Jump to content
GIGN Forum

Karsonis

keDa
 Share

Recommended Posts

Ja ir plaushu karsonis tad temperatuura ir ljoti liela man piemeram bija 39 - 40 ;)

Kad biju ziidainis delj plaushu karsonja gandriz nomiru... Un tad kad bija ~5 vai 6 gadi tad man bija viegla forma.

Isti nezinu ka vinsh izpauzas bet es domaju ka labak butu ja tu pazvaniitu savam gjimenes arstam vai pats aizietu! ;)

man saliidzinosshi nesen bija... 1. ziemasbriivlaikadienaa saslimu un vienu nedeelju pa virsu noslimoju...

pienjemu tas bija vieglaa formaa jo cik atceros nebija iipashi augsta tempratuura, pamatiigs klepus un laikam veel nevareeju norm paelpot... ieelpojot sirds nesaapeeja kautvai karsonis bija kkaadaa tur vidusdaivaa

OFFTOPIK BISCIIT ... man bija UZ PUSI mazāks avatars vai ka to sauc zem tava profila BILDE a viņiem VO tas ir PALAGS :) 3 4alīšiem nu labi tam kur zīmēts nav.

Plaušu karsonis ir nelāga slimība no kuras var pat nomirt zināmā stāvoklī. Kakla sāpes, bronhi kad iekaist mandeles sastruto utt viskautkādi iemesli

Paskatорos kas bыs rоt, ja nepaliks labвk ieрu pie вrsta.

Vзl daюi simptomi, kad strauji pagriezz galvu baigi sвp dзniтos, bezmiegs, nav зstgribas, vemрana un dziпi ieelpojфt sвp mugurpusз pretо sirdij un mazliet uz sвna pusi, strauji ieelpojot pa degunu sвp arо pie lвpstiтas.

Viss sвkвs vakar pзcpusdienв, vienkвrрi riktоgi sвkвs drebuпi, ko nevarзja apturзt. Vakar temperatыra vija 38.4. Stulbi ir tas, ka nevar normвli pastaigвt reibs galva, reizз ir karsti un aukstо, kau arо saмзrbies esmu kв pingvоns....

Vзl daюi simptomi, kad strauji pagriezz galvu baigi sвp dзniтos, bezmiegs, nav зstgribas, vemрana un dziпi ieelpojфt sвp mugurpusз pretо sirdij un mazliet uz sвna pusi, strauji ieelpojot pa degunu sвp arо pie lвpstiтas.

Viss sвkвs vakar pзcpusdienв, vienkвrрi riktоgi sвkвs drebuпi, ko nevarзja apturзt. Vakar temperatыra vija 38.4. Stulbi ir tas, ka nevar normвli pastaigвt reibs galva, reizз ir karsti un aukstо, kau arо saмзrbies esmu kв pingvоns....

Normвls иalis esi... pзc simptomiem izklausвs, ka mirsti nost, bet pie вrsta iesi rоt, ja nepaliks labвk. ~_~

tu nenoliksi kjellli lidz riitam>

Vēl vienu nakti jau izturēšu...

Vienkārši ambulance jau ir ciet, un par mājas vizīti jāmaksā 5ls, bet tā kā esmu 16 gadīgs un dzīvoju viens, tad nevaru atļauties tērēt naudu, vēl rēķini jāsamaksā, drīz jau būs nauda, ja būtu nežēlotu...

Varu pateikt vienu, ja plausu karsonis ir smaga stavokli 3h laika var nolikt kajas, pieredze no dzives.

Vel ka vins medz izpausties, kad kaulus lauza, vai ir bezspeeks, viens no simptomiem.

Ka jau aukstak teica, citi, plausu karsonim ir vairakas formas, un viena ir navejosa ja laikus pie sistemas nepiesledz :)

Ja tev ir plauрu karsonis, tad vainu caur vзnu [ slimnоcв ] vai pie мimenes вrsta jвiet potзties. :) [ 10dienas :cool: ]

Man bija plauрu karsonis пххti nesen, bija tв- No rоta piecзlos, iegaju toaletз, nвcu вrв un nakamajв brоdо gulзju uz grоdas ar 39.0 temperatыru. Man bija liels klepus, temperatыra tikai vakaros uz 39.0

Visu februвri noslimoju. ^_^

Edited by quelyd

Nu vairak izklausas pec vedar gripas ;) jo vismaz kad man bija plaushu karsonis neveemu...

+ kad liela temperatuura man vienmer halucinacijas ir... man patik ta sajuuta ka es grimstu gulta un nevaru pacelt rokas vnk bez speeks...

Ne vienmēr, kā te raksta, plaušu karsonis izpaužas ar augstu temperatūru 39-40 grādi, man, piemēram, bija 3 plaušu karsoņi ar temperatūru 37-37.5, tā kā nevajag dirst!

Bet nu visprecīzāk, arī vispareizāk būtu iet pie ārsta un taisīt plaušu rentgenu, nevis zīlēt kafijas biezumos! :thumbsup:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...