Fruktainais Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 Labs vakars-jūsmājas! Es vēlos uzrakstīt sūdzību par vienu spēlētāju ar niku amniijs *^-, jo viņs spēlē cs gign pubā ar 4ītiem! Kā es to zinu un varu tā teikt?!Varu, jo ir pierādījumi.Š.g. 11.aprīlī plkst. 22.50-23.10 mapē cs_office es pats uz savas ādas izjutu viņa kodus jeb 4ītus!Vai jums viņš arī neliekas aizdomīgs?Man liekas, ka viņam ir tīrs wh.Demo iemetīšu rīt no rīta!Tad paši varēsiet ar savām acīm to nobaudīt! PS.Lūdzu kāds apstās demku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted April 11, 2008 Author Report Share Posted April 11, 2008 Ceru ka šādu sūdzību var rakstīt šajā sadaļā?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 (edited) nee nevar...redz kur ir pareizaa sadalja.... http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=9480 un iemaacies edit pogu lietot... Edited April 11, 2008 by jonathan Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziparzz Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 Fruktins tu jau nu butu tas kas spriezh par wh ja godigi tavu niku 1 reizi redzu un dzirdu :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 (edited) neatradu nevienu ofisu 11 aprilii izņemor 5cos no rīta Edited April 11, 2008 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 Jo worms kko minēja par to, ka demo faili nenonāk tur kur būtu jānonāk, jo cs serveri ir uz citas kastes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 es salaboshu demo failus peec kada laika... visi demo paliek, nekas netiek izdzeests Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 Kaut arī postoju sadaļā ne pa tēmu, bet šitādu stulbumu nevaru neignorēt. Pastāv minimāla iespēja, ka man nav taisnība, bet amnijs gign forumā apgrozas jau ļoti ilgu laiku, kā arī spēlē ir manīts. Nedomāju, ka viņš pēkšņi būtu sācis ar WH spēlēt. Savukārt topika aFFtars foruma ne vienu vien reizi ir izcēlies ar pārdabiskām smadzeņu spējām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 lol, vinam nav nekaadu chiitu. Tu esi smiekliigs fruktinj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted April 12, 2008 Author Report Share Posted April 12, 2008 ja godigi tavu niku 1 reizi redzu un dzirdu :DDD varu spriest!tāpēc, jo spēlētājs ar niku Lazda to var apstiprināt.viņš jau arī gribēja rakstīt sūdzību-gan jau iepostos šajā topikā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted April 12, 2008 Author Report Share Posted April 12, 2008 tur jau tie sūdi it kā sākās, jo uz vakarpusi plkst. 23.00-demo failu vispār nav!nav man ko iedot noskatīties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted April 12, 2008 Author Report Share Posted April 12, 2008 tas tāpēc erix, jo vnk nav demkas uz vakarpusi!Worms teica ka salabos visas demkas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted April 12, 2008 Author Report Share Posted April 12, 2008 kā tad tu mums to tā vari zināt, ja es tevi neesmu redzējis spēlējam tad kontru, kad spēlējis ir tas amniijs! vienīgais tu to vari no zila gaisa izraut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 (edited) kā tad tu mums to tā vari zināt, ja es tevi neesmu redzējis spēlējam tad kontru, kad spēlējis ir tas amniijs! vienīgais tu to vari no zila gaisa izraut! esmu gan ar vinu speleejis kopaa, man csaa niks ir Inv. un beidz spamot un quotu visus postus kopaa, nevis kraaj postus. btw, kaads admins tak 100% buus paneemis screenu Edited April 12, 2008 by Invincible Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Fruktinj Tu drīz noķersi vārnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 amniijs *^-, jo viņs spēlē cs gign pubā ar 4ītiem! PUB'ā ir gandrīz neiespējami apiet busteri nu nez varbūt vinju jau sen nonēma un es kļūdos bet kad pēdējo reizi spēlēju BUSTERIS bija (pēc foruma sarunām busteri ir iespēja apiet bet ilgi jāmocās un nedomāju ka Popularā servera adminam sagribētos spēlēt ar čītiem. Vienkārši tu nevari saskatīt skillu no čītiem =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 amniijs nav admins Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Vaitad nav? ĀĀ nu piedošanu Bet tāpat ka viņš izterētu daudz laika lai apietu busteri kad biju sīks ar visiem čītiem (popularajiem) gāju uz gign pub un nekā visu laiku ban =/ (tagad paaudzos un tos mēslus neizmantoju ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted April 12, 2008 Author Report Share Posted April 12, 2008 Pastāv minimāla iespēja, ka man nav taisnība, bet amnijs gign forumā apgrozas jau ļoti ilgu laiku, kā arī spēlē ir manīts. Nedomāju, ka viņš pēkšņi būtu sācis ar WH spēlēt. Savukārt topika aFFtars foruma ne vienu vien reizi ir izcēlies ar pārdabiskām smadzeņu spējām. auns apsties šito: http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=9480&st=150 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 bet pastav iespeeja,ka tas nebija vinsh!Da jebkuraa gadijumaa wormam kaut kur skkreeni bus saglabajushies uz PC Un amnijs jau tadu shaizi netaisiitu Te kaut kas nav tiiirs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted April 12, 2008 Author Report Share Posted April 12, 2008 Un amnijs jau tadu shaizi netaisiitu Te kaut kas nav tiiirs! da, logjiski!worms teica demo sataisīšot un tad viss noskaidrosies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Tad beidzam te spamot? Un gaidam kamer worm ieliks to dem Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Fruktiņ, vienīgais, ko tavos 15 gados nesaprotu, ir, kādam daunim jābūt, lai spēlētu ar niku "amnija tetis pedins"? Saprotu, ka tu esi baigais nūbs un botiņš šajā visā padarīšanā un centies sevi pierādīt kā baigo čali, bet tev tas lāgā neizdodas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 +reckur veel ar nacismu nodarbojas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 fruktinj panjem vel to demo un uztaisi kaut kadu sudigu muviku ar stulbam dziesmam fona bus jautrak vismaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts