā. Nu ir jaizmeiģina. STEAM - SkaMy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 man ar 600kb/s vilka tiri sakariiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 vakar man ar pienāca viņa iekš steam. negribēju uzreiz lejuplādēt. so mani interesē, vai es viņu kautkā pie savām neieinstelētajām spēlēm varu pievienot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Divaini, novilku speli, ka meginu palaist, kjip radas ka piesledzas steamam un pluks, ne kads errors nekas, vienkarsi spele nepalaizas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 rusty, pie store > free stuff sameklē Pati spēle diezgan forša, singleplayer vakar jau ietestēju, bet multiplayer kkā neesmu ierubījies kā tie punkti skaitās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Jaa speele diezgan forsha! Tiaki ja shvaki nervi tad velciet aaraa veco klvieri lai nebuutu jaunaa jaasasit jo tracina ka citaas trasees vnk nevar izbraukt un ja izbrauc tad ar taaadu laiku ka bail, bet tas bij kaut kaadaa spaanju serverii! Jaa mees ar oddish diezgan normaali pret krieviem pabraukaajaamies! Ta viens ta otrs priekshaa! Tanii reizee tikai taa riktiigi iebraucu kas tur iisti notiek un kaa pareizi speeleet, bet peec tam jau tiiri labi aizgaaja vareeju nobraukt pa 3 vai 2 vietu! Iesaku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Es nesaprotu isti to punktu sisteemu... Un kuros serveros jus spelejat? Varetu kadu letinju serveri uzbliezt kur pa vakariem varetu paspelet. Un shito speli ar sturi var spelet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Spēle pa pirmo... tiko kaadas 2h norukaaju. Nu jau arii letinji pashi kko hostee. Vienubriid ap 20 letinjiem bijaam 1 LV servakaa. btw niks: tomy91 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now