myth Posted September 27, 2004 Report Share Posted September 27, 2004 Nu lieta taada , atnaacu sodien no skolas un sapratu , ka man vai SLOTU!Peedeejaa laikaa gign atkal ir kljuvushas kaa manas otraas maajas , t.i. ljoti biezi speleju tiesi gignaa , tacu speleetu vel biezhak , ja nebuutu apgruutinaata tiksana ieksa serverii (tas pac kas visiem) . kaa zinat gign`aa speleju biezhi un samera labi , tapec ceru uz slota ieguusanu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 27, 2004 Report Share Posted September 27, 2004 es teiktu ka kaut kur uz robezhas Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted September 27, 2004 Author Report Share Posted September 27, 2004 nelauz galvu , bet dod tik shurp pats atvieglosi sev pienaakumus iedodot slotu tagad , nevis kkad veelaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted September 27, 2004 Report Share Posted September 27, 2004 (edited) Nu ir daudzi kuri ir vairak pelnijushi par tevi, un kuri speele labaak, bet kuriem nav slots no offence, bet taa tas ir Edited September 27, 2004 by Bucher Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted September 27, 2004 Author Report Share Posted September 27, 2004 cik zinu visiem norm playeriem ir sloc , tas , ka kaac pub "montstrs" ahuuni iefrago ne par ko neliecina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted September 27, 2004 Report Share Posted September 27, 2004 plz define "norm player" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted September 27, 2004 Report Share Posted September 27, 2004 plz define "norm player" Thats me gl kaah rekz Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted September 27, 2004 Author Report Share Posted September 27, 2004 te nau nekaada gjeometrija.... definee.... pfff........ norm pleijeri laik d34dly Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 27, 2004 Report Share Posted September 27, 2004 plz define "norm player" davai iztiksim bes shita paarmainjas peec Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 27, 2004 Report Share Posted September 27, 2004 tjipa dapros baigais... 1. kads tavs iq 2. cik biezhi skujies nedeljaa 3. cik biezhi kjer stieni 4. cik vecenes esi izvaleejis (uups laikam shis jautajums ir lieks...) 5. ar ko tu esi labaks par citiem 6. ko tu shodien eedi 7. cik biezhi mazgaajies 8. cik biezhi maini zekjes 9. cik daudz alu nedeljaa izdzer 10. cik tev ir nauda 11. cik ir 2 plus 4 daliits ar 2 reiz 4 12. kursh no atbilzhu variantiem tev shaja situacija skjiet vispiemerotakais: aaa) esmu bots bee) esbu n00bs cee) esmu jusu pazemigais kalps un darishu visu ko lixiet 13. uzraxti domraxtu par sekojosho smailiju - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted September 27, 2004 Report Share Posted September 27, 2004 deadly ir biki augstaak par norm play man skiet, bet par myth - varu tikai noveeleet veiksmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 27, 2004 Report Share Posted September 27, 2004 tjipa dapros baigais... 1. kads tavs iq 2. cik biezhi skujies nedeljaa 3. cik biezhi kjer stieni 4. cik vecenes esi izvaleejis (uups laikam shis jautajums ir lieks...) 5. ar ko tu esi labaks par citiem 6. ko tu shodien eedi 7. cik biezhi mazgaajies 8. cik biezhi maini zekjes 9. cik daudz alu nedeljaa izdzer 10. cik tev ir nauda 11. cik ir 2 plus 2 daliits ar 2 reiz 2 12. kursh no atbilzhu variantiem tev shaja situacija skjiet vispiemerotakais: a) esmu bots esbu n00bs c) esmu jusu pazemigais kalps un darishu visu ko lixiet 13. uzraxti domraxtu par sekojosho smailiju - 1. laikam ka 127 - parasti man taadu sper aaraa 2. 2-3 3. katru miilju briisninju 4. ja jau lieks, tad ko uzdod 5. ar to ka es zinu deiteerija piliena saspieshanaas laiku kodolreaktoraa laazeru staru ietekmee 6. Biezpienu, biezpiena sierinjus.... un ... persiku 7. Ja nav dzerstinsh visu nedeeljas nogali tad no 3aam dienaam 2 (laikam) 8. Katru dienu (ja mav dzerstinja variants) 9. hmmmm... kaadus 10-20, ir bijushi arii 60 10. Skaidra - 10ls, neskaidra - vairaak 11. tikpat cik treshaas pakaapes kvadraatsakne no 64 12. 13. ikss un laipa ir kaa kaija, bet nedziivs gan un taapeec skumji ir man vieniigais, kaads tam sakars ar topiku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 27, 2004 Report Share Posted September 27, 2004 nu kaa, es teicu - dapros po povadu slota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted September 27, 2004 Report Share Posted September 27, 2004 tjipa dapros baigais... 1. kads tavs iq 2. cik biezhi skujies nedeljaa 3. cik biezhi kjer stieni 4. cik vecenes esi izvaleejis (uups laikam shis jautajums ir lieks...) 5. ar ko tu esi labaks par citiem 6. ko tu shodien eedi 7. cik biezhi mazgaajies 8. cik biezhi maini zekjes 9. cik daudz alu nedeljaa izdzer 10. cik tev ir nauda 11. cik ir 2 plus 2 daliits ar 2 reiz 2 12. kursh no atbilzhu variantiem tev shaja situacija skjiet vispiemerotakais: aaa) esmu bots bee) esbu n00bs cee) esmu jusu pazemigais kalps un darishu visu ko lixiet 13. uzraxti domraxtu par sekojosho smailiju - 1) Da hvz 2) Da nevienu 3) Cik vien sirds kaaro 4) Apmeeran kaadas dazzas 5) Ar katla vaaku 6) Kautkaadu zupu, rosolu, seermenes, sviestmaizi, rafaelo un veel visaadas drazas 7) 0.30/6 8) 7 times a week 9) Es tak nezinu 10) Tagad man ir ap 8 sant. 11) Tik cik smailiji ir ssajaa post'aa (laimiigie) 12) taa kaa worm parasti saka ''tu esi bots'' 13) Vai teissaam var buut beediigs smilijs... naa, vinnss prosta ir paalii Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 27, 2004 Report Share Posted September 27, 2004 blood nu abi jus boti esat (koshkeris & macho)... huj jums bija jaatbild? tas bija domats konkreti tikai vienam cilvekam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted September 27, 2004 Report Share Posted September 27, 2004 1) Da hvz 2) Da nevienu 3) Cik vien sirds kaaro 4) Apmeeran kaadas dazzas 5) Ar katla vaaku 6) Kautkaadu zupu, rosolu, seermenes, sviestmaizi, rafaelo un veel visaadas drazas 7) 0.30/6 8) 7 times a week 9) Es tak nezinu 10) Tagad man ir ap 8 sant. 11) Tik cik smailiji ir ssajaa post'aa (laimiigie) 12) taa kaa worm parasti saka ''tu esi bots'' 13) Vai teissaam var buut beediigs smilijs... naa, vinnss prosta ir paalii lol , njaa tu ar to katla vaaku sadereeji kopaa labi , sorr par /me recz myth` Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 27, 2004 Report Share Posted September 27, 2004 muljkjiibas, tas pousts tika man adreseets - tu tikai peec tam pateici ka tas ir slotam un tad koshkeris atbildeeja - taa ka vinsh ir bots (bet to jau laikam arii vinsh pateica) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted September 28, 2004 Report Share Posted September 28, 2004 vot es vareetu nodefineet deadly - visu dziivi nospeeleejis pubos , aimaa ir galvaa nav myth - pusi dziives speelee gazeros pusi pubaa , aimaa 1/2 galvaa 1/2 no offence Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted September 28, 2004 Report Share Posted September 28, 2004 man ir labaaks defineejums: fragmachine - lols. paldies. p.s. offence ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted September 28, 2004 Author Report Share Posted September 28, 2004 (edited) tjipa dapros baigais... 1. kads tavs iq 2. cik biezhi skujies nedeljaa 3. cik biezhi kjer stieni 4. cik vecenes esi izvaleejis (uups laikam shis jautajums ir lieks...) 5. ar ko tu esi labaks par citiem 6. ko tu shodien eedi 7. cik biezhi mazgaajies 8. cik biezhi maini zekjes 9. cik daudz alu nedeljaa izdzer 10. cik tev ir nauda 11. cik ir 2 plus 4 daliits ar 2 reiz 4 12. kursh no atbilzhu variantiem tev shaja situacija skjiet vispiemerotakais: aaa) esmu bots bee) esbu n00bs cee) esmu jusu pazemigais kalps un darishu visu ko lixiet 13. uzraxti domraxtu par sekojosho smailiju - Shaadu nopratinaashanu nebiju gaidiijis 1) bija virs videejaa liimenja , bet iistos ciparus neatceros 2)nu pagaidaam vienu [..] 3) wtf ir kjer stieni? 4) apmeeram kaadas dazzas 5) manu kakji sauc Miice 6)2sieraburgerus , frii un boounty 7)katru dienu 8)katru dienu 9)~3l 10) kabataa 36 sant 11)10 12)aaa 13) govis dod pienu 2fragmachine - Edited September 28, 2004 by kaAh Link to comment Share on other sites More sharing options...
spEEdy Posted September 28, 2004 Report Share Posted September 28, 2004 vot es vareetu nodefineet noverte mani, luudzu baigi interesanti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted September 28, 2004 Report Share Posted September 28, 2004 (edited) fiksais calis ar fiksu riteni? Edited September 28, 2004 by blody Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted September 30, 2004 Author Report Share Posted September 30, 2004 (edited) gribeetos jau lai atraak pasaka gala atbildi , jo te jau saakas kaarteejais spams.... sakiet atbildi un lokojiet ciet topik! Edited September 30, 2004 by kaAh Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 3, 2004 Report Share Posted October 3, 2004 es kautreejos gribu lai kaads determineets viirs saka savu vaardu Link to comment Share on other sites More sharing options...
micky Posted October 3, 2004 Report Share Posted October 3, 2004 kash ir ljoti patiikams cilveecinjsh REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts