Jump to content
GIGN Forum

Samazinam Datoru


worm
 Share

Recommended Posts

Pirmkārt, vajadzētu saprast, ka šis darbs nav domāts skaistumkonkursam. Datora korpusa samazināšana par 20cm tika veikta tāpēc, ka šis verķis tika izmantots kā rūteris un viņš bija jāiedabū samērā šaurā skapī. Diemžēl sākotnējās bildes no korpusa nav, bet aptuveno priekšstatu var gūt no dažām bildēm.

Tad nu par visu pēc kārtas... darbs tika veikts mājas apstākļos un pieejams bija tikai ļoti ierobežots instrumentu klāsts - āmurs, skrūvgriezis, plaķenes un urbis. Tas radīja zināmas neērtības dzelžu saīsināšanas procesā. Lielākoties visi dzelži tika saīsināti tos locot līdz vajadzīgā daļa nolūza. Aptuveno rezultātu locīšanai var apskatīt nākamajā bildē.

post-1-1208238679_thumb.jpg

Dators tika pilnībā izjaukts līdz palika tikai skelets. Skeletam visas malas arī tika nolauztas ar locīšanas metodi un pēctam vajadzīgās daļas sastiprinātas kopā ar savilcējiem.

post-1-1208238483_thumb.jpg post-1-1208238701_thumb.jpg

Arī korpusa vāku nācās noīsināt, tiesa tas bija pats sarežģītākais process, jo viņš bija salīdzinoši lielāks par citām locāmām detaļām un bija grūti dabūt taisnu locījuma vietu.

post-1-1208238738_thumb.jpg

Nākamajā bildē iespējams apskatīt donoru un jauno korpusu... sākotnēji abi pēc izmēriem bija vienādi :)

post-1-1208238778_thumb.jpg

Pirms pārlikt iekšas, viss tika rūpīgi... nomazgāts :) jā tieši tā - nomazgāts. Protams arī rūpīgi izžāvēts. Mēs takšu negribam visu uz īso salaist :)

post-1-1208238837_thumb.jpg

Gala rezultāts jaunajai kastei:

post-1-1208249522_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

vot es nesaprotu ar to mazgāšanu. čoms ar mierīgi izvelk ārā savu v-karti un paņem zobubirsti. sāk mazgāt savu karti ar zobupastu. nomazgā. 2 dienas žūst. pēctam viss apkārt smaržo pēc piparmētras pie pc :) un iet ar kā vajag...

P.S plastmasas savilcēji spārda :)

Link to comment
Share on other sites

Var jau nemazgaat, bet nopuust nost putekljus... man gan skiet ka atrak un efektivaak ir nomazgaat, vienigi zhaveshanas process var buut pailgs. Videokarti vispar vispar uz radiatora uzmest un nozhaveet 3h laikaa...

Link to comment
Share on other sites

Tie, kas saka, ka skaisti - ir konkrēti dirsā līdēji, jo neko skaistu tur neredzu. Vislabāk man patīk tavs instrumentu arsenāls - Skrūvgriezis, āmurs, pa 10 gadiem savāktas skrūves, urbis ar gan jau vienu urbīti un plaķenes :D

p.s Macgyver :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...