snake5 Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 http://yy.lv/download.php?f=116192 ko tā spēj, redzēsiet paši! vienā vakarā ienāca prātā ideja ko šādu uzcept, te ir rezultāts.. garantēju, ar PC nekas slikts nenotiks, bet, pirms palaist, labāk to nezināt testējiet, dodiet citiem, let the fun begin! un, drošības pēc programmas lietošanas noteikumi te: Ja lieto, uzņemies atbildību par visu, ko tā var nodarīt (nekam gan nevajadzētu notikt no dažām skaņām un vēl šī un tā)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Mjā, bija redzēts kaut kas līdzīgs. Doma jau nav slikta, bet redzēta pārāk bieži, lai kādu ar to sabaidītu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted March 23, 2008 Author Report Share Posted March 23, 2008 tas jau bija skaidrs, bet, no tiem, kam izdevās "iesmērēt" to progu, 3/4 uzķērās un bija nedaudz dusmīgi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 vaeeji beep skanju uztaisiit aatraaku un smalkaaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted March 23, 2008 Author Report Share Posted March 23, 2008 par cik man pašam kautkas ar iekšējo skaļruni, bet programma to izmanto, tad man tāds jautājums: vai vispār tā skaņa, kas no datora nāk, ir dzirdama? un, Teddy, kuru beep domā? - to, kura tā kā windows error izklausās, vai to no datora (ja vispār skan)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 es domāju windows beep.wav (vai nu kas tur pa skaņu), man piemēram kompī pīkstulis nemaz nav. ā pag, progai padod ka jāskan windows skaņai vai padod konkrētu wav? man jau ticamāk šķiet pirmais un tad tā skaņa atšķirsies dažādiem windows skaņas uzstādījumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted March 24, 2008 Author Report Share Posted March 24, 2008 (edited) šķiet, ka es ņēmu wav failu no %WINDIR%/Media/ programma laikam pilnībā strādās tikai uz XP, pagaidām, bet jāpadomā par iespēju iekļaut iekšā wav.. Edited March 24, 2008 by snake5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 kek, tā kā šāds joks vairs nav no jaunajiem, skatījos bez diezko liela šoka Bet, kad es šito tikko aizsūtīju vienai meitenei, viņas atbilde bija: Tu gribi lai es ķeru trieku?!!! kek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Šito vajadzēja ielikt 1. Aprīlī ar nosaukumu pro_cd-hack.exe =]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Ikonu kadu vel pielikt klat sakarigu, savadak balts neliekas ticams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 lol :DDDD paradiju savai 6gadigai maasai vinja parbijas un nokrita kad CD room atveras Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 vispar kadaa progr. val. ir rakstiits? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 Es biju shokaa! Gaidiiju, ka nobiishos, bet nekaa! Nu man toch likaas taads neitraals shis joks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Man nenostrādāja ar cd-romu. Bet, bija jau naisīīk, parasti jau šādus sūdus nekačāju, bet jau jau ir no GIGN`a tad ir ok. Man laikam cd-roms bija atvienots :\ Vajadzēja cd-hack ikonu ielikt un točna uz 1 . aprīli next sataisi ANTI-BUSTER_CD_hack.rar Tikai jauztaisa vēl ticamāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted April 30, 2008 Author Report Share Posted April 30, 2008 rakstīts uz C++ es varu viņu pārtaisīt gandrīz par jebko uz dažādos izmēros, tikai padodiet infu ja vajag aizstāt cdhack vietā, jādabū pats čīts, apskatīšos izmērus, vēl šo to, tad izveidošu pēc ārējā izskata līdzīgu exe vienmēr tiek gaidītas idejas, kuras uzlabo programmas efektu Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 Nevareeju sagaidit kad cd-room atversies Link to comment Share on other sites More sharing options...
dextOr Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Es nenobijos , jo man pirms cd-rom atveras ir kkāda čarkstoņa no viņa, tākā jau paredzēju, bet doma nav slikta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 hehehe naijsiks patikaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now