Jump to content
GIGN Forum

PČ Hokejā 2008


Glud!naTajs
 Share

Recommended Posts

  • Replies 700
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Domāju, ka pret slovēņiem nebūs nekādu problēmu - 5:2.

Tu laikam domāji kuvaldu.

Link to comment
Share on other sites

Rezultātam vajadzēja būt 10:0. Bet ir ok. Tiesneši normāli pietiesā mums...

EDIT: 3. periods bija laža. Nu neko, skatīsies kā veiksies tālāk, bet nekas spožs nav gaidāms ar tādu vārtu realizāciju.

P.S Sperm.

Edited by Glud!naTajs
Link to comment
Share on other sites

Laba spēle :) Latvija bija neapšaubāmi labāka. Ņiživijs vispār bez variantiem appisa to vārtsargu. Vot paveicās, ka spēlējām pret slovēņiem, jo es stipri šaubos, ka spēlē pret Kanādu vai jenkijiem būtu bullīši iedoti( ja nu vienīgi pārkāpumā pret Daugaviņu). Par laimi treneri arī nekļūdījās vārtos ieliekot Masaļski, džeks tiešām labi nospēlēja. Nu ko, tagad pret Somiju, Vāciju un Slovākiju.

P.S. Nevaru izdomāt, iet gulēt vai nē.. :ermm:

Link to comment
Share on other sites

Šodien jāatbalsta somi un norvēģi - ja viņi uzvarēs, nākamajā turnīra fāzē vajadzēs tikties ar Somiju, Vāciju, Norvēģiju. Lieki teikt, ka gan Vācija, gan, protams, Norvēģija ir ņemamas komandas. 2 uzvaru gadījumā gandrīz garantēti tiekam izslēgšanas spēlēs.

Link to comment
Share on other sites

Piekrītu vbyuer, taču domāju, ka pat tādas veiksmes gadījumā paklupsim, jo šī gada komanda manī neizraisa pārliecību. Nejau spēlētāji, bet tieši Znaroka domugājiens un taktikas. Latviešu hokeja izlases panākumi pēdējos gados jau tā ir diezgan regresējuši, turpretim tādu komandu kā Vācija, Norvēģija, Šveice - ļoti progresējuši. Protams, ceram uz visu to labāko.

Link to comment
Share on other sites

Visai Latvijai tagad prieki lieli, jo izdevās tomēr pārtraukt šo negūto vārtu sēriju, un beigu beigās pelnīta uzvara!Malači!Lai gan rezultāts bija 3:0, mēs taču visi zinām, ka tas varēja būt daudz lielāks-dēļ daudzajiem nerealizētajiem vairākumiem.Lai gan bija tik daudz nerealizēti vairākumi viens tomēr izdevās, kur bija izgājiens divi pret viens!Es neatceros tikai, kas tos vārtus guva?! :D:thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...