Jump to content
GIGN Forum

PČ Hokejā 2008


Glud!naTajs
 Share

Recommended Posts

  • Replies 700
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Emeka, no daudz sodiem tur nebija ne smakas līdz trešās trešdaļas beigām. Vakar pret Slovēniju bija daudz noraidījumi.

editz: tagad skatos franci:baltkrievija, pēc pirmās trešdaļas 1:1. Spēle pilnīgi nav skatāma, iespējams tāpēc ka man beidzās kafija :muahaha: Abi vārti baigi viltīgi, Baltkrievi gamakā iemeta tā, ka vēl no kājsargiem ielidoja vārtsarga, Francūži vispār - no aizmugures vārtsargam pret kāju uzmeta un atleca vārtos.

editz2: 3:1, baltkrievi vinnē, pēdējie vārti gan tādi pusvārti tikai, jo vārtsargs jau slidoja uz nomaiņu, knapi tika līdz zilajai līnijai, kad vajadzēja slidot atpakaļ, taču nokavēja. Visā visumā Franči parādīja labu spēli, tiesa gan, pirmās 2 trešdaļas gandrīz aizmigu, taču trešās trešdaļas otrā puse bija diezgan interesanta. Tik daudz neprecīzu piespēļu no abu komandu puses arī sen nebiju redzējis. Noraidījumi arī - abām komandām kopā <15

Edited by icecube
Link to comment
Share on other sites

Ak dievs, šitādu pavērsienu neviens nebija gaidījis Norvēģija vinnēja Vāciju un Slovāki zaudēja Somijai līdz ar to Slovāki netiek ārā no grupas. :D :D :D Mūsu pretinieki Somija,Norvēģija,Vācija .

P.S- Šveice vinnēja Zviedriju 4:2

Link to comment
Share on other sites

Nekas labāks nevarēja notikt. Ceturtdaļfināls ir pilnīgi reāli sasniedzams. Pirmā spēle rīt, 18:30 pret somiem.

Link to comment
Share on other sites

Pilnigi piekriitu.. Norvegi un vaci ir obligati njemami, pat nebrinitos ja somus panemtu, jo sie sogad ari nekadus ipasos brinumus neparadija. Protams, ja bus atkal nezin cik tie momenti ja var iemest, bet neiemet, tad nu bus pakaljaa.. :) Protams vaci un norvegi normali progresejusi, vispar nav ko spriedelet, jaskatas speles un tad jau redzes..

Link to comment
Share on other sites

:)

Man nekas netraucēja arī iepriekšējās spēlēs ar draugiem sēdēt un alu dzert. :)

Bet nu vispār to, ka slovāki spēlēs par palikšanu A grupā, es tiešām negaidīju. Pirmās 2 Latvijas izlases spēles principā bija pret komandām, kur visi spēlē NHL. Spēle pret Slovēniju pierādīja, ka tik sūdīgi nemaz šogad nav. Pārsvars liels, tikai realizācija nedaudz sūkāja. Metieni vispār 2x varāk. Ar Vāciju, un vēl jo vairāk Norvēģiju, tiešām var spēlēt kā līdzīgs ar līdzīgu. Pret somiem gan domājams mūsējie sūkās ledu :gigi:

Link to comment
Share on other sites

Oh, pagaidām skatos Šveice:Čehija, pēc pirmā 0:1, diezgan interesanta spēle no vieniem vārtiem uz otriem. Jāpiebilst gan, ka vārti ielaisti pavisam muļķīgi - vairākumā nesavaldīja ripu aizsargs un izgāja čehs 1 uz 1. Vispār Šviecieši šajā čempionātā mani fascinē, labā nozīmē, protams. Atceros, pirms gadiem 3-4 vēl bija vienā līmenī ar Latviju, bet paskatieties tagad - jau bezmazvai uz medaļām tēmē. Ja viņiem paveiksies ar ceturtdaļfināla pretiniekiem - nebūs Kanāda vai ASV, tad domāju, viņi pat varētu tēmēt uz jau minētajām medaļām.

Link to comment
Share on other sites

Piekāš to Vāciju, kādā veidā Norvēģi dabūja ar Kanādu tādu rezultātu? Tur tak gandrīz neizšķirts viņiem bija, praktiski pēdējās minūtēs ielika 2:1. Okej, Kanāda neizskatījās pārāk aktīva, bet tas nav attaisnojums. :hrmmm:

Link to comment
Share on other sites

Zviedrija-Dānija 8:1

Kanāda-Norvēģija 2:1

Šveice-Čehija 0:5

ASV-Vācija 6:4

būs smagi :(

Tiesi taa būs smagi, jo diemzeel i vaciesi i norveegji māk iemest, tur pretim latviesi, ne#ja nemak iemest, tas ir delj paaudzes mainas vai delj kā es nezinu, tie pasi varti pret nabaga vajajiem sloveniem, tika iemesti bulliiti kur nizivijs vecais buks, radija klasi, un otrie varti parasta izspele padota pase iemest vartos, un tresie vārti tika iemesti vispār tuksos vārtos.

Pret asv mes spelejam diezgan lidzigi no pasa sakuma lidz beigām kautvai tur bija liela metienu starpiba bet es redzeju loti līdzīgu spēli, tas pats varētu būt bijis ar vaciesiem pret asv, bet vaciesiem ir kas iemet, to var secināt pēc 4gūtiem vārtiem, ja mūsējie varētu iemest tos pasus 4vārtus tad ar asv varētu neizkirts izvilkt vai vismaz tuvs score.

Spēle musejie loti labi iznemot pret kanadu pus otra periodu lidz nomainija masalski, bet iemest nemāk.

Varam mēs vinēt vaciesus un norvēgus pat somus ar loti lielu veiksmi, kura mums tiesi nau :)

SARAAUJ LATVIJAAAA!!!

Link to comment
Share on other sites

:hrmmm:

Norvēģiem vienmēr labi veicas pret izteiktām Ziemeļamerikas stila komandām. Pēdējo gadu laikā, pat vēl, kad norvēģi kūlās pa pēdējām vietām, nekad nav zaudēts kanādiešiem ar vairāk par 1 vārtu starpību.

Ne Vācija, ne Norvēģija nav spēcīgākas par mums. Ja pārstāsim mest pāri tukšiem vārtiem, ceturtdaļfināls ir pilnīgi reāli sasniedzams.

Link to comment
Share on other sites

Jā, cerība jau itkā ir!Bet, manuprāt, latviešiem ar to spēlēšanu neveicas tik sekmīgi, jo Znaroks neko nav iemācījis!Pirmkārt, izlasei ir jāiemācas mierīgi ieiet pretinieku zonā, nevis apstāties pie zilās līnijas, lai tiesnesis nošvilpj zonu.Tas kā puikas ieiet zonā izskatās pabriesmīgi.(puikas-aizguvums no Ciprusa, nu viņs vienreiz bija hokeja studijā, un vērtēja spēlētāju sniegumu).Nezinu, jānotiek tādam pašam brīnumam, lai latvieši uzvarētu somus, kā toreiz krievus ar 2:1, kad kastē stāvēja Irbe.

P.S.Ivanānam vajadzētu parādīt arī to, kā viņs māk gūt vārtus nevis visus tikai sist! :superlol:

P.S.S.Un toreiz kad vinējām krievus- vai tik rezultāts nebija 3:2?!

Edited by Fruktainais
Link to comment
Share on other sites

to, ka bus smagi sapratu pec kanadas un norvegijas speles. cepuri nost norvegiem :thumbsup:

Ne jau uzvaru gūt var tikai sitoties?Nah, tad mums viņu vispār vajag, tā pat jau 4-tajā maiņā viņu tikai liek!Es jau nesaku, kad man nepatīk kā viņš spēlētājus iebaida, vai kā viņš spēlē.Vienkārši, viņš taču spēlē NHL, un gan jau ir arī iemācījies, labāk par dažiem izlases spēlētājiem gūt vārtus!!!Diez kas tagad notiks ar to spēlētāju no Kanādas, kurš toreiz Ivanānam bakstīja ar cimdu pa seju, kad viņam iedeva 20+5 soda minūtes?Man liekas būs rubaks viņiem abiem spēlē!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...