keDa Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Lūdzu paskaidrojiet kā izpaužas plaušu karsonis. Vienkārši ir liela temperatūra, un dziļi ieelpojot sāp sirds rajonā nedaudz zem sirds..., drebuļi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Ja ir plaushu karsonis tad temperatuura ir ljoti liela man piemeram bija 39 - 40 Kad biju ziidainis delj plaushu karsonja gandriz nomiru... Un tad kad bija ~5 vai 6 gadi tad man bija viegla forma. Isti nezinu ka vinsh izpauzas bet es domaju ka labak butu ja tu pazvaniitu savam gjimenes arstam vai pats aizietu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 man saliidzinosshi nesen bija... 1. ziemasbriivlaikadienaa saslimu un vienu nedeelju pa virsu noslimoju... pienjemu tas bija vieglaa formaa jo cik atceros nebija iipashi augsta tempratuura, pamatiigs klepus un laikam veel nevareeju norm paelpot... ieelpojot sirds nesaapeeja kautvai karsonis bija kkaadaa tur vidusdaivaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Kad es biju slims ar plaušu karsoni (gulēju slimnīcā 10 dienas) man bija tik augsta temperatūra, ka man rādījās halucinācijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 OFFTOPIK BISCIIT ... man bija UZ PUSI mazāks avatars vai ka to sauc zem tava profila BILDE a viņiem VO tas ir PALAGS 3 4alīšiem nu labi tam kur zīmēts nav. Plaušu karsonis ir nelāga slimība no kuras var pat nomirt zināmā stāvoklī. Kakla sāpes, bronhi kad iekaist mandeles sastruto utt viskautkādi iemesli Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 keDa, ja tev tā ir, tad silti iesaku izsaukt ģimenes ārstu, nevis prasīt forumā, kas tev kaiš. Ar plaušu karsoni nevajag jokot, var sanākt nopietni sūdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keDa Posted March 17, 2008 Author Report Share Posted March 17, 2008 Paskatорos kas bыs rоt, ja nepaliks labвk ieрu pie вrsta. Vзl daюi simptomi, kad strauji pagriezz galvu baigi sвp dзniтos, bezmiegs, nav зstgribas, vemрana un dziпi ieelpojфt sвp mugurpusз pretо sirdij un mazliet uz sвna pusi, strauji ieelpojot pa degunu sвp arо pie lвpstiтas. Viss sвkвs vakar pзcpusdienв, vienkвrрi riktоgi sвkвs drebuпi, ko nevarзja apturзt. Vakar temperatыra vija 38.4. Stulbi ir tas, ka nevar normвli pastaigвt reibs galva, reizз ir karsti un aukstо, kau arо saмзrbies esmu kв pingvоns.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Vзl daюi simptomi, kad strauji pagriezz galvu baigi sвp dзniтos, bezmiegs, nav зstgribas, vemрana un dziпi ieelpojфt sвp mugurpusз pretо sirdij un mazliet uz sвna pusi, strauji ieelpojot pa degunu sвp arо pie lвpstiтas. Viss sвkвs vakar pзcpusdienв, vienkвrрi riktоgi sвkвs drebuпi, ko nevarзja apturзt. Vakar temperatыra vija 38.4. Stulbi ir tas, ka nevar normвli pastaigвt reibs galva, reizз ir karsti un aukstо, kau arо saмзrbies esmu kв pingvоns.... Normвls иalis esi... pзc simptomiem izklausвs, ka mirsti nost, bet pie вrsta iesi rоt, ja nepaliks labвk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Vзl daюi simptomi, kad strauji pagriezz galvu baigi sвp dзniтos, bezmiegs, nav зstgribas, vemрana un dziпi ieelpojфt sвp mugurpusз pretо sirdij un mazliet uz sвna pusi, strauji ieelpojot pa degunu sвp arо pie lвpstiтas. Viss sвkвs vakar pзcpusdienв, vienkвrрi riktоgi sвkвs drebuпi, ko nevarзja apturзt. Vakar temperatыra vija 38.4. Stulbi ir tas, ka nevar normвli pastaigвt reibs galva, reizз ir karsti un aukstо, kau arо saмзrbies esmu kв pingvоns.... tu nenoliksi kjellli lidz riitam> Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 eu veciit tak zvani gjimenesaarstam lai brauc pie tevis, nekur tak neej, ja nevari sadabuut gjimenes aarstu aizsuuti kaadu uz aptieku peec zaaleem vai sauc aatros, kamoon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keDa Posted March 17, 2008 Author Report Share Posted March 17, 2008 Vēl vienu nakti jau izturēšu... Vienkārši ambulance jau ir ciet, un par mājas vizīti jāmaksā 5ls, bet tā kā esmu 16 gadīgs un dzīvoju viens, tad nevaru atļauties tērēt naudu, vēl rēķini jāsamaksā, drīz jau būs nauda, ja būtu nežēlotu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 lol vaitad maajas viziites liidz 18 gadiem nav par velti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Varu pateikt vienu, ja plausu karsonis ir smaga stavokli 3h laika var nolikt kajas, pieredze no dzives. Vel ka vins medz izpausties, kad kaulus lauza, vai ir bezspeeks, viens no simptomiem. Ka jau aukstak teica, citi, plausu karsonim ir vairakas formas, un viena ir navejosa ja laikus pie sistemas nepiesledz Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 bļe, keda, tu tikko pārsitit SR ar savu topiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 (edited) Ja tev ir plauрu karsonis, tad vainu caur vзnu [ slimnоcв ] vai pie мimenes вrsta jвiet potзties. [ 10dienas ] Man bija plauрu karsonis пххti nesen, bija tв- No rоta piecзlos, iegaju toaletз, nвcu вrв un nakamajв brоdо gulзju uz grоdas ar 39.0 temperatыru. Man bija liels klepus, temperatыra tikai vakaros uz 39.0 Visu februвri noslimoju. Edited March 17, 2008 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Neaizmirstisim sprices hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Nu vairak izklausas pec vedar gripas jo vismaz kad man bija plaushu karsonis neveemu... + kad liela temperatuura man vienmer halucinacijas ir... man patik ta sajuuta ka es grimstu gulta un nevaru pacelt rokas vnk bez speeks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 cerams, ka sagaidism shodien postu no kedas Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 keda dziivs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 Dzīvs, dzīvs Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 Atmet smēķēšanu, nesāpēs sirds rajonā Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 Ne vienmēr, kā te raksta, plaušu karsonis izpaužas ar augstu temperatūru 39-40 grādi, man, piemēram, bija 3 plaušu karsoņi ar temperatūru 37-37.5, tā kā nevajag dirst! Bet nu visprecīzāk, arī vispareizāk būtu iet pie ārsta un taisīt plaušu rentgenu, nevis zīlēt kafijas biezumos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 eee bet keda neko vairs neraxta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 Es ar plaušu karsoni 6. klasē slimoju 2 mēnešus. Vislaik auksts, klepus sāpigs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 2REIZ esmu sakjeris un galiigi nestaav uz to,lai sakjertu velreiz visu to meeslu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now