Jump to content
GIGN Forum

Mans Kakiic


Guest Pinky
 Share

Recommended Posts

  • Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest TradeMAAK

Jūs ta saprotat, ka tas ir idiotisms. Bet amerikā ir daudz cilvēku, daudz cilvēku, kam ir nets un pats būtiskākais - daudz STULBU cilvēku, kas tic šitiem šitiem, tapēc iespējams, ka amerikā jau ir kādi 100 bonsai kaķīšu development in process.

Link to comment
Share on other sites

Guest TradeMAAK

Nē, nē. Tā ir tāda māksla. Maziem kaķīšiem jau mīksti kauli un tapēc viņi var ieņemt visneiedomājamākās formas, piemēram, triongulāru vai kubisku formu. Tas nav sāpīgi (at least they say so)!

Link to comment
Share on other sites

mjaa, es bez jebkaadaam moraales probleemaam aplietu taa suuda kreatorus ar benziinu un aizdedzinaatu un smaidiitu kad vinji izmisiigi bljaujoshi skraidiitu rinjkjii... Pirms tam gan noliigtu kaadu resnu neegjeri kas vinjus visus izvaalee.... hm, varbuut veel vareetu likt vinjiem skatiities stulbaakaas reklaamas (kaukaadas veljas pulveru) kaadas 100 stundas.... jaa... nu un tad padedzinaat happy.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest TradeMAAK

Relax, tas taču nav nopietni. Amerikā kaut kādi zvēru aizstāvji par šito sūdzējās, tikka izmeklēta lieta un atklājās, ka kāds students vienkārši prikolam to lapu uztaisīja. Bet daži to var uztvert/uztver pārāk nopietni un tiešām mēģina taisīt bonsai kaķīšus (sort of).

Edited by TradeMAAK
Link to comment
Share on other sites

PSC KAD ES APSTIJOS ES TAM LOHAM MAILU AIZSUUTIJU UN UZDIRSU ZB KAKJUS MOCIIT MAN POH KAUTVAI TAS IR PRIKOLS, BET NEDRIIKST MOCIIT KAKJUS BLAD ES VINJU IEBAAZTU BUNZHAA UN NOMESTU NO KLINTS TAD VINJAM BUUTU REAALA FORMA KAA SAKA!!!!!!!!!!!!!!!

smiliez.de_2428.gifevilmad.gifsmiliez.de_2477.gif

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...